Oyunun Direnişi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Re: Oyunun Direnişi

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

02ARMA02 yazdı: 23 Oca 2021 04:31
HeaDSHoT yazdı: 22 Oca 2021 01:56 Aga boş yapmayın insanlar halen deli gibi akçe satın alıyor
Reis merhaba,

İmzanda gördüm '' üşüyoruz Alicik '' yazmışsın.

Bu Alicik dediğin tahmin ettiğim Alicik mi :blush:
Meran efsanesi, yaşayan kasap, savaşçıların şahı, rivayetlere göre tek kılıç darbesi ile 15 savaşçı deviren Alicik mi ? Evet.
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

HeaDSHoT yazdı: 23 Oca 2021 17:20
02ARMA02 yazdı: 23 Oca 2021 04:31
HeaDSHoT yazdı: 22 Oca 2021 01:56 Aga boş yapmayın insanlar halen deli gibi akçe satın alıyor
Reis merhaba,

İmzanda gördüm '' üşüyoruz Alicik '' yazmışsın.

Bu Alicik dediğin tahmin ettiğim Alicik mi :blush:
Meran efsanesi, yaşayan kasap, savaşçıların şahı, rivayetlere göre tek kılıç darbesi ile 15 savaşçı deviren Alicik mi ? Evet.
😂 😂 😂 😂 Vallahi kahkaha attım iyi mi 🤭🤭🤭
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Kısa ve net konuşacağım bu konu hakkında. Hepimizin bildiği üzere artık (özellikle eminönü sunucusunda oynayanlar) oyuna para yatırmadan yani plus almadan girmek nerdeyse imkansız bir hal aldı. Bunun yanında silah parlatmalar,maden arttırıcılar vs. gibi para karşılığı satılan ürünleri saymama bile gerek yok. Şundan eminim ki bu oyun üzerinden hala güzel para kazanan insanlar var. Yani madem kazandıran bir sistem var o zaman herkes elini taşın altına koymak zorunda. Siz sanıyormusunuz ki bu işi cidden gönüllü yapan insanlar var :grin: kimse kusura bakmasın hele ki şu devirde bu sistemin içinde olupta ben 1 kuruş kazanmıyorum diyemez kimse şahsen ben inanmıyorum buna. Gelelim oyun konusuna dediğim gibi madem para kazandırıyor o zaman düzgün bir oyun sunmak zorundalar farzedelim kazandırmıyor ve sizin dediğiniz gibi baştan aşağıya herkes gönüllü o zaman da çekin oyunun fişini ızdırabını dindirin artık hem oyunun hem oyuncuların!
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Şunu da eklemek istiyorum bu işin başında gönüllü ekip var diyerek kimse yakasını kurtarmaya çalışmasın. Herkes para verdiği ürünün karşılığını almak ister ama ne çare. Yönetime yazıyorsun tam 4 ay sonra cevap geliyor, eşya iade hakkın var 1 kerelik ama bu basit işlemin bile tamamlanması 1 ay sürüyor. Kimse fedakarlık etmiyor da ben ve benim gibi parasını yatırıp oyundan biraz zevk almaya çalışan insanlar olunca fedakarlık etmemiz, kadro yetersiz olduğu için beklememiz gibi çeşitli bahaneler sıralanıyor önümüze. Kadro yetersiz ise eleman bulunabilir ama yapmıyorsunuz. Susturma ve blok cezaları gibi basit işlemleri anında uyguluyor ama oyuncunun bir problemi olduğunda her zaman yaptığınız gibi üç maymunu oynuyorsunuz.
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Roots yazdı: 20 Oca 2021 22:47 Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Ufakta olsa bazı detayları görebilmek, empati yapabilmek ve idrak edebilmek gerekiyor. Konuyu açan arkadaş bunları yapmışa benziyor. "Perdenin ardındakiler", bu efsanenin görünmez gerçek kahramanlarıdır. :relaxed:
'' Öyle anlar yaşandı ki kahramanlar tırstı ''
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
Healing45
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen Healing45 »

Roots yazdı: 20 Oca 2021 22:47 Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Ufakta olsa bazı detayları görebilmek, empati yapabilmek ve idrak edebilmek gerekiyor. Konuyu açan arkadaş bunları yapmışa benziyor. "Perdenin ardındakiler", bu efsanenin görünmez gerçek kahramanlarıdır. :relaxed:
Teşekkür ederim eski ama unutulmayan Modaratör arkadaşım ☺️🙏
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
Oyunmoyuncu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Oyunmoyuncu »

byalone38 yazdı: 26 Oca 2021 02:38 Şunu da eklemek istiyorum bu işin başında gönüllü ekip var diyerek kimse yakasını kurtarmaya çalışmasın. Herkes para verdiği ürünün karşılığını almak ister ama ne çare. Yönetime yazıyorsun tam 4 ay sonra cevap geliyor, eşya iade hakkın var 1 kerelik ama bu basit işlemin bile tamamlanması 1 ay sürüyor. Kimse fedakarlık etmiyor da ben ve benim gibi parasını yatırıp oyundan biraz zevk almaya çalışan insanlar olunca fedakarlık etmemiz, kadro yetersiz olduğu için beklememiz gibi çeşitli bahaneler sıralanıyor önümüze. Kadro yetersiz ise eleman bulunabilir ama yapmıyorsunuz. Susturma ve blok cezaları gibi basit işlemleri anında uyguluyor ama oyuncunun bir problemi olduğunda her zaman yaptığınız gibi üç maymunu oynuyorsunuz.
Yüz bin kere haklısın kardeşim.
Hele şu sunucu dolu olayını anlamış değilim. Artık bu oyunu oynamak bile parayla.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

byalone38 yazdı: 26 Oca 2021 02:38 Şunu da eklemek istiyorum bu işin başında gönüllü ekip var diyerek kimse yakasını kurtarmaya çalışmasın. Herkes para verdiği ürünün karşılığını almak ister ama ne çare. Yönetime yazıyorsun tam 4 ay sonra cevap geliyor, eşya iade hakkın var 1 kerelik ama bu basit işlemin bile tamamlanması 1 ay sürüyor. Kimse fedakarlık etmiyor da ben ve benim gibi parasını yatırıp oyundan biraz zevk almaya çalışan insanlar olunca fedakarlık etmemiz, kadro yetersiz olduğu için beklememiz gibi çeşitli bahaneler sıralanıyor önümüze. Kadro yetersiz ise eleman bulunabilir ama yapmıyorsunuz. Susturma ve blok cezaları gibi basit işlemleri anında uyguluyor ama oyuncunun bir problemi olduğunda her zaman yaptığınız gibi üç maymunu oynuyorsunuz.
Zaten gönüllü ekipten yana sıkıntı yok, onlara helal ama asıl ekibin ortada olmaması ya da varsa bile neden hiçbir şey yapmadığını sorgulamak lazım.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
TheEaqleBoneless
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: BETA

Mesaj gönderen TheEaqleBoneless »

Üzücü
İN TYLER WE TRUST
Kullanıcı avatarı
CaNBeY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CaNBeY »

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Kimse, kimsenin kafasına silah dayayıp oynatmıyor. Bu oyun böyle abi ekip yok yapabilecekleri en fazla bu oynamak istemiyorsan yani gönlün el veriyorsa "sil" butonuna basıp oyunu silebilirsin şahsen benim için el vermiyor. İçi el veren varsa yüreği kaldıran varsa silsin bu kadar basit. Ayrıca neden tek yorum halinde değilde ayrı ayrı yorum yapmışsın ki 😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön