Tüm bonolar oyundan silinse ?
Tüm bonolar oyundan silinse ?
Oyunda tüm bonolar silinse, alışverişe konmasa oyun eski tadında olmaz mı ? Ben 39 49 zamanlarında çok az maden çekmişimdir hep yaratık kes çöpleri sat arada değerli item düşsün onları sat mantığında para kastım. Şu an oyunda takı düşürmeye çalışmak dışında slot kesmenin bir anlamı yok. Dediğim yöntemin uygulanması çok mu zor, uygulansa bu oyunu bırakan yüzlerce oyuncu geri dönmez mi oyuna? Oyunda piyasanın öyle bir içinden geçmişler ki kuklacıya çar aktardım lonca açtım çift artırıcı aldım 1 ay maden döndüm geri geldiğimde ise piyasa fiyatının 10 20 bono altından maden satmaya çalışmama rağmen alıcı bulamıyorum. Ben neden oyunda para kasmak için başka bir oyuncunun benimle alışveriş yapmasına mecburum ? Tüm bonolar silinse piyasa eskisi gibi olsa slot kesip çöp satarak para biriktirip item dizsek olmaz mı ?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Tüm bonolar oyundan silinse ?
Kopyalanan tek şey bonolar değil hocam. O yüzden ikv yetkilileri bu meseleye müdahale edene kadar oyundaki düzen böyle gider. Bir peptiti 2.5m'e satıp 350m y2 parası kastığım günlerden, tek bir pluslu karakterin karizmasını 100m'e sattığım günlere...
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Şuanda eminönü sunucusunda 1 pluslu ve rütbeli karakterin karizmasına 1t veriliyor
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
Haftaiçi gündüzleri Eminönü'de çar kasma vakti gelmiş...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Hamunaptra
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
Tek bir çar 100 bono değildir ya, o kadar da Venezuela olmamışızdır.
Daha önce defalarca kez söyledim..
Şuan piyasada olan tüm bonolar alış-verişe konulamasın. Sadece ve sadece Agop'a satılabilsin. Böylelikle alış-veriş nakite dönüşünce her materyal ve efsunun fiyatı düşecek! Kopya olayı tamamen ortadan kalkacak.
Şuan piyasada olan tüm bonolar alış-verişe konulamasın. Sadece ve sadece Agop'a satılabilsin. Böylelikle alış-veriş nakite dönüşünce her materyal ve efsunun fiyatı düşecek! Kopya olayı tamamen ortadan kalkacak.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
Dostum 2 karizma 2 tden satıyorum. Ayrıca 1tden de alıyorum.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
Ben alıştım artık
...COMANDANTE...
... Semsûr...