Meran efsanesi, yaşayan kasap, savaşçıların şahı, rivayetlere göre tek kılıç darbesi ile 15 savaşçı deviren Alicik mi ? Evet.
Oyunun Direnişi
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: Oyunun Direnişi
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Kısa ve net konuşacağım bu konu hakkında. Hepimizin bildiği üzere artık (özellikle eminönü sunucusunda oynayanlar) oyuna para yatırmadan yani plus almadan girmek nerdeyse imkansız bir hal aldı. Bunun yanında silah parlatmalar,maden arttırıcılar vs. gibi para karşılığı satılan ürünleri saymama bile gerek yok. Şundan eminim ki bu oyun üzerinden hala güzel para kazanan insanlar var. Yani madem kazandıran bir sistem var o zaman herkes elini taşın altına koymak zorunda. Siz sanıyormusunuz ki bu işi cidden gönüllü yapan insanlar var
kimse kusura bakmasın hele ki şu devirde bu sistemin içinde olupta ben 1 kuruş kazanmıyorum diyemez kimse şahsen ben inanmıyorum buna. Gelelim oyun konusuna dediğim gibi madem para kazandırıyor o zaman düzgün bir oyun sunmak zorundalar farzedelim kazandırmıyor ve sizin dediğiniz gibi baştan aşağıya herkes gönüllü o zaman da çekin oyunun fişini ızdırabını dindirin artık hem oyunun hem oyuncuların!
Göster

- byalone38
- FareAdam Düşmanı
Şunu da eklemek istiyorum bu işin başında gönüllü ekip var diyerek kimse yakasını kurtarmaya çalışmasın. Herkes para verdiği ürünün karşılığını almak ister ama ne çare. Yönetime yazıyorsun tam 4 ay sonra cevap geliyor, eşya iade hakkın var 1 kerelik ama bu basit işlemin bile tamamlanması 1 ay sürüyor. Kimse fedakarlık etmiyor da ben ve benim gibi parasını yatırıp oyundan biraz zevk almaya çalışan insanlar olunca fedakarlık etmemiz, kadro yetersiz olduğu için beklememiz gibi çeşitli bahaneler sıralanıyor önümüze. Kadro yetersiz ise eleman bulunabilir ama yapmıyorsunuz. Susturma ve blok cezaları gibi basit işlemleri anında uyguluyor ama oyuncunun bir problemi olduğunda her zaman yaptığınız gibi üç maymunu oynuyorsunuz.
Göster

- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Healing45
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Teşekkür ederim eski ama unutulmayan Modaratör arkadaşım
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
BaSiLiSk
GrimsiPembe
-
- İskele Babası
Yüz bin kere haklısın kardeşim.byalone38 yazdı: ↑26 Oca 2021 02:38 Şunu da eklemek istiyorum bu işin başında gönüllü ekip var diyerek kimse yakasını kurtarmaya çalışmasın. Herkes para verdiği ürünün karşılığını almak ister ama ne çare. Yönetime yazıyorsun tam 4 ay sonra cevap geliyor, eşya iade hakkın var 1 kerelik ama bu basit işlemin bile tamamlanması 1 ay sürüyor. Kimse fedakarlık etmiyor da ben ve benim gibi parasını yatırıp oyundan biraz zevk almaya çalışan insanlar olunca fedakarlık etmemiz, kadro yetersiz olduğu için beklememiz gibi çeşitli bahaneler sıralanıyor önümüze. Kadro yetersiz ise eleman bulunabilir ama yapmıyorsunuz. Susturma ve blok cezaları gibi basit işlemleri anında uyguluyor ama oyuncunun bir problemi olduğunda her zaman yaptığınız gibi üç maymunu oynuyorsunuz.
Hele şu sunucu dolu olayını anlamış değilim. Artık bu oyunu oynamak bile parayla.
Zaten gönüllü ekipten yana sıkıntı yok, onlara helal ama asıl ekibin ortada olmaması ya da varsa bile neden hiçbir şey yapmadığını sorgulamak lazım.byalone38 yazdı: ↑26 Oca 2021 02:38 Şunu da eklemek istiyorum bu işin başında gönüllü ekip var diyerek kimse yakasını kurtarmaya çalışmasın. Herkes para verdiği ürünün karşılığını almak ister ama ne çare. Yönetime yazıyorsun tam 4 ay sonra cevap geliyor, eşya iade hakkın var 1 kerelik ama bu basit işlemin bile tamamlanması 1 ay sürüyor. Kimse fedakarlık etmiyor da ben ve benim gibi parasını yatırıp oyundan biraz zevk almaya çalışan insanlar olunca fedakarlık etmemiz, kadro yetersiz olduğu için beklememiz gibi çeşitli bahaneler sıralanıyor önümüze. Kadro yetersiz ise eleman bulunabilir ama yapmıyorsunuz. Susturma ve blok cezaları gibi basit işlemleri anında uyguluyor ama oyuncunun bir problemi olduğunda her zaman yaptığınız gibi üç maymunu oynuyorsunuz.
- TheEaqleBoneless
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: BETA
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Kimse, kimsenin kafasına silah dayayıp oynatmıyor. Bu oyun böyle abi ekip yok yapabilecekleri en fazla bu oynamak istemiyorsan yani gönlün el veriyorsa "sil" butonuna basıp oyunu silebilirsin şahsen benim için el vermiyor. İçi el veren varsa yüreği kaldıran varsa silsin bu kadar basit. Ayrıca neden tek yorum halinde değilde ayrı ayrı yorum yapmışsın kibyalone38 yazdı: ↑26 Oca 2021 02:38 Şunu da eklemek istiyorum bu işin başında gönüllü ekip var diyerek kimse yakasını kurtarmaya çalışmasın. Herkes para verdiği ürünün karşılığını almak ister ama ne çare. Yönetime yazıyorsun tam 4 ay sonra cevap geliyor, eşya iade hakkın var 1 kerelik ama bu basit işlemin bile tamamlanması 1 ay sürüyor. Kimse fedakarlık etmiyor da ben ve benim gibi parasını yatırıp oyundan biraz zevk almaya çalışan insanlar olunca fedakarlık etmemiz, kadro yetersiz olduğu için beklememiz gibi çeşitli bahaneler sıralanıyor önümüze. Kadro yetersiz ise eleman bulunabilir ama yapmıyorsunuz. Susturma ve blok cezaları gibi basit işlemleri anında uyguluyor ama oyuncunun bir problemi olduğunda her zaman yaptığınız gibi üç maymunu oynuyorsunuz.