evgisini sadece Sevgililer Günü'ne değil, her gün farklı bir heyecanla paylaşan duygulu oyuncularımız için düzenlediğimiz, yeteneklerin sergilendiği Sevgini Göster adlı mini fan art yarışmamıza katılan tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Sevgini Göster yarışmasında jüri tarafından en beğenilen eser ve mansiyon ödülü kazanan eserler belli oldu!
@ Pisayisi: Lütfen istediğiniz (III)'üncü Kademe Tılsım ödülünüzü 25.03.2021 tarihine kadar özel mesaj olarak bildiriniz.
@ Cankurtarann: Ödülünüz etkinliğe katılırken belirttiğiniz karakterin yer aldığı hesaba otomatikman yüklenecektir.
Bir başka Teşkilat etkinliğinde görüşünceye kadar, esen kalın!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
teşekkürler, eserime 30 lira değer biçilmesi beni mutlu etti(işin esprisi bu arkadaşlar).
belki bu akçe ile uzak diyarlara kaçarım(beyazköşk ==> meran/teşkilat).
burda da konuşasım tuttu ve laga luga yaptım:
Göster
garip bir yarışmaydı: son gün foruma girdim ve çalışmalara baktım. iddialı çalışma yoktu şimdi doğru olalım. bir şeyler denersem kesin kazanırım dedim ve öyle de oldu. zaten hedefimde birincilik yoktu. belki katılmasam mansiyon ödülü boş geçilebilirdi(diğer arkadaşları küçümsemiyorum ama doğrucu olmak gerekirse yarışma düzeyinde bir üretkenliği yoktu.) birinci arkadaşın çalışması başarılıydı ve ben de son saatler onu geçebilecek çalışma yapamazdım hele de dijital olarak. bu konuda tecrübem yok. tecrübeli olanların da nasıl çalışmalar yaptığını geçmişte gördük. mesela Serinplay bunun en somut örneklerindendir.
yaptığım çalışma fazlasıyla beni eğlendirdi, kayıktaki insanların arkadaki gölgesel resmi olayı 2011 yapımı bir capsin zihnimde canlanması ile olmuştur. 2011de güldüğüm gibi bunda da eğlencesini yaşadım.
neyse sonuca bağlı olarak kazandık. birinci arkadaş yani Pisayisi'ni tebrik ederim. arkadaşımız ocak ayından beri yarışmayı kazanmayı bekliyor(şubat değil). diğer dostlara da teşekkür ederim tebriklerinden dolayı.
bu yarışma ile ilgili küçük bir iki anım oldu. bu anıları kıyamet günlüğüme yazmak istiyordum. yalnız bilgisayarımı formatlarken ilgili oyun görüntülerini yedekledim sanıyordum: yedeklememişim. artık anısı bana kaldı. bunun için de eğer okuyorsa Furkan dostuma özür dileğimi iletiyorum.