Ceza itiraz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sentetikipek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ceza itiraz

Mesaj gönderen sentetikipek »

Merhaba, ceza itirazdan yanıt alan birisi var mı arkadaşlar bekleyip? Ben 7 aydır bekliyorum ve yönetici arkadaşlar sürekli yeni mesaj atmayın sıra sona gelir dediler ve mesaj atmadım fakat şimdi de yeni mesaj atın dendiğini gördüm, kafam karıştı da nihat bey’e ulaşmadan itirazımıza bakılması için yeniden ceza itiraza yazalım mı yoksa yazmayalım mı? Teşekkürler
sentetikipek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ceza itiraz

Bu kadar kolay mı? Yüzlerce insan oyunun hatası yüzünden mağdur durumda. Bir de sanki suçlu biziz gibi ters ters cevaplar, “yapmayan banlanmaz” demeler falan. Ben yapmadan banlandım birader, yönlendirdiğiniz ceza itiraz incelesin yapmadığımı görecek. Ayıptır, günahtır be.
Kullanıcı avatarı
serdarkeles
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

H A K S I Z BAN

Mesaj gönderen serdarkeles »

İki hafta önce alışveriş yaptım gün boyunca ucuza aldım, istediğim fiyata sattım, ertesi gün oyuna girdiğimde sattığım madenler bonolar bana geri gelmişti.Bunun üzerine hesabım bloke edildi.Umarım sizinde başınıza gelmez.Yıllarımın emeği gitti.
Şimdi gelelim asıl konuya;
1-Hesabımın blokesi hakkında neden bilgilendirme yapılmadı ?
2-İnstagram üzerinden İKV resmi sayfasından destek talep ettim, otomatik cevap gibi bir cevap verildi ardından görüldü atıldı.
3-Defalarca mail attım dönüş yapılmadı, nedeni nedir ?
4-Sesimi duyurmak için foruma defalarca konu başlığı açtım silindi, siliniyor ve forum hesabım birkaç gün kitlendi. ?
5-Yöneticiler bu konu başlığınıda silecekmisiniz ?
6-Bana hesabımın bloke edilme sebebini iletecekmisiniz ?
7-Oyunda hata var, bunu siz telafi edemiyorsanız,biz ne yapalım ? Mağdur olan insanların emeklerinin değeri yok mu ?
Oyunda çözülemeyen bir problemin cezası neden bize kesiliyor ?
Yöneticiler beni neden susturmaya çalışıp, görmezden geliyor ? Neden yok sayılıyorum ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, sizce savcılık bu işi çözer mi ?Sizin başınıza gelse ne yapardınız ?
sentetikipek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ceza itiraz

Kardeşim kopya yapana ceza verilsin bir şey demiyorum fakat alışveriş nedeniyle ya da şüpheden dolayı ceza verilmesi akıl alacak bir şey değil. Şu an banlı olan hesapların yarısından fazlası suçsuz yere banlı ve hiçbir şekilde destek alamıyoruz. Benden sonra banlanan birisinin benden önce banının açılması ve ceza itirazdan cevap gelmesini bana kim açıklayabilir? Ben 7 ay önce başvurdum hiçbir cevap yok, adam 2 haftada çarını açtırıyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön