Haksız yere ban aldım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kemal018
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Haksız yere ban aldım

Mesaj gönderen kemal018 »

Ben gündüzleri işinde gücünde çalışan akşamları 4-5 saat oyunda takılan bir kişiyim dün akşam 59 lwl carimdan 1 lwl carima ilerde kullanırım diye bazı çöpleri aktardım sonra 2 depo çarım olan e.ö sunucusunda olan Bozocomebackk isimli hesabıma geçip çöpleri düzeltirken ban aldım ben oyunda için kötü bir şey yapmadım ban alacak birey yapmadım çar ayda yılda bir girip en fazla 10dk duruyorum ey dostlar haksız yere neden ban aldım desteke yazıyorum dönüş yok lütfen yardımcı olur musunuz o hesabımda 59 lwl full sifam 51 lwlde büyücüm var çok emek vererek uğraştım emeklerim boşa gitmesin gerekirse 1 lwl blok alan cari silerim keşke oyunda cezayı tüm hesap çekmede iyi günleriniz olsun 😭
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Re: Haksız yere ban aldım

Mesaj gönderen sailorhawk »

3 gün içinde açılır eğer kopya vb şeyler yoksa.
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
kemal018
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Çöp aktardım hocam carda 10 dk bile durmadım malum hesaplarda yer az ister istemez depo Carina ihtiyaç duyuyoruz atsan olmuyor satsan olmuyor
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

kemal018 yazdı: 09 Mar 2021 15:09 Çöp aktardım hocam carda 10 dk bile durmadım malum hesaplarda yer az ister istemez depo Carina ihtiyaç duyuyoruz atsan olmuyor satsan olmuyor
Hocam seni anlayabiliyorum. 3 gün önce arkadaşım oyunu bırakacağından bütün madenleri benim karakterime atarken benim karakter bloke edildi. Sanırım bu olay kopya var mı yok mu diye incelemek içindi. Ticket filan atmadım ben , sadece forumda açtığım bir konuya uzun bir yazı yazdım fakat GM'nin onu gördüğünü zannetmiyorum. İnceleme sonucu kopya bulunmadığından geri açtılar büyük ihtimalle. Hatta bugün bir o kadar daha maden geçirdik tekrardan fakat bloke olmadı. Sanırım 1 kere olumlu geçince tekrar bir şey olmuyor. Tabi bu sadece tahmin.
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Hasann
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Hasann »

Benimde merandaki karakterlerime eminönünden tılsım ve maden aktardım akşamına bloke aldı 3 adet asalı zırhlı karakterim gitti ticket vs. gönderilmedi defalarca yazdım desteğe ceza itiraza ancak olumlu yada olumsuz bir dönüş olmadı 2 yıla yakın süredir kapalı karakterlerim hala uğraşıyorum ama muhattap bulamadım.
Resim
Resim

Geleceği kimse bilemez, ancak biz geçmişi yaşadık.
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

kemal018 yazdı: 09 Mar 2021 13:04 Ben gündüzleri işinde gücünde çalışan akşamları 4-5 saat oyunda takılan bir kişiyim dün akşam 59 lwl carimdan 1 lwl carima ilerde kullanırım diye bazı çöpleri aktardım sonra 2 depo çarım olan e.ö sunucusunda olan Bozocomebackk isimli hesabıma geçip çöpleri düzeltirken ban aldım ben oyunda için kötü bir şey yapmadım ban alacak birey yapmadım çar ayda yılda bir girip en fazla 10dk duruyorum ey dostlar haksız yere neden ban aldım desteke yazıyorum dönüş yok lütfen yardımcı olur musunuz o hesabımda 59 lwl full sifam 51 lwlde büyücüm var çok emek vererek uğraştım emeklerim boşa gitmesin gerekirse 1 lwl blok alan cari silerim keşke oyunda cezayı tüm hesap çekmede iyi günleriniz olsun 😭
Eğer defalarca alışveriş pencereleri dolacak şekilde 2 karakter arasında aktarım yapılırsa aktarımda sadece çer çöp bile olsa sistemsel bişey sanırım tedbir amaçlı 1 günlük blok atıyor hesap inceleniyor. Ve anlattığın gibi ise 3 gün değil bugün ban yediğin saatte açılması gerekir kaç gün ban yediğini kontrol edebilirsin geçmiş olsun şimdiden 😊
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
BendeSENIN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Tahzen Sabr

Mesaj gönderen BendeSENIN »

Geçmiş olsun. Umarım bir sıkıntı olmadan hesabına kavuşursun
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

1 lv hesaplarla ve 59 olmayan hesaplarla ne aktarım ne alışveriş hiç bir şey yapılmaz.
Kasa çarı yapmak bile riskli hiç gerek yok
Resim
Resim
kemal018
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hocam desteke yazıyorum dönüş yok 2 yıl ban verdiler o kadar emek çöp oldu 1,5 yil içinde sadece akçeye 1330₺ verdim 10 dk çöp aktardım diye 2 yıl inceelyin diyorum dönüş yok ban aldigima.dair mesaj yok hesap açılmazsa birakicam oyunu. :rage:
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

SPIEGLEIN yazdı: 11 Mar 2021 10:25 1 lv hesaplarla ve 59 olmayan hesaplarla ne aktarım ne alışveriş hiç bir şey yapılmaz.
Kasa çarı yapmak bile riskli hiç gerek yok
a'dan z'ye oyunun kendi hatası. Kullanıcının burda bir hatası yok zaten. Artık ya devam eder ya el çektirirler böyle.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön