Lütfen yardım
Lütfen yardım
Eski cep numaramda karakterim var ama hatti yillar once iptal ettim. Simdi sifre ile alakali sorun yok ama aktarim yapamiyorum onay kodu lazim cunku. Boyle kullansam bisey olurmu ileride. Aktarma isim yok zaten.yada nasil aktaririm bilgisi olan varmi
DÜŞMANIN KARINCA GİBİ İSE SEN ONU FİL GİBİ SAN...
Re: Lütfen yardım
Üyelik sorunları başlığı altında destek talebi oluşturduktan sonra hesap sahibi olduğunu doğrulamak için senden bilgi istenecektir. Şahsına ait olduğunu kanıtlar isen onaylama işlemini yönetim yapıyor. İstenenler ise şu şekilde:
Göster
Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Karakterlerin transfer edileceği Kullanıcı Adı:
Transferin başlatıldığı kullanıcı Adı:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Cok sagol ama destekten hala bir mesaj yok 1 gun oldu. Ve 5 sene once yukledigim epin kodunu nerden bulucam bunu sormalari cok sacma digerleri tamamda
Bende aynı şekilde e pin kodlarını bilmediğim için Perdigital ve Playstore’de o hesaba yüklemiş olabileceğim kodların hepsini gönderdim. Ek olarak da dükkanda akçe hareketlerim yazan kısmı da alıntıladım. Profil bilgilerini ve gizli soruyu cevapladıktan sonra gerisini sıkıntı edeceklerini sanmıyorum. Karaktere girer ilgili soruları doldurursunuz zaten.
teşekkürler. aktarım gerçekleşti mi peki? olmasa bile böyle devam etmenin bir sakıncası var mı sence. şifreyi falan biliyorum girip oynuyorum zaten
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
theanstar yazdı: ↑05 Nis 2021 23:36 Üyelik sorunları başlığı altında destek talebi oluşturduktan sonra hesap sahibi olduğunu doğrulamak için senden bilgi istenecektir. Şahsına ait olduğunu kanıtlar isen onaylama işlemini yönetim yapıyor. İstenenler ise şu şekilde:GösterSunucu:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Bende desteğe böyle bir başlık açıp sorunu ilettim fakat böyle bir seçenek sunmadılar bana
kedi
BayTerapi yazdı: ↑06 Nis 2021 14:05theanstar yazdı: ↑05 Nis 2021 23:36 Üyelik sorunları başlığı altında destek talebi oluşturduktan sonra hesap sahibi olduğunu doğrulamak için senden bilgi istenecektir. Şahsına ait olduğunu kanıtlar isen onaylama işlemini yönetim yapıyor. İstenenler ise şu şekilde:GösterSunucu:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Bende desteğe böyle bir başlık açıp sorunu ilettim fakat böyle bir seçenek sunmadılar bana
E postaya destek vermiyorlardı ama numara ise işlem bu şekilde yapılıyor. Tabi şimdi destek var mı onu bile bilmiyorum.
kim ne derse desin dün akşam win 7 yükledim oyunu üst grafiklerde oynuyorum şuan ve son derece hızlı. yüklenme ekranini görmüyorum bile artık
dosya geçişi gibi oyun açılıp kapanıyor. önerim win7
Selam arkadaşım. Ben de aynı konudan muzdaribim ve dönüş beklemekteyim. İlk başta profil bilgilerime ek olarak yüklediğimi düşündüğüm 1 epini destek formundan göndermiştim ancak bunun yeterli olmadığını belirttiler. Geçtiğimiz gün üşenmedim 2018'den itibaren yaklaşık 10 veyahut 10'dan fazla yüklemiş olduğumu düşündüğüm E-pinleri gönderdim. Taktir yönetimin. Bekleyeceğiz mecburen
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Dostum bende de aynı problem mevcut ancak aktarım için e-pin ve profilde ki güvenlik bilgisini istiyorlar. Seneler önce kullandığımız hesabın ne e pinini biliyoruz ne de güvenlik sorusunu en mantıklısı bu şekilde kullanmaya devam et plusını akçeni yükler kullanırsın. Sunucular arası aktarım da yapıp kullanırsın fakat hesaplar arası aktarım yapamazsın onun dışında bir sorun
teşkil etmiyor.
İyi forumlar.
teşkil etmiyor.
İyi forumlar.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.