Tılsım Elektrik Bilgisi (III)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Burakturan94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Tılsım Elektrik Bilgisi (III)

Mesaj gönderen Burakturan94 »

İki gün önce Tılsım Elektrik Bilgisi (III) tılsımımı yanlışlıkla yere attım. Eşya iadesi için başvuru yaptım ve bana gelen cevap şu şekilde oldu ;

Eşya iade desteği; sadece Nadide ve Şaheser eşyalara verilmektedir. Maden Tılsım Sarı Turkuaz gibi eşyaların iadesi yapılmamaktadır.

Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Önceden 2. ve 3. kademe tılsım iadeleri yapılıyordu. Şimdi ne değişti ?

Konuyu kaldırmadan önce yardımcı olun lütfen.

Tılsım silinmesi hakkında bir Game Master'ın verdiği bilgi ;

viewtopic.php?t=135389
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Tılsım Elektrik Bilgisi (III)

Mesaj gönderen kargasa14 »

oyundaki materyalleri yanlışlıkla bile atmış olsanız, geri vermek gibi bir sorumlulukları olduğunu sanmıyorum. bize iyilik olsun diye bir defaya mahsus atılan eşyayı iade ediyorlar.

gönül ister ki tılsımlarda verilsin. ama bu konulara bakacak yeterli yönetici olduğunu sanmıyorum. iş yükü falan....
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen nirvanx235 »

Burakturan94 yazdı: 08 Oca 2021 14:29 İki gün önce Tılsım Elektrik Bilgisi (III) tılsımımı yanlışlıkla yere attım. Eşya iadesi için başvuru yaptım ve bana gelen cevap şu şekilde oldu ;

Eşya iade desteği; sadece Nadide ve Şaheser eşyalara verilmektedir. Maden Tılsım Sarı Turkuaz gibi eşyaların iadesi yapılmamaktadır.

Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Önceden 2. ve 3. kademe tılsım iadeleri yapılıyordu. Şimdi ne değişti ?

viewtopic.php?t=135389
böyle birşeyi ilk defa duydum normalde bende kesinlikle iade edilmiyor diye biliyordum 49 zamanından bu yana o arkadaşa nasıl iade etmişler ilginç
Burakturan94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

nirvanx235 yazdı: 08 Oca 2021 19:05
Burakturan94 yazdı: 08 Oca 2021 14:29 İki gün önce Tılsım Elektrik Bilgisi (III) tılsımımı yanlışlıkla yere attım. Eşya iadesi için başvuru yaptım ve bana gelen cevap şu şekilde oldu ;

viewtopic.php?t=135389
böyle birşeyi ilk defa duydum normalde bende kesinlikle iade edilmiyor diye biliyordum 49 zamanından bu yana o arkadaşa nasıl iade etmişler ilginç

Ya destek ekibindeki arkadaşın bu konu hakkında bilgisi yok, ya da bazı oyunculara tolerans gösteriliyor. Olayın tarihinin, saatinin, dakikasının bilgisini destek ekibine ilettim. Başka bir eşyayı atacakken tılsımı çekip atmışım. İncelenip geri iade edilmesi lazım bakalım.
Burakturan94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bir başka konuda da Game Master tarafından verilen cevap.

viewtopic.php?f=100&t=129732&p=1030270#p1030270
Kullanıcı avatarı
styx26
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen styx26 »

Caugar yazdı: 13 Eki 2017 07:55 Element direnç alanı tılsımını işportaya satıp, ondan sonra da desteğe yanlışlıkla işportaya sattım deyip tılsımı geri alırdım. Baya ekmeğini yedim gm arkadaşların sayesinde sağolsunlar. Tabi mevzuya uyanmışlar o kadar da demiştim arkadaşlara özel mesajda bu konuyu konuşmayın diye. :grinning:
Tam olarak bu "hizmeti kötüye kullanma" sebebiyle bu destek kaldırıldı diye biliyorum ama yine de bir bilet at istersen.
Resim
2007-2009
Burakturan94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

styx26 yazdı: 08 Oca 2021 22:27
Caugar yazdı: 13 Eki 2017 07:55 Element direnç alanı tılsımını işportaya satıp, ondan sonra da desteğe yanlışlıkla işportaya sattım deyip tılsımı geri alırdım. Baya ekmeğini yedim gm arkadaşların sayesinde sağolsunlar. Tabi mevzuya uyanmışlar o kadar da demiştim arkadaşlara özel mesajda bu konuyu konuşmayın diye. :grinning:
Tam olarak bu "hizmeti kötüye kullanma" sebebiyle bu destek kaldırıldı diye biliyorum ama yine de bir bilet at istersen.
İlginç bir sistem var maalesef. Kurunun yanında yaş da yanmamalı diyeceğim ama, bir umudum yok. Bu saat oldu cevap alamadık kimseden. :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön