. Yıla özel etkinliğin adil olmamasından dolayı iptalini arz ederim.
Malum adil bir oyun sunamak isteyen ikv yönetimi kimsede olmayan ve herkes tarafından toplanabilecek bir materyal toplama istemeliydi. Su an işinin başında olan yüzlerce oyuncu hiçe sayarak ellerinde hazır ve yahutta belki de kopyalanması materyaller ile etkinlikte sadece aynı sunucudan ilk 3 kişiye yapılan bu adaletsiz etkinliğin Türk Telekom un iptal etme değiştirme yetkisini kullanmasını talep eder,gerekirse " yetişmedi ,1 hafta sonra yapacağız " diye mazereti kabul ederiz.
diye hızlı desteğe ve desteğe yazdım. benimle ayni fikirde olan arkadaşlar lütfen destek iletişimden gerekli desteği veriniz.
Etkinlik düşünceleriniz hk.
-
- FareAdam Düşmanı
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Etkinlik düşünceleriniz hk.
Yiğido anladığım kadarıyla hemen kopya madenle yarışmayı kazanacaklar demişsin ama yarışma kurallarında belirtilmiş. Orada yazan malzemeleri 1 hafta içerisinde düşürmen gerek alışverişle aldıkların geçerli değil.
-
- FareAdam Düşmanı
Tamam eger dediğin gibi ise bir diğer husus olarak: bu materyaller tamamen şansa bağlı ve bazılarının ne kadar aksi iddia edilse dahi drop orani çok düşük. Belki günde bir adet materyal alınabilecek! Yani saatlerce ailenden sevdiklerinden uzak kalıp oyuna bağlanıp ilk üçe girememenin verdiği hüzün onur kırıcı olmaz mıydı?turkneferi yazdı: ↑01 Nis 2021 15:52 Yiğido anladığım kadarıyla hemen kopya madenle yarışmayı kazanacaklar demişsin ama yarışma kurallarında belirtilmiş. Orada yazan malzemeleri 1 hafta içerisinde düşürmen gerek alışverişle aldıkların geçerli değil.
Ya kardeşim kimse seni zorla oynatmıyor bu oyunu madem bu kadar şikayetçisin oynama bıçak dayamıyor kimse sana ilk 3 e gir ve bidaha etkinlik şartlarını güzel okumanı öneririm
Ne istiyorsun? Direk hesabına ödül mü? Eleştirdiği yere bak... yönetimin yerinde olsam seni banlar ikv den uzaklaştırırdım. İkv ile kafayı yemişsin kazanamazsa onuru kırılacakmış. Yok birde açlık grevine başlaYigidoSivasli yazdı: ↑01 Nis 2021 16:12Tamam eger dediğin gibi ise bir diğer husus olarak: bu materyaller tamamen şansa bağlı ve bazılarının ne kadar aksi iddia edilse dahi drop orani çok düşük. Belki günde bir adet materyal alınabilecek! Yani saatlerce ailenden sevdiklerinden uzak kalıp oyuna bağlanıp ilk üçe girememenin verdiği hüzün onur kırıcı olmaz mıydı?turkneferi yazdı: ↑01 Nis 2021 15:52 Yiğido anladığım kadarıyla hemen kopya madenle yarışmayı kazanacaklar demişsin ama yarışma kurallarında belirtilmiş. Orada yazan malzemeleri 1 hafta içerisinde düşürmen gerek alışverişle aldıkların geçerli değil.
-
- FareAdam Düşmanı
Lütfen ithamlarina dikkat et. Ben tartışma konusu açmadım ! Düşünceler ile benimle ayni fikirde olanlardan destek istedim. Ayni fikirde degil isen yakışır bir dile ile dusunceni söylersin . Pardon özür dilerim insan olduğum için!Hizliadam yazdı: ↑01 Nis 2021 16:20Ne istiyorsun? Direk hesabına ödül mü? Eleştirdiği yere bak... yönetimin yerinde olsam seni banlar ikv den uzaklaştırırdım. İkv ile kafayı yemişsin kazanamazsa onuru kırılacakmış. Yok birde açlık grevine başlaYigidoSivasli yazdı: ↑01 Nis 2021 16:12Tamam eger dediğin gibi ise bir diğer husus olarak: bu materyaller tamamen şansa bağlı ve bazılarının ne kadar aksi iddia edilse dahi drop orani çok düşük. Belki günde bir adet materyal alınabilecek! Yani saatlerce ailenden sevdiklerinden uzak kalıp oyuna bağlanıp ilk üçe girememenin verdiği hüzün onur kırıcı olmaz mıydı?turkneferi yazdı: ↑01 Nis 2021 15:52 Yiğido anladığım kadarıyla hemen kopya madenle yarışmayı kazanacaklar demişsin ama yarışma kurallarında belirtilmiş. Orada yazan malzemeleri 1 hafta içerisinde düşürmen gerek alışverişle aldıkların geçerli değil.
Kimsenin sana bi terbiyesizlik yaptığını düşünmüyorum açık alan herkes görüşünü belirtiyor
gerçek hayatta ne kafa açarsın sen ya :d