YENİ OYUNCU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
gakkosbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

YENİ OYUNCU

Mesaj gönderen gakkosbaba »

İkv yi çocukluğunda Eminönü’nde cami karşısında vs atıldığı max seviyesinin 29 olduğu dönemde oynamış daha sonra ise her başlamak istediğinde görevlerin tek başına yapılmasının mümkün olmadığını görerek bırakmış biri olarak yeniden başlamak istiyorum ancak oyun hala eski zorluğunda mı yeni başlayan biri oyunda tek başına ilerleyebilir mi veyahut harici tavsiyeniz var mı?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: YENİ OYUNCU

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Tek başına bir yere kadar gelebiliyorsun ama Karaköy daha önceki Hol bölgesinden kat kat iyi
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dade1302 »

junon ve gaffar her gün sıklıkla kesiliyor, karaköy bölgesinde ise bosslar açık bölgede olmasına rağmen kavga falan yok karaköy eşyalarını 1 haftada tamamlarsın
gakkosbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yani şuan tek başıma başlarsam rahatlıkla ilerleyebilirim diyorsunuz değil mi üstatlar?
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

hayır hiç kolay değil artık her şey daha da zor.
gakkosbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Hocam yani artık İKV ye dönmenin bir yolu yok mudur? Eminim bu yazıyo oyuna yeniden dönmek isteyip de zorluğundan dolayı dönmeyen bir çok oyuncu okuyordur bu başlık onlara da rehber olmuş olur.
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

49a kadar sağdan soldan milletten yardım alarak gelirsin ama grup bölgeleri için adam bulamazsan oyun takılır kalır. Oldu da grup buldun junon gaffar ve hol görevlerini yaptın. Geçmiş olsun karaköyde her şey daha zor. Eğer büyücüysen halley asa üretmek zorundasın ki oyun da gün geçtikçe pahalanıyor. Oyuna para yatırmak senin kararın tabi orasını bilemem. Oldu da halleyi de ürettin boss kesmeye başladın. Kolay gelsin item düşürene kadar burdasın. 1 ay ile sonsuz yıl arasında süreyle itemlerini fullersin.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Zuvay yazdı: 03 Nis 2021 21:01 49a kadar sağdan soldan milletten yardım alarak gelirsin ama grup bölgeleri için adam bulamazsan oyun takılır kalır. Oldu da grup buldun junon gaffar ve hol görevlerini yaptın. Geçmiş olsun karaköyde her şey daha zor. Eğer büyücüysen halley asa üretmek zorundasın ki oyun da gün geçtikçe pahalanıyor. Oyuna para yatırmak senin kararın tabi orasını bilemem. Oldu da halleyi de ürettin boss kesmeye başladın. Kolay gelsin item düşürene kadar burdasın. 1 ay ile sonsuz yıl arasında süreyle itemlerini fullersin.
Bu noktada grup bölgeleri kısmı bence ölüm. Yani yapabilir misin yapamazsın bilmiyorum aşırı uzun süre harcamak gerekebiliyor ya da belki şanslıysan grup çıkabiliyor. Grup çıkarsa Karaköy'de iş yapmak bence daha kolay.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
gakkosbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Böylesine güzel hikayeli ve temalı bir oyunun bu şekilde yeni oyuncuların gelmesine tamamen kapalı olmasına çok üzüldüm. Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum özetle başlamamam gerekiyormuş hepinize iyi oyunlar diliyorum...
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Oyuna yeni kan gelmesi güzel olurdu.

Yerine göre zorlanırdın ama kalabalık bir sunucuda gereğinden fazla zorluk çekmezdin...
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön