Haksız yere ban aldım
Haksız yere ban aldım
Ben gündüzleri işinde gücünde çalışan akşamları 4-5 saat oyunda takılan bir kişiyim dün akşam 59 lwl carimdan 1 lwl carima ilerde kullanırım diye bazı çöpleri aktardım sonra 2 depo çarım olan e.ö sunucusunda olan Bozocomebackk isimli hesabıma geçip çöpleri düzeltirken ban aldım ben oyunda için kötü bir şey yapmadım ban alacak birey yapmadım çar ayda yılda bir girip en fazla 10dk duruyorum ey dostlar haksız yere neden ban aldım desteke yazıyorum dönüş yok lütfen yardımcı olur musunuz o hesabımda 59 lwl full sifam 51 lwlde büyücüm var çok emek vererek uğraştım emeklerim boşa gitmesin gerekirse 1 lwl blok alan cari silerim keşke oyunda cezayı tüm hesap çekmede iyi günleriniz olsun 
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Re: Haksız yere ban aldım
3 gün içinde açılır eğer kopya vb şeyler yoksa.
Çöp aktardım hocam carda 10 dk bile durmadım malum hesaplarda yer az ister istemez depo Carina ihtiyaç duyuyoruz atsan olmuyor satsan olmuyor
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Hocam seni anlayabiliyorum. 3 gün önce arkadaşım oyunu bırakacağından bütün madenleri benim karakterime atarken benim karakter bloke edildi. Sanırım bu olay kopya var mı yok mu diye incelemek içindi. Ticket filan atmadım ben , sadece forumda açtığım bir konuya uzun bir yazı yazdım fakat GM'nin onu gördüğünü zannetmiyorum. İnceleme sonucu kopya bulunmadığından geri açtılar büyük ihtimalle. Hatta bugün bir o kadar daha maden geçirdik tekrardan fakat bloke olmadı. Sanırım 1 kere olumlu geçince tekrar bir şey olmuyor. Tabi bu sadece tahmin.
Benimde merandaki karakterlerime eminönünden tılsım ve maden aktardım akşamına bloke aldı 3 adet asalı zırhlı karakterim gitti ticket vs. gönderilmedi defalarca yazdım desteğe ceza itiraza ancak olumlu yada olumsuz bir dönüş olmadı 2 yıla yakın süredir kapalı karakterlerim hala uğraşıyorum ama muhattap bulamadım.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Eğer defalarca alışveriş pencereleri dolacak şekilde 2 karakter arasında aktarım yapılırsa aktarımda sadece çer çöp bile olsa sistemsel bişey sanırım tedbir amaçlı 1 günlük blok atıyor hesap inceleniyor. Ve anlattığın gibi ise 3 gün değil bugün ban yediğin saatte açılması gerekir kaç gün ban yediğini kontrol edebilirsin geçmiş olsun şimdidenkemal018 yazdı: ↑09 Mar 2021 13:04 Ben gündüzleri işinde gücünde çalışan akşamları 4-5 saat oyunda takılan bir kişiyim dün akşam 59 lwl carimdan 1 lwl carima ilerde kullanırım diye bazı çöpleri aktardım sonra 2 depo çarım olan e.ö sunucusunda olan Bozocomebackk isimli hesabıma geçip çöpleri düzeltirken ban aldım ben oyunda için kötü bir şey yapmadım ban alacak birey yapmadım çar ayda yılda bir girip en fazla 10dk duruyorum ey dostlar haksız yere neden ban aldım desteke yazıyorum dönüş yok lütfen yardımcı olur musunuz o hesabımda 59 lwl full sifam 51 lwlde büyücüm var çok emek vererek uğraştım emeklerim boşa gitmesin gerekirse 1 lwl blok alan cari silerim keşke oyunda cezayı tüm hesap çekmede iyi günleriniz olsun![]()
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- BendeSENIN
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Tahzen Sabr
Geçmiş olsun. Umarım bir sıkıntı olmadan hesabına kavuşursun
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
1 lv hesaplarla ve 59 olmayan hesaplarla ne aktarım ne alışveriş hiç bir şey yapılmaz.
Kasa çarı yapmak bile riskli hiç gerek yok
Kasa çarı yapmak bile riskli hiç gerek yok
Hocam desteke yazıyorum dönüş yok 2 yıl ban verdiler o kadar emek çöp oldu 1,5 yil içinde sadece akçeye 1330₺ verdim 10 dk çöp aktardım diye 2 yıl inceelyin diyorum dönüş yok ban aldigima.dair mesaj yok hesap açılmazsa birakicam oyunu.