40-49 seviye arası reçete üretimleri neden kolaylaştırılmıyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

40-49 seviye arası reçete üretimleri neden kolaylaştırılmıyor?

Mesaj gönderen ApolloBrown »

49 seviye geldiğinde 0-39 seviye arası eşya, silah reçetelerinin üretimleri kolaylaştırılmıştı ve yeni başlayanlar için olması gereken bir kolaylık sağlanmıştı. Uzun süredir 59 seviye oynandığına göre en azından şaheser olmayan (mavi ve sarı renkli) 40-49 arası eşyaların, silahların üretimleri kolaylaştırılsa iyi olmaz mı? Yeni başlayan bir savaşçı 40 seviyeden sonra kasmak için Urban eşya üretse liste 2 akik ve 3 saf tungstenden başlıyor.

Artı olarak Karaköy geldiğinde 0-39 seviye arası itemli eşya düşme oranı arttırılmıştı. Aynı şekilde 40-49 arası için de güncellense hiç fena olmaz.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: 40-49 seviye arası reçete üretimleri neden kolaylaştırılmıyor?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yani olsa güzel olurdu ama çok da gerekli değil sanki
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

bütün eşya üretim reçetelerinin elden geçmesi lazımda kim yapacak.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Desteklenmesi gerekiyor bu düşüncenin ve bunun için güncelleme paketi değilde ansızın bir gün eklenebilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Raiderx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tears Of Fears

Mesaj gönderen Raiderx »

Gerek yok bence.
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!

Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Eğer zahmet edilipte bir şeye güncelleme gelecekse o şey bu değil sanki
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

"Gerek yok", "olmasa da olur" diyen arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Oyundaki sirkülasyon işte bu yüzden sağlayamıyor. Bi full ve fulle yakın ekip var, sadece bunlar kendi aralarında takılarak oyunun gelen son güncellemesini devamlı oynuyorlar. Ama yeni bir oyuncunun tutunabilmesi neredeyse imkansız halde.

Bu yüzden merdivenin ikinci basamağı ile onuncu basamağı arasındaki geçiş basamakları düzene sokulursa geride kalanlar da bir nebze olsun daha rahat ilerleme kaydeder. Örneğin yeni başlamış 6 kişi bir grup kurarak zor da olsa Junon'u kesebilmeli. İlla yıldırım 2 tılsımlı full büyücülere ağız eğmek zorunda mıyız? Mavi (tek item), sarı (çift item) ve terzide falan satılan 49 seviye mor (nadide) eşyaların üretimi kolaylaştırılsa alt seviyedekiler bir araya gelerek biseyler yapabilir.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

ApolloBrown yazdı: 14 Oca 2021 18:36 "Gerek yok", "olmasa da olur" diyen arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Oyundaki sirkülasyon işte bu yüzden sağlayamıyor. Bi full ve fulle yakın ekip var, sadece bunlar kendi aralarında takılarak oyunun gelen son güncellemesini devamlı oynuyorlar. Ama yeni bir oyuncunun tutunabilmesi neredeyse imkansız halde.

Bu yüzden merdivenin ikinci basamağı ile onuncu basamağı arasındaki geçiş basamakları düzene sokulursa geride kalanlar da bir nebze olsun daha rahat ilerleme kaydeder. Örneğin yeni başlamış 6 kişi bir grup kurarak zor da olsa Junon'u kesebilmeli. İlla yıldırım 2 tılsımlı full büyücülere ağız eğmek zorunda mıyız? Mavi (tek item), sarı (çift item) ve terzide falan satılan 49 seviye mor (nadide) eşyaların üretimi kolaylaştırılsa alt seviyedekiler bir araya gelerek biseyler yapabilir.
aynen böyle düşünüyorum. düşük seviye de olsa 6 adam bir araya geliyor. boss kesemiyor. keşke düzeltilse. madem güncelleme falan gelmeyecek, ufak tefek değişiklikler yapılsa iyi olur.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen dade1302 »

ApolloBrown yazdı: 14 Oca 2021 18:36 "Gerek yok", "olmasa da olur" diyen arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Oyundaki sirkülasyon işte bu yüzden sağlayamıyor. Bi full ve fulle yakın ekip var, sadece bunlar kendi aralarında takılarak oyunun gelen son güncellemesini devamlı oynuyorlar. Ama yeni bir oyuncunun tutunabilmesi neredeyse imkansız halde.

2 hafta önce oyuna geri döneyim dedim. Hiçbir loncaya giremedim. Ardından oyunu direkt sildim. Daha da işim olmaz. Oyun için ağız eğecek değiliz :D Yardım da istemedim. Amacım sadece loncaya girmekti. Çoğu cevap vermedi zaten. Verenler de tanıdık alıyoruz dediler.

herkes tanıdık alıyor, egolu egolu yukarıdan konuşuyor :D sonra da forumdan sızlanıyorlar oyunda yeni oyuncu yok diye :D

şu oyunda full dizip ego yapacak kadar ne yaşadılar hiç anlamıyorum ki :D
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Karaköy sunucusu geldiği için üretimleri ve sirkülasyonu sağlamak adına yöneticiler bu durumu gözden geçirse çok güzel olmaz mıydı?

İşe yarayacak 40-49 seviye arası şaheserler olmasa bile mavi (tek item) ve sarı (çift item) efsunlu eşyaların üretimi kolaylaştırılsa hem geçiş itemleri elde edilir hem de üreticilik tekrardan değer kazanır. Aynı zamanda 40-49 seviye arası item düşme oranı, 30-39 seviye arasındaki gibi arttırıma gidilebilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön