10 yıl oldu
10 yıl oldu
Kardeşimle oyuna başladık ben 11 o 9 yaşında savaşçı açtık ben 3 lvldeki ince balyozu takmışım hava atıyorum kardeşime ondada kılıç var sonra gitmiş balyozun daha büyüğünü satın almış bana geldi hava atmaya başladı 30 dakika içinde 20 tüftüfcü cin öldür diye bi görev vardı iki kişi yapamıyoduk yolun ortasında bi dayı vardı mor ceketli yanında oturmuş sürekli tüftüfe yardım yazıyoruz bi büyücü geldi uzaktan uzaktan yaptık görevi çarları silip büyücü açmıştık
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: 10 yıl oldu
Yine Anılar Yine İKV
Re: 10 yıl oldu
49 olduktan sonra da büyücü kasmanın pişmanlıklarıarena7759 yazdı: ↑18 Mar 2021 11:44 Kardeşimle oyuna başladık ben 11 o 9 yaşında savaşçı açtık ben 3 lvldeki ince balyozu takmışım hava atıyorum kardeşime ondada kılıç var sonra gitmiş balyozun daha büyüğünü satın almış bana geldi hava atmaya başladı 30 dakika içinde 20 tüftüfcü cin öldür diye bi görev vardı iki kişi yapamıyoduk yolun ortasında bi dayı vardı mor ceketli yanında oturmuş sürekli tüftüfe yardım yazıyoruz bi büyücü geldi uzaktan uzaktan yaptık görevi çarları silip büyücü açmıştık