Güncelleme gelebilir mi. Fikirlerinizi bekliyorum!
Re: Güncelleme gelebilir mi. Fikirlerinizi bekliyorum!
son güncelleme kara köy bir daha gelmez bence
İki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı.
CAT STEVENS
CAT STEVENS
Forumda olmazsa olmaz başlıklardan bir tanesi daha. Gelmeyecek güncelleme bu oyun TT den çıkmadıkça oyun motoru değişmedikçe de gelmeyecek.
- AeternaVictrix
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Kafanız mı iyi la?
- AeternaVictrix
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
dostum oyunu bu şekilde beğenmiyorsan silersin oynamazsın
güncelleme mi gelmiyor ? sil oynama
hayatındaki tek sorun ikvye güncelleme gelmemesi mi
hiç başka işin yok mu ya her gün aynı şeyleri yazıyorsun
güncelleme mi gelmiyor ? sil oynama
hayatındaki tek sorun ikvye güncelleme gelmemesi mi
hiç başka işin yok mu ya her gün aynı şeyleri yazıyorsun
Zaten yeni güncellemenin gelmeyeceğini Nerull açıklamıştı. Olurda oyuna tabiri caizse para basan olursa ve ekib toplanırsa gelmemesi için hiç bir engel kalmaz diye düşünüyorum. Tabi ki nerulun açıklaması şuan ki duruma göre yapıldı kesinlikle gelmeyecek diyemeyiz bunu kimse bilemez. Keyifli forumlar
Nerull yazdı: ↑19 Oca 2021 12:32Sevgili Arkadaşlar,YigidoSivasli yazdı: ↑18 Oca 2021 18:35Yani diyor ki:Nerull
Karaköy'ün son genişleme paketi olduğunu düşünürsek, o bölüm Huzursuzluğum görevi gibi baki kalacak görünüyor![]()
Türk Telekom bünyesi altında elimden geleni ne kadar yapsamda tek başıma bir genişleme paketi getirtmem zor.Bilhassa Türk Telekom önderliğinde ve isteğinde böyle bir genişleme paketi gelmeyecek ise şu an ki Karaköy bölümü; görevi yarım kalmış huzursuzluğum gibi sahipsiz kalacaktır.
Kıssadan hisse ...
Paylaşılan konseptler üzerine yukarıda web sitemizdeki Karaköy bölümünün doldurulmasına yönelik soru gelmişti, verilen cevap da buna yönelik oldu. Derin manalar çıkarmayalım rica ediyorum
Çok teşekkür ederim öncelikle. İstanbul Kıyamet Vakti'nin yeni bir oyun motoruyla, farklı platformlarda ve belki farklı hikayelerle devam etmesini ben de sizler gibi çok isterim. Bunu mümkün kılmak için daha önce bulunduğum bazı girişimlerden sonuç alamasam da halen vazgeçmiş değilim. Umarım İKV'miz için herşey daha da güzel olurNuen yazdı: ↑18 Oca 2021 03:20Nihat abi selamlar,doğum günün kutlu olsun.Nice senelere.
İKV için remake durumu var mı?Mevcut durumda Karaköy'ün son güncelleme olduğunu biliyorduk zaten.Kısacası İKV'yi kurtarabilir misiniz? Sıfırdan unreal engine ya da unity ile tekrar kurgulanabilir mi?![]()
Konu farklı mecralara çekilmesi nedeni ile kilitliyorum.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!