Oyuna girdikten sonra karakter ekranında karakterler görünmüyor sadece duman grafiği var bir şekilde karakteri seçip oyuna girebilsem de yine hiçbir şey görünmüyor sadece karanlık dumanlı bir grafik var
Oyuna giriş ekranınızın(sunucu listesinin bulunduğu) ekranda sağ üstte bulunan ayarlar kısmındaki ekran çözünürlüğü ile bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü değerlerinin eşitleminizi önerebiliriz. Bunu yaparken pref_launch dosyasının salt okunur olmamasına dikkat ediniz.
Sorununuzun devamı halinde ise;
Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın ve oyun klasörünü (Varsayılan C:\Sobee\...)tamamen silin.
Web sitemizden indirdiğiniz İKV İndirme Yöneticisi (ikvdownloader.exe) ile oyunu daha önce indirdiyseniz tekrar indirmenize gerek kalmadan kurabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Oyuna giriş ekranınızın(sunucu listesinin bulunduğu) ekranda sağ üstte bulunan ayarlar kısmındaki ekran çözünürlüğü ile bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü değerlerinin eşitleminizi önerebiliriz. Bunu yaparken pref_launch dosyasının salt okunur olmamasına dikkat ediniz.
Sorununuzun devamı halinde ise;
Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın ve oyun klasörünü (Varsayılan C:\Sobee\...)tamamen silin.
Web sitemizden indirdiğiniz İKV İndirme Yöneticisi (ikvdownloader.exe) ile oyunu daha önce indirdiyseniz tekrar indirmenize gerek kalmadan kurabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.
Dediklerinizi yaptım fakat hala bir düzelme yok başka bir çözüm önerisi var mı
jerrymaquire yazdı: ↑25 Oca 2021 15:55
Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi ? bununla aynı.
Sisteminiz tam olarak güncel mi ? (Driver-Directx etc.)
Sistem tamamen güncel. Yukarıda ki arkadaşın dediğini yaptım parlaklık efectini kapattım düzeldi, fakat yeni bir sorun çıktı oyuna girdiğim zaman oyun içerisindeki fare imleci titreme yapıyor, reset attığım zaman düzeliyor. Sistem sadece İkvde kafayı sıyırıyor çözemedim.
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Asus x550ln laptop win 8.1 kullanıyorum herşeyi güncel. Ekran kartım 2 gb nvidia 840m sorun ne olabilir düzelmiyor oyunu sildim yükledim pc formatladım değişiklik yok.