Herkese merhaba,
Youtube'da yayın yapan GBM-0 Teknik Merkezi adlı kanalı bilenler vardır oyun hakkında güzel videolar hazırlıyor.
Daha önceden yaptığı videoda bahsetmişti yeni mesajlaşma penceresinden şimdi de yayınlama fırsatı bulmuş. Bence gayet kullanışlı gibi ama sürekli çalışacağının garantisini veremiyor. Yine de oldukça başarılı.
İzlemeyenler ve bilmeyenler olabilir, şöyle bir link bırakayım,
https://youtu.be/hg4A0ppPM4c
İKV Asistan Uygulaması
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: İKV Asistan Uygulaması
Oyun üzerinde denedim .Bazen bir anda kaybolması gibi durumlar hariç ,oyunun içinde bulunan karışık mesajlaşma uygulamasına göre aşırı rahatlatıcı bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. En önemlisi fısılda mesajlarım kaybolmuyor ve insanların yansıttığı şeyler birbirine girecek şekilde değil.
-
seafightes
- İskele Babası

Çok mükemmel olmuş bir proje ama gelişmesi gerek. Üzerine mouse gelince bile oyunda sesler vs gidiyor onun dışında projeye aşık oldum.
Oyundan bağımsız bi pencere olarak çalıştığı için o durum yaşanıyor. Birkaç güncellemeyle düzelecektir. Ben beğendim.seafightes yazdı: ↑22 Oca 2021 20:22 Çok mükemmel olmuş bir proje ama gelişmesi gerek. Üzerine mouse gelince bile oyunda sesler vs gidiyor onun dışında projeye aşık oldum.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Bu çocuğu yanlarına geliştirici diye alsalar,inanın gönüllü yapar,para falan istemez. Ufak tefek şeyleri düzeltse o bile bizi yeterli.
Yapan arkadaşın emeğine sağlık. Çok güzel bir uygulama...
bu arkadaşın kafa zehir gibi. ben olsam kesinlikle kullanmazdım programı.
Emeğine sağlık dostum, ellerine sağlık. Değerlendirilecek birisin!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN