Ben geçen ilk defa bug kestim normalde hiç adetim değildir kimsenin oyununa karışmam ama bazı iki yüzlü insanlar varki gelip hem bugumuzu keser hem de yan çarıyla bizden grup ister ve buglu hakir kesmeye çalışır. İşte bu adamın bugunu kestim bence sonuna kadar haketmişti bunu. Ayrıyeten bu bug muhabbetini kökten çözecek iki tane çözüm önerim var. Çok zor değil post'u okuyan herhangi bir yetkili varsa lütfen dikkate alsın.
I.yol:Slotların buglanması engellenecek. Dolayısıyla kesimler hep buglu olacak. Birisi birisini bak bugunu keserim diye tehdit edemeyecek. Bomba çekse zaten ban sebebi.
II.yol:Aradaki 6 tane slot tamamen kaldırılacak bütün kesimler slotsuz olacak.
Tercih onların iki yol önerdim. Yapması çok zor değilse lütfen artık birisi şu sorunu çözsün. İlk yolu da yapın farketmez zorlaşır ama en azından oraya gelen adamlar bugla uğraşmaz, direk kesime başlarız ve herkes onun bilincinde olur. Ayrıyeten kimse kimseye bak bugunu keserim diye sünnetçi korkusu veremez.
Bug kesenler hakkında
Re: Bug kesenler hakkında
karaköy güncellemesi geldiğinden beri buglar yapılıyor be hala bir cözüm gelmedi bundan sonrada geleceğini düşünmüyorum boşuna umutlanmayalım derimYemeLik yazdı: ↑09 Şub 2021 18:50 Ben geçen ilk defa bug kestim normalde hiç adetim değildir kimsenin oyununa karışmam ama bazı iki yüzlü insanlar varki gelip hem bugumuzu keser hem de yan çarıyla bizden grup ister ve buglu hakir kesmeye çalışır. İşte bu adamın bugunu kestim bence sonuna kadar haketmişti bunu. Ayrıyeten bu bug muhabbetini kökten çözecek iki tane çözüm önerim var. Çok zor değil post'u okuyan herhangi bir yetkili varsa lütfen dikkate alsın.
I.yol:Slotların buglanması engellenecek. Dolayısıyla kesimler hep buglu olacak. Birisi birisini bak bugunu keserim diye tehdit edemeyecek. Bomba çekse zaten ban sebebi.
Tercih onların iki yol önerdim. Yapması çok zor değilse lütfen artık birisi şu sorunu çözsün. İlk yolu da yapın farketmez zorlaşır ama en azından oraya gelen adamlar bugla uğraşmaz, direk kesime başlarız ve herkes onun bilincinde olur. Ayrıyeten kimse kimseye bak bugunu keserim diye sünnetçi korkusu veremez.
çok kolay aslında çözüm ama uğraşacak ekip var mı bilmiyorum. Bir yaratık 2 dk'dan uzun bir süre aynı yerde kalıyorsa veya canı sabit kalıyorsa ölüp yeniden canlanacak veya kaçıp doğduğu yere ışınlanacak. 3 satırlık kod.YemeLik yazdı: ↑09 Şub 2021 18:50 Ben geçen ilk defa bug kestim normalde hiç adetim değildir kimsenin oyununa karışmam ama bazı iki yüzlü insanlar varki gelip hem bugumuzu keser hem de yan çarıyla bizden grup ister ve buglu hakir kesmeye çalışır. İşte bu adamın bugunu kestim bence sonuna kadar haketmişti bunu. Ayrıyeten bu bug muhabbetini kökten çözecek iki tane çözüm önerim var. Çok zor değil post'u okuyan herhangi bir yetkili varsa lütfen dikkate alsın.
Everything is about math just math
- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tears Of Fears
bug kesenleri tavandan asmak lazım
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ya arkadaşım polis nasıl hırsızı yakalar böyle polis mi olur nerede adalet adamları bıraksanıza alnının teriyle hırsızlık yapıyor.
Post'a ithafen saygılarımla
Post'a ithafen saygılarımla
Anti hetero