TOLGARDA
- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tears Of Fears
Re: TOLGARDA
Doğum günün kutlu olsun kral 
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Multu Yıllar Forum'un sefiri
Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Oyun içinde karşılaştığım belki de forumda bile hiç iletişimim olmayan arkadaşların bile doğum günümü kutluyor olması hem daha sevindirici hem de oyun içinde kalan kitlenin nasıl bir birlik içinde olduğunu gözler önüne seriyor. Umuyorum ki hepimiz için nice İKV'li yıllar geçmeye devam eder. 14 yıldır İKV'li olsak da benim için yeterli değil 
Ayrıca ilk defa forumda en çok iletiye sahip kişi olduğumun dile getirildiği bir konu geldi. Bu da güzel

Ayrıca ilk defa forumda en çok iletiye sahip kişi olduğumun dile getirildiği bir konu geldi. Bu da güzel
-
- Acemi Savaşçı
Doğum günün kutlu olsun @TOLGARDA oyun hayatın kadar reel hayatında başarılarla mutluluklarla dolu olsun inşallah

- Healing45
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Evetttttt smdı manisaya askerliği çıkmış şimdide askerlik ve vatani borcunu odeyecek smdıden rabbime emanetsiniz güzel kardeşlerim çoğul kullanmamın sebebi ise Bayterapi yani murat da gidiyor hadi hayırlısı güle güle gidin güle güle gelin 
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
BaSiLiSk
GrimsiPembe
Teşekkürler ama pek askerlikle gündeme gelmek istemiyorum
- Healing45
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Öyle ama farkımız var kardeşim ikv nin en eski neferlerinden birisin biz ikv oyuncuları herzaman diğerlerinden 1 tık daha farklıyız
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
BaSiLiSk
GrimsiPembe
Sen de olmasan kimse moral vermiyor beHealing45 yazdı: ↑28 Oca 2021 07:41Öyle ama farkımız var kardeşim ikv nin en eski neferlerinden birisin biz ikv oyuncuları herzaman diğerlerinden 1 tık daha farklıyız![]()