Öneri!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kino
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ADA

Öneri!

Mesaj gönderen Kino »

Merhaba İKV yetkilileri. Bu önerim sizlere.

Şimdi koju şu . Karaköyde bazı kısımlarda ki slotları kesmek için kuyruk falan oluyor hatta bazı kişiler bir bolgesi kapatıyor ve başkası gelip orada gorev yada kesim yapmak istese kavga çıkıyor. Gibi gibi çoğaltılabilecek vakalar var. Benim önerim ise haritayı biraz daha genişletip sokak arasi modundan vazgeçip birqz geniş alanda hortlak gbz gibi slotları çoğaltirsanız buralarda sorunsuz lvl kasan item kasan yada gorev yapan arkadaşlar kesim yapabilir.

Artık ben önerimi yaptım geliştirmek kojusuda sