Oyunda Herkesin Çıkarcı Olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
KulBilgeKagan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyunda Herkesin Çıkarcı Olması

Mesaj gönderen KulBilgeKagan »

dade1302 yazdı: 31 Mar 2021 12:58 herkes çıkarcı diyip forumda kendi çıkarın için reçete istiyorsun ? :D
Bir reçeteye 90 T para istemek çıkarcılıktır. Y2 + 20 T teklifini bile kabul etmiyorlar. Reçetenin ederi 30 T olmalıdır.

Burada eski oyuncular vardır belki, biz zamanında hakirden düşürdüğümüz reçeteleri eşe dosta hediye ederdik. Şimdi hediye beklemiyorum ama 20-30 T'ye satan eskilerden birileri çıkar belki diye buraya yazdım. Bunun çıkarcılıkla alakası yok.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Bana da ''Halley'' veya ''Ferro'' ceket reçetesi düşse şu oyun piyasasında bende 100t çekerdim sanırım.
kedi
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

BayTerapi yazdı: 31 Mar 2021 17:10 Bana da ''Halley'' veya ''Ferro'' ceket reçetesi düşse şu oyun piyasasında bende 100t çekerdim sanırım.
Ben satmayıp cinsliğine bölgeye yansıtırdım.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Sadece reçeteler için yazmıyorum oyun ne kadar serbest piyasa olsasada işin aslı tamamen arz talep meselesi. Bir eşyaya madene yada reçeteye ilgi çok ise ve o ürün piyasada çok az sınırlı sayıda bulunuyorsa dolayısıyla fiyat artışı oluyor buda doğal birşey bunun eski veya yeni oyunculukla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
En basit örneği 39 dan 49 a geçiş yaptığımızda yeni ve eski bütün herşeyin fiyatı neredeyse 10 a katlanmıştı eee.. o zaman eski oyuncuydu herkes niye fiyatlar o kadar arttı 😀

İridyum 8 m
Menekşe 40 m
Mavi topaz 20 m

Bunları göz önünde bulundur sonra eleştirini birdaha düşün derim dostum iyi forumlar 😊
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

OZHANBEY yazdı: 01 Nis 2021 15:04 Sadece reçeteler için yazmıyorum oyun ne kadar serbest piyasa olsasada işin aslı tamamen arz talep meselesi. Bir eşyaya madene yada reçeteye ilgi çok ise ve o ürün piyasada çok az sınırlı sayıda bulunuyorsa dolayısıyla fiyat artışı oluyor buda doğal birşey bunun eski veya yeni oyunculukla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
En basit örneği 39 dan 49 a geçiş yaptığımızda yeni ve eski bütün herşeyin fiyatı neredeyse 10 a katlanmıştı eee.. o zaman eski oyuncuydu herkes niye fiyatlar o kadar arttı 😀

İridyum 8 m
Menekşe 40 m
Mavi topaz 20 m

Bunları göz önünde bulundur sonra eleştirini birdaha düşün derim dostum iyi forumlar 😊
oyuna nadir giriyorum, girince sohbet edip çıkıyorum. sohbet sonu artık bu menekşeleri hediye ediyorum. hey gidi menekşe zamanında neydi, şimde ne oldu : ).
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Cankurtarann yazdı: 02 Nis 2021 00:20
OZHANBEY yazdı: 01 Nis 2021 15:04 Sadece reçeteler için yazmıyorum oyun ne kadar serbest piyasa olsasada işin aslı tamamen arz talep meselesi. Bir eşyaya madene yada reçeteye ilgi çok ise ve o ürün piyasada çok az sınırlı sayıda bulunuyorsa dolayısıyla fiyat artışı oluyor buda doğal birşey bunun eski veya yeni oyunculukla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

İridyum 8 m
Menekşe 40 m
Mavi topaz 20 m

oyuna nadir giriyorum, girince sohbet edip çıkıyorum. sohbet sonu artık bu menekşeleri hediye ediyorum. hey gidi menekşe zamanında neydi, şimde ne oldu : ).
Eski değeri kalmadı hiçbirşeyin artık :D
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

İridyum 8 m
Menekşe 40 m
Mavi topaz 20 m

39 zamanı hiç bir işe yaramayan menekşe elmasları 500k dan toplayan adamlar vardı :)
Mavi topaz 5m falandı diye hatırlıyorum çok çekerdim 49 döneminde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön