Öncelikle merhaba, 2019 da bir duyuru ile hol görevlerini yapmadan da Karaköy’e girebileceğimiz söylenmişti. Şarapçıdan görevi alabilmem için hangi görevleri yapmam gerekiyor?
Philiyi öldürdükten sonra da görevlerin açıldığı söylenmişti doğru mu ?

Karaköy Görevi
- MobilSorun78
 - Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Karaköy Görevi
Daha sonra tekrar hol görevlerini yapmayı zorunlu kıldılar kısacası çemberlitaş şart 

Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Karaköye giremedim hala giremiyorum sırf şu hol görevleri yüzünden sunucu bomboş bu sebepten oyuna başlayamadım çar 49 lvlde kaldı öyle bir gün şu engel(görev)leri kaldırırlarsa başlamak isterim.

karaköye giremedinmi?
Karaköy ilk geldiği zaman oyuna döndüm ve herkes içeri girmiş kendini kasma derdindeydi phili tılsım meran parfüm maden vs.. yapabildiğim şeyler bunlardı kimse yardım etmiyo yardım etmeye çalışanlarda yarı yolda yapamayıp çıkıyolardı. uzun bi süre uğraş verdim yani gaffarı yaptırmak için. şimdi arıym desen 2-3 gün içinde bir grup bulunup gaffar yapılıyo karaköye giren seri asasını üretiyo sen buna mızmızlancaksan hiç oynama oyunu.
Ne gaffarı hemşehrim sen gel teşkilata hol görevlerini yapmaya çalış bakalım oyunda bir kişi bulabiliyormusun görelim. Ayrıca herkes senin gibi bölge gelir gelmez başlamak zorunda değil.Medikal yazdı: ↑10 Oca 2021 09:21 karaköye giremedinmi?
Karaköy ilk geldiği zaman oyuna döndüm ve herkes içeri girmiş kendini kasma derdindeydi phili tılsım meran parfüm maden vs.. yapabildiğim şeyler bunlardı kimse yardım etmiyo yardım etmeye çalışanlarda yarı yolda yapamayıp çıkıyolardı. uzun bi süre uğraş verdim yani gaffarı yaptırmak için. şimdi arıym desen 2-3 gün içinde bir grup bulunup gaffar yapılıyo karaköye giren seri asasını üretiyo sen buna mızmızlancaksan hiç oynama oyunu.
- 
				YigidoSivasli
 - FareAdam Düşmanı

Şu durumda yapabileceğin çözümleme sadece sunucu transferi yapmak.
Eminönü gitme plusli oyuncular bile oyuna giremiyor.
Beyazkösk daha cazip ama tabiki bulunduğun ortam ve o ortama ait oyuncuların durumuna kalmış bir şey. Biraz takıl ve olmazsa en son ÇEMBERLİTAŞ ETKİNLİĞİ ile yapabilirsiniz görevleri. Hol zaten kolay.

Eminönü gitme plusli oyuncular bile oyuna giremiyor.
Beyazkösk daha cazip ama tabiki bulunduğun ortam ve o ortama ait oyuncuların durumuna kalmış bir şey. Biraz takıl ve olmazsa en son ÇEMBERLİTAŞ ETKİNLİĞİ ile yapabilirsiniz görevleri. Hol zaten kolay.
Sunucu transferi dışında çıkar yolun yok hocam. Beyazköşk'e Hidrojen kasmak her girdiğimizde grupta bir ya da iki kişiyi de görevini yapmak için almış oluyorlar gruptakiler.arena7759 yazdı: ↑10 Oca 2021 11:33Ne gaffarı hemşehrim sen gel teşkilata hol görevlerini yapmaya çalış bakalım oyunda bir kişi bulabiliyormusun görelim. Ayrıca herkes senin gibi bölge gelir gelmez başlamak zorunda değil.Medikal yazdı: ↑10 Oca 2021 09:21 karaköye giremedinmi?
BOŞ SUNUCUDA BEKLİYO VE KENDİNİ HAKLI SANIYO MÜTHİŞ BİR MANTIKarena7759 yazdı: ↑10 Oca 2021 11:33Ne gaffarı hemşehrim sen gel teşkilata hol görevlerini yapmaya çalış bakalım oyunda bir kişi bulabiliyormusun görelim. Ayrıca herkes senin gibi bölge gelir gelmez başlamak zorunda değil.Medikal yazdı: ↑10 Oca 2021 09:21 karaköye giremedinmi?
Valla sizin gibi mantıklı oyuncular olduktan sonra bu oyun daha çok yaşar.Medikal yazdı: ↑10 Oca 2021 23:37BOŞ SUNUCUDA BEKLİYO VE KENDİNİ HAKLI SANIYO MÜTHİŞ BİR MANTIKarena7759 yazdı: ↑10 Oca 2021 11:33Ne gaffarı hemşehrim sen gel teşkilata hol görevlerini yapmaya çalış bakalım oyunda bir kişi bulabiliyormusun görelim. Ayrıca herkes senin gibi bölge gelir gelmez başlamak zorunda değil.Medikal yazdı: ↑10 Oca 2021 09:21 karaköye giremedinmi?