meran teknolojisi diyordu onu net hatırlıyorum belki gm nin biraz kafası ayadırPrince yazdı:yalnız bir düzeltme yapmam lazım nevrull un dediği şey yanlış.
yani asslında gb-amlifikatör aslında eminönü teknolojisi meran değil meranla alakası yok tamamen gaffar bey imzalı bir alettr neden gm de buna meran teknolojisi dedi anlamadım ben.(Tarihçeyi okuyunuz.)
İkv ekonomi [geniş çaplı bir öneridir]
Re: İkv ekonomi [geniş çaplı bir öneridir]
avakado=eminönü
:dBirlikxquimmet yazdı:zaten hayatta o kadar borç batağı var bunuda ikvye yansıtırsak allahhhherkez kredi kartı borcundan yanar durur bırakın borç işini nakit çalışın
avakado=eminönü
Selam,
Syn. Akıllı arkadaşım
Bu konuyu bende daha önce çok düşündüm fakat öyle bir uygulama olsa herkes 1 lvl çar açar ve en az 200m para aktarırdı karakterine ve o karakteri silerdi ne anlamı var ? Ayrıca dükkan alma falan gibi bir uygulama olsa hemen Mısır çarşısından bir Dükkan alır Emlak dükkanı açardım
iyi eğlenceler,
Rapkoliq
Syn. Akıllı arkadaşım
Bu konuyu bende daha önce çok düşündüm fakat öyle bir uygulama olsa herkes 1 lvl çar açar ve en az 200m para aktarırdı karakterine ve o karakteri silerdi ne anlamı var ? Ayrıca dükkan alma falan gibi bir uygulama olsa hemen Mısır çarşısından bir Dükkan alır Emlak dükkanı açardım
iyi eğlenceler,
Rapkoliq
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Çok güzel hele şu cin kart olayı:Dbarkido yazdı:arkadaşlar ikv'de müthiş bir sermaye var.Hergün milyonlarca para akıyor.Ancak plus olmayan kişşilerin ekonomileri pek de iyi değil
Şimdi bende plusu olmayan biri olarak bir öneride bulunmak istiyorum
İKV borçlanma;
atıyorum en az 40 lwl birisi 1m para barajını 3-4 kere geçmiş ise o çar 1 kereliğine 300 binliğine borçlanabilsin yani parası -300 bin olsun
belirli bir süre sonra borçlanma miktarına göre parasını ödesin yada para kazandıkça borcu azalsın.
adam parayı ödemeden kaçar diyebilirsiniz ama borcunu ödemeyenlerin borcu ödemediği gün boyunca katlansın hala ödemiyorsa o kişinin çarı silinsin
yada borcu katlanmasında önemli bir itemi alınsın aıtoyrum yücelen kafa koparan
bir diğer önerim ise;
(akçeler aktif olduğunda)
Akçe,klan parası ve lirayı dönüştürebilme
eğer bir sunucuda klan para sayısı ile lira arasındaki fark az ise atıyorum 1000 lira 2 kp olsun fark fazla ise 1000 lira 1 kp olsun
aynı şey akçe içinde geçerli
alışveriş kanalı
plusu olan bazı oyuncular kendi aralarında kavga edebiliyor yada uzun süreli muhabbet ama bütün sunucu bu muhabbeti görmek zorunda değil
ayrıca çok fazla item yansıtılınca kafamız karşıyıor
bende yeni bir alış veriş kanalı olsun sadece yansıttıklarımız olsun ve yanındada parası veya takas edileceği materyal yazılsın
bu konuda bir diğer önerim ise dükkan açma
babı ali
domuz
e.ö. banka gibi oyuncu kitlesinin fazla olduğu yerlerde küçük dükkanlar açalım b,rnevi Metin2(ama asla özentilik değil)
bu dükkanlarda itemlerimiz ve isimleri yazsın fiyatları veya takas edileceği eşyalar yazılsın hatta oyuncu dükkanının başındada durmak zorunda değil dükkanını koysun kendisi kassın
İKV kredi kartı (cin kart):D:D
İkv kredi kartı olsun.eee ne de olsa oyunda hikayeye göre günümüze geldi.
devir teknoloji devri
meran teknolojisini görüyoruz
tıpkı dev nerull un büyücü zrhları hakkında söylediği cümleler gibi
ikv kredi kartına para yükleeylim atıyorum en fazla 100m
sonra alışveriş bölümünde kredi kartı ile ödeme gibi seçenekler olsun
hatta kredi kartına taksit bile yapılsın atıyorum oyuncunun 2m parası var 1 m lik eşya alcak
oyuncu atıyorum günde 100 bin ile taksitlensin ancak taksit miktarı (1m) nın altına inemesin(ki dolandırıcılık olmasın)
umarım beğenmişsinizdir görüşlerinizi aliyim ona göre ikv desteğe yollicam
gm dev vb. lerde bakarsa çok onur duyarım
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
kardeşim sne beni anlamamışsın en az 40 lwl diyorumRapkoliq yazdı:Selam,
Syn. Akıllı arkadaşım
iyi eğlenceler,
Rapkoliq
avakado=eminönü
Dangerxbdrobere yazdı:Çok güzel hele şu cin kart olayı:Dbarkido yazdı:arkadaşlar ikv'de müthiş bir sermaye var.Hergün milyonlarca para akıyor.Ancak plus olmayan kişşilerin ekonomileri pek de iyi değil
Şimdi bende plusu olmayan biri olarak bir öneride bulunmak istiyorum
İKV borçlanma;
atıyorum en az 40 lwl birisi 1m para barajını 3-4 kere geçmiş ise o çar 1 kereliğine 300 binliğine borçlanabilsin yani parası -300 bin olsun
belirli bir süre sonra borçlanma miktarına göre parasını ödesin yada para kazandıkça borcu azalsın.
adam parayı ödemeden kaçar diyebilirsiniz ama borcunu ödemeyenlerin borcu ödemediği gün boyunca katlansın hala ödemiyorsa o kişinin çarı silinsin
yada borcu katlanmasında önemli bir itemi alınsın aıtoyrum yücelen kafa koparan
bir diğer önerim ise;
(akçeler aktif olduğunda)
Akçe,klan parası ve lirayı dönüştürebilme
eğer bir sunucuda klan para sayısı ile lira arasındaki fark az ise atıyorum 1000 lira 2 kp olsun fark fazla ise 1000 lira 1 kp olsun
aynı şey akçe içinde geçerli
alışveriş kanalı
plusu olan bazı oyuncular kendi aralarında kavga edebiliyor yada uzun süreli muhabbet ama bütün sunucu bu muhabbeti görmek zorunda değil
ayrıca çok fazla item yansıtılınca kafamız karşıyıor
bende yeni bir alış veriş kanalı olsun sadece yansıttıklarımız olsun ve yanındada parası veya takas edileceği materyal yazılsın
bu konuda bir diğer önerim ise dükkan açma
babı ali
domuz
e.ö. banka gibi oyuncu kitlesinin fazla olduğu yerlerde küçük dükkanlar açalım b,rnevi Metin2(ama asla özentilik değil)
bu dükkanlarda itemlerimiz ve isimleri yazsın fiyatları veya takas edileceği eşyalar yazılsın hatta oyuncu dükkanının başındada durmak zorunda değil dükkanını koysun kendisi kassın
İKV kredi kartı (cin kart):D:D
İkv kredi kartı olsun.eee ne de olsa oyunda hikayeye göre günümüze geldi.
devir teknoloji devri
meran teknolojisini görüyoruz
tıpkı dev nerull un büyücü zrhları hakkında söylediği cümleler gibi
ikv kredi kartına para yükleeylim atıyorum en fazla 100m
sonra alışveriş bölümünde kredi kartı ile ödeme gibi seçenekler olsun
hatta kredi kartına taksit bile yapılsın atıyorum oyuncunun 2m parası var 1 m lik eşya alcak
oyuncu atıyorum günde 100 bin ile taksitlensin ancak taksit miktarı (1m) nın altına inemesin(ki dolandırıcılık olmasın)
umarım beğenmişsinizdir görüşlerinizi aliyim ona göre ikv desteğe yollicam
gm dev vb. lerde bakarsa çok onur duyarım
avakado=eminönü
benim dediğim gb-amlifikatörEmirBerkKorkmaz yazdı:Orada "Makine" diye tabir edilen şey şu diye biliyorum. (Konu da açılmıştı):Prince yazdı:yalnız bir düzeltme yapmam lazım nevrull un dediği şey yanlış.
yani asslında gb-amlifikatör aslında eminönü teknolojisi meran değil meranla alakası yok tamamen gaffar bey imzalı bir alettr neden gm de buna meran teknolojisi dedi anlamadım ben.(Tarihçeyi okuyunuz.)
keşke olsa yaPrince yazdı:benim dediğim gb-amlifikatörEmirBerkKorkmaz yazdı:Orada "Makine" diye tabir edilen şey şu diye biliyorum. (Konu da açılmıştı):Prince yazdı:yalnız bir düzeltme yapmam lazım nevrull un dediği şey yanlış.
avakado=eminönü
Gereksiz bir konu olmuş. Sen şu İKV nin İçine etsinler bizde temizlemeye çalışalım desen daha doğru olurdu. Bide yazmışşsın İKV ekonımi diye.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
açıkçası pek beğenmedim önerileri :? gereksizler bence.