Merhabalar;
Bahsi geçen konu ile ilgili daha öncede ilgili karakterin İstanbul Kıyamet Vakti birimiyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını açıklamış idik. Oyun dünyamızda görev yapmakta bulunan gerek Game Master ekibimiz, gerek ise alt ekiplerimizde dahil olmak üzere gönüllü çalışanlarımızın tamamı gizlilik ilkelerine bağlı kalarak görevlerini sürdürmekte olup, Türk Telekom bünyesince belirnenen yazılı anlaşmalar ve kuralları imzalar ve taahhüt ederler. Bu kurallar dışında ki eylemler önce ekip ihracı olmak üzere, akabinde kişi hakkında Türk Telekom tarafından ekip içerisinde iken yaptığı tüm işlemlerin kayıtları kontrol edilerek taahhüt edilenin aksine bir durum var ise teamüller gereği kişi hakkında yasal süreç başlatılır. Gönüllü destek birimimizde emeği geçen, hangi birim olursa olsun her bir üyemizin yapmış olduğu tüm işlemler, oyun içerisindeki hal ve hareketleri dahil kayıt altına alınmakta olup sanılanın aksine titizlikle incelenmektedir. Oyun dünyamız içerisinde yönetici taklidi yaparak diğer oyuncuları korkutmaya çalışıp veya ilgi çekmeye çalışacak oyuncular daima bulunacaktır. Bizler ise o kişileri cezalandırmak ve yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için görevlerimizi sürdürüyoruz. Bu tarz kişileri bizler inceliyor ve gerekli cezai işlemlerini kati suretle uyguluyoruz. Fakat açılan bu tarz konuların yönetimi itibarsızlaştırmasına veya yönetim ekibi içerisinden birilerinin bu tarz eylemlerde bulunmasını belirtmiş olmanız kabul edilemez. Ekibimizde görev yapmakta olan kişiler sizlerin sandığı aksine oyuncuları gereksiz yere bloklayamaz, susturma cezası veremez ve tehdit vb. içerikli konuşmalarda dahi bulunamaz. Hiçbir oyun yöneticisi kendi çıkarları dahilinde diğer oyuncuların huzurunu bozmak için ks olarak tabir ettiğiniz eylemlerde bulunamaz. Yönetici taklidi yapan oyuncuları İletişim Destek formu üzerinden bizlere ileterek gerekli yaptırımların uygulanmasını kolaylaştırabilirsiniz. Yönetici taklidi yapan oyuncuları yönetimi itibarsızlaştırmadan önce arkadaşlar listenize eklemenizi tavsiye ederiz. Ek olarak hiçbir yöneticinin lonca içi konuşmaları görüntülemesi, susturma, blok vb eylemlerde bulunması için oyundan çıkmasını gerektirecek bir durum bulunmamaktadır.
Konunun farklı mecralara çekilmemesi adına kilitliyorum.
Dikkatlice okumanızı ve muhakemede bulunmanızı tavsiye ederiz.
Bilgilerinize sunarız.
Sevgili borgia bu mesajını dikkatlice okudum ve çok üzüldüm. dün yaşadıklarımız hiç yaşanmamış gibi konuşuyorsunuz kanıtlar olduğu takdirde. TheMist isimli karakterin fotoğraflardada açıkça görülmesi yaptıkları aşikar herşey ortadadır. Bu konu hakkında bilgi sahibi olduğunuza adım gibi eminim. Karakterlerim hala suslu ve inceleme yaparsanız görebilirsiniz kim tarafından hangi şekilde susturulduğunu
karakter isimlerim : RUNSA ve siLüet
susturulma anına ilişkin görüntülerde mevcuttur. aynen bu şekilde bir bildirim gelmiştir oyundayken ve olay esnasında
{YÖNETİCİ}:Gözlemci/Yönetici tarafından susturuldunuz. Süre:1gün
bu yazının oyun esnasında çekilmiş görüntüleride mevcuttur. TheMist karakteri bizi tehdit ettiği esnada gelişmiştir bu olaylar. lütfen bu konunun üstünü kapatmadan . TheMist isimli gözlemciye gereken cezanın verilmesini sağlayınız. Biz haksız yere susturma cezası aldık lonca olarak sadece benim 2 karakterimde deil diğer bir arkadaşımada susturma cezası verildi. Ben bu konunun peşini bırakmayacağım karakterlerim hala suçsuz olduğumuz halde keyfi bir şekilde susturulmuş halde. bizim cezamızın kaldırılmasını ve TheMist isimli gözlem ekibinizin içinde olan görevini kötüye kullanan şahsiyetede gereken cezayı vermenizi istiyorum. yoksa konu gerçekten uzayacak. haksız olduğumu bilsem karakterlerimi bloklayın gerekirse oyuna hiç girmem. ama ben bu konuda haklıyım. sizden desteklerinizi bekiyorum.
EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA GÖZETMEN TheMist KARAKTERİ İLE YAPILANLAR HAKKINDA
Re: Sevgili Forum Yetkilimiz Borgia Dikkatine
Sayın forum yetkilisi borgia.
Adalet İstiyoruz ! olayın üstünü kapamayın lütfen. alenen ekibinizi koruyorsunuz ve olayın üstünü kapatıyorsunuz. burası sanal bir dünyada olsada biz hepimiz insanız bu yüzden ADALET İSTİYORUZ. lütfen sesimizi duyun. başka kimsenin canı yanmasın bu şahsiyet yüzünden. siz kendi ağızınızla söylüyorsunuz. bu karakter hakkında bu konularla daha önce bir çok şikayet olmuştur diye. alın size kanıt herşey mevcut olay anına dair .artık üstünü kapatmayın bu olayın. kökten çözelim birlikte kapansın gitsin konu. bu arkadaşı ihraç edin başkasının canı yanmasın artık.
Adalet İstiyoruz ! olayın üstünü kapamayın lütfen. alenen ekibinizi koruyorsunuz ve olayın üstünü kapatıyorsunuz. burası sanal bir dünyada olsada biz hepimiz insanız bu yüzden ADALET İSTİYORUZ. lütfen sesimizi duyun. başka kimsenin canı yanmasın bu şahsiyet yüzünden. siz kendi ağızınızla söylüyorsunuz. bu karakter hakkında bu konularla daha önce bir çok şikayet olmuştur diye. alın size kanıt herşey mevcut olay anına dair .artık üstünü kapatmayın bu olayın. kökten çözelim birlikte kapansın gitsin konu. bu arkadaşı ihraç edin başkasının canı yanmasın artık.
Re: Sevgili Forum Yetkilimiz Borgia Dikkatine
Ekiple uzaktan yakından alakası olmayan biri bir başkasına susturma cezası veremez ben kimseye susturma cezası veremiyorum mesela. Apaçık ekip içinden birinin yaptığı yolsuzluk meydandadır.
- ardaturan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kapalı
EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA GÖZETMEN TheMist KARAKTERİ İLE YAPILANLAR HAKKINDA
Eminönü sunucusunda dün gece hortlaklarda sıra ile char kasma esnasında TheMist karakteri ile oyunda bulunan gözlemci yönetici arkadaşımız , hortlakta yapılan sıra düzenini tasvip etmediğini belirtmiş olup akabinde cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc karakterimden yazmiş olduğum ''sıra var '' yazısına cevap olarak '' bana bilinçli mi yapıyorsun sorunun ne senin sıra var diyenleri yasakliyorum '' ve akabinde bu konusmaların sonucunda ise sırası ile cCcÜLKUCÜTÜRKcCc ,cCcULKÜCÜTÜRKcCc,RUNSA,siLüet adlı charlarımıza 1 günlük susturma cezası vermiş olup genele ise aslında blok vermeliydim diyerek tehdit etmiştir.
Oluşan bu durumda yönetim ekibi TheMist karakterinin yönetim ile alakasinin olmadıgını savunmaktadır. TheMist karakterinin oyunda yazdıklarının incelenmesi ve de verilen cezaların sonlandırılmasını talep ediyoruz...
Oluşan bu durumda yönetim ekibi TheMist karakterinin yönetim ile alakasinin olmadıgını savunmaktadır. TheMist karakterinin oyunda yazdıklarının incelenmesi ve de verilen cezaların sonlandırılmasını talep ediyoruz...
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
- osman17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: My World
Re: EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA GÖZETMEN TheMist KARAKTERİ İLE YAPILANLAR HAKKINDA
Hortlakta beklerken bana aniden bir mesaj geldi TheMist isimli karakter gözetmen ve size bulaşırsa sıra yok diyin gider diye.Bu ne demek biliyormusunuz ? Oyuncular adabıyla oyununu oynayamıyor ve gözetmenlerden korkuyor demek. Para yatırdığmız senelerimizi en güzel günlerimizi geçirdiğimiz bu oyunda bir gm den bi gözetmenden korkmakta nedir.Hayrolsun hapishaneye düştükte gardiyandan mı korkuyoruz davası bu ? Yanarım yanarım yatırdığımız paralara yanarım...
