sarraf artırıcı aldım işlevsiz
-
sawasqq
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sarraf artırıcı aldım işlevsiz
bugün 1 aylık sarraf artırıcı aldım %60 lık . oyunun verdiği hediye paketindede % 60 veriyo toplam % 120 ediyor. Relog attım tekrar girdim tekli çıkıyor sürekli. % 120 toplam artırıcı olunca 2 poşet çıkması gerekmiyor mu garanti ? varmı bu olayın bir çözümü. esc den çıkış yaptım tekrar girdim sorun aynı . siteye girdim ürünlerim kısmına baktım 2 artırıcı da gözüküyor ama tekli çıkıyor sorunu bilen varmı .
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Re: sarraf artırıcı aldım işlevsiz
Birisi işlevsiz kalıyor. Boşa almışsınız. Şansınızın artmasını istiyorsanız lonca arttırıcı almanız gerekiyordu.

-
sawasqq
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: sarraf artırıcı aldım işlevsiz
Sevgili İKV Severler,
Zorlu bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde; sorumluluk sahibi bireyler olarak kendimiz ve toplum sağlığı için evde kalmayı öneriyoruz. İKV Oyuncularımıza evde geçirecekleri sürede her gün yararlanabilecekleri özel bir Evde Kal hediye paketi hazırladık! Süresi boyunca Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için aşağıdaki avantajlar geçerli olacak.
Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Klan Artırıcı, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da eklenecek!
ben bu yazıya güverenek artırıcı aldım sen diyorsun birleşmiyor . ürünün iadesini isticem madem birleşmiyorsa
Zorlu bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde; sorumluluk sahibi bireyler olarak kendimiz ve toplum sağlığı için evde kalmayı öneriyoruz. İKV Oyuncularımıza evde geçirecekleri sürede her gün yararlanabilecekleri özel bir Evde Kal hediye paketi hazırladık! Süresi boyunca Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için aşağıdaki avantajlar geçerli olacak.
Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Klan Artırıcı, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da eklenecek!
ben bu yazıya güverenek artırıcı aldım sen diyorsun birleşmiyor . ürünün iadesini isticem madem birleşmiyorsa