İsimleri belli etmek istemediğimizden dolayı görüntüdeki isimler kaldırılmıştır.
Güzel anılar;

Daha yeni gördüm, bildirim garip bir şekilde yeni geldi. Gerçi oyunda onca sorun varken burada sorun olmaması şaşırtıcı olurdu.LethieN yazdı: ↑20 Eyl 2019 19:29 Fotoğraflar, ve üslubun ile AhiEvran'nın size özel bir buluşma yapmış gibi forumda algı yaratmaya çalışmışsın ama yapma! Dürüst olmanı tavsiye ederim. Eminönü sunucusuna ait anıları, hatıraları yine yeniden Eminönü Sunucusu, Genel Sohbet kanalından paylaşımlarını yapabilirsin. Anka sunucusu değil.![]()
Oyuncuların fotoğraf isteklerine Game master/ler kayıtsız kalmıyor. Tesadüfen bende oradaydım. AhiEvran'da sizin isteğinize kayıtsız kalmadı. Bir atasözümüzü, şuraya bırakıyorum.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...
LethieN yazdı: ↑20 Eyl 2019 19:29 Fotoğraflar, ve üslubun ile AhiEvran'nın size özel bir buluşma yapmış gibi forumda algı yaratmaya çalışmışsın ama yapma! Dürüst olmanı tavsiye ederim. Eminönü sunucusuna ait anıları, hatıraları yine yeniden Eminönü Sunucusu, Genel Sohbet kanalından paylaşımlarını yapabilirsin. Anka sunucusu değil.![]()
Oyuncuların fotoğraf isteklerine Game master/ler kayıtsız kalmıyor. Tesadüfen bende oradaydım. AhiEvran'da sizin isteğinize kayıtsız kalmadı. Bir atasözümüzü, şuraya bırakıyorum.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...