TheMist isimli karakter konseyinizde yargılanmalıdır!!!
TheMist isimli karakter konseyinizde yargılanmalıdır!!!
TheMist İsimli şahsiyet görevini kötüye kullanarak İKV yönetimini utandırmıştır. Karakterlerimizin hepsi lonca olarak susuturulmuştur ve Blokla tehdit edilmiştir. oyundan çıkmasaydık blokta yiyecekti hesabımız. oyundan çıkarak kurtulduk blok yemekten. böyle bir görevi kötüye kullanmak olarak.
Karakterlerimiz hala suslu. Dünkü olayın üstünü örtemezsiniz buna izin vermeyeceğiz. Bizi kim susturdu durduk yere ? bunu çok iyi biliyorsunuz. . TheMist isimli karakter derhal ihraç edilmelidir. bu konu uzadıkça uzar. Kimse sebepsiz suçsuz yere bizi susturamaz.
TheMist karakterini dün akşam yazdığı şeyden ötürü şikayet ettim . çok kolay bir şekilde tespit edebilirsiniz konuşmalarını ve yaptıklarını. herşey ortada.
Karakterlerimiz hala suslu. Dünkü olayın üstünü örtemezsiniz buna izin vermeyeceğiz. Bizi kim susturdu durduk yere ? bunu çok iyi biliyorsunuz. . TheMist isimli karakter derhal ihraç edilmelidir. bu konu uzadıkça uzar. Kimse sebepsiz suçsuz yere bizi susturamaz.
TheMist karakterini dün akşam yazdığı şeyden ötürü şikayet ettim . çok kolay bir şekilde tespit edebilirsiniz konuşmalarını ve yaptıklarını. herşey ortada.
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Konu ilgimi çekti. Tarafları veya bahsedilen gözlemciyi tanımam ama akıllar da tek bir soru arkadaş diyor ki şu sebepten şu kadar, şu kişiden ceza aldım. Yönetimde ki arkadaşlarda diyor ki gönüllü arkadaşlarımızın böyle bir işlem yapması mümkün değil. Soruya gelecek olursam neden arkadaşın karakterinin ne zaman sus aldığı hangi saat, hangi nedenle ve kim tarafından olduğu detaylı bilgi verilip burada belirtilmiyor ?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
THEMİST İSİMLİ KARAKTERİ EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA İSTEMİYORUZ, YÖNETİCİLİKTEN ATIN. YETER MİLLETE ÇEKTİRDİĞİ ARTIK.
En son praimfaya tarafından 09 Nis 2021 14:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Konu benimde ilgimi çekti, bende yorum yapmak isterim. Oyunu oynayan arkadaşların bir sorunu olduğu açıkça bariz. Yönetim bizden biri öyle yapmaz, yapamaz vb. şeyler söyleyerek konuyu kapatmaya çalışmış. Akıllarda kalan sorulara yönetim tarafından kesin ve net bir cevap verilmesi gerekmektedir.
O kişinin yönetici olmadığını belirten yönetim ekibine şu soruları iletmek lazım;
1- Kişi yönetici değilse bu lonca üyeleri tehdit edildikten sonra oyun içinden direkt sus cezası alması nasıl mümkün olabilir?
2- Kişi yönetici değilse sus alan arkadaşlar (lonca ile toplu alınan susturma cezası var) neye, hangi şikayete dayandırılarak hepsi susturulma cezasına tabii tutulmuştur?
3- Oyun içi tüm hareketlerimizin kayıtlarının tutulduğunu siz yöneticiler bunu belirtmişsiniz. Neden oyun içi aktiviteler izlenilip loncaca ceza alan bu arkadaşların neden ceza aldığını ortaya koymuyor, bizi bilgilendirmiyorsunuz?
O kişinin yönetici olmadığını belirten yönetim ekibine şu soruları iletmek lazım;
1- Kişi yönetici değilse bu lonca üyeleri tehdit edildikten sonra oyun içinden direkt sus cezası alması nasıl mümkün olabilir?
2- Kişi yönetici değilse sus alan arkadaşlar (lonca ile toplu alınan susturma cezası var) neye, hangi şikayete dayandırılarak hepsi susturulma cezasına tabii tutulmuştur?
3- Oyun içi tüm hareketlerimizin kayıtlarının tutulduğunu siz yöneticiler bunu belirtmişsiniz. Neden oyun içi aktiviteler izlenilip loncaca ceza alan bu arkadaşların neden ceza aldığını ortaya koymuyor, bizi bilgilendirmiyorsunuz?
Mustafa Kemal ATATÜRK