İKV hakkında bilinmeyenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mhavci54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İKV hakkında bilinmeyenler

Mesaj gönderen mhavci54 »

Öncelikle herkese merhabalar. İKV oyununu 39 zamanında oynardım 49 olunca bıraktım ve hiç bir zaman 39 lvl bir karakterim olmadı o yüzden bu oyun içimde bir ukde olarak kaldı. Son zamanlarda gerek İnternet gerek sosyal medya platformlarından araştırmalar yapıyor oyunun hikayelerini okuyorum, gerçekten büyüleyici bir oyun. Böyle bir oyunun bu durumda olması da ne yazıkki içler acısı. Neyse konumuza gelelim bir araştırma yaparken bazı şeyler fark ettim. Mesela örnek vermek gerekirse ; eski ve arkadaşları itemlerin gerçekten de oyunda eski adında ve yanındaki arkadaşlarına hitaben, Yücelen itemlerin oyunun müziklerini yapana hitaben olduğunu vs vs. Şimdi bunlardan başka pek bir bilgi yok falan aramızda illaki bilenler falan vardır diye aydınlanmak amaçlı buraya yazdım. Okumayı dinlemeyi severim. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...
mhavci54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: İKV hakkında bilinmeyenler

...
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Forumda takılanların çoğunluğunun bildiği şeyler ama ilk öğrendiğinde insanın gülümseten bilgiler.
Böyle çok ayrıntı var, forumda bunlara bir ana başlık yapmak lazım aslında.
viewtopic.php?t=147062

Gorgar'ın günlüğüde kısa ama güzeldir.2005te hidra hazır gün yüzüne çıkacağı bekliyormuş mesela.
mhavci54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

benibanladilar yazdı: 02 Nis 2021 18:59 Forumda takılanların çoğunluğunun bildiği şeyler ama ilk öğrendiğinde insanın gülümseten bilgiler.
Böyle çok ayrıntı var, forumda bunlara bir ana başlık yapmak lazım aslında.
viewtopic.php?t=147062

Gorgar'ın günlüğüde kısa ama güzeldir.2005te hidra hazır gün yüzüne çıkacağı bekliyormuş mesela.
Çok güzel bir bilgi çok teşekkür ederim. Böyle ve daha niceleri vardır ki bunları bilmek ve öğrenmek isterim.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Karaköy'de Altuncu, Bakırezer gibi efsunlar bulunur. Bunlar ve pek çoğu yapımcı ekibin üyelerinin soyadıdır.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
mhavci54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

TOLGARDA yazdı: 02 Nis 2021 19:27 Karaköy'de Altuncu, Bakırezer gibi efsunlar bulunur. Bunlar ve pek çoğu yapımcı ekibin üyelerinin soyadıdır.
Oyunun her pikselinde farklı bir detay var. Hepsi gün yüzüne çıkacak eminim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

mhavci54 yazdı: 02 Nis 2021 20:02
TOLGARDA yazdı: 02 Nis 2021 19:27 Karaköy'de Altuncu, Bakırezer gibi efsunlar bulunur. Bunlar ve pek çoğu yapımcı ekibin üyelerinin soyadıdır.
Bence forumdakilerin çoğu bunları biliyordur ama şimdi bunlardan ziyade başka konulara odaklanmış durumda olmalılar.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
mhavci54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

TOLGARDA yazdı: 02 Nis 2021 22:02
mhavci54 yazdı: 02 Nis 2021 20:02
Bence forumdakilerin çoğu bunları biliyordur ama şimdi bunlardan ziyade başka konulara odaklanmış durumda olmalılar.
Hepsi gelsin hepsini davet ediyoruz ☺️ illaki hepimizin ilk defa öğreneceği bir şeyler vardır. Oyunu tasarlayanın oyun grubunda olanların zekası çok belli ki aşırı derecede yüksek...
mhavci54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bi yorum okudum instagramda, yeni bölge gelecekse fare adam olmasın sıkıldık diye. Ondan sonra ikv sitesinden hikayeleri okudum ve fare adamları hakir in yetiştirdiğini zamanında insanlarla beraber beyazköşk ü koruduğunu öğrendim. Yani aslında oyundaki her slotun bile belki farklı bir hikayesi var..
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

duyduğuma göre İsmet ile Handan karı-kocaymış.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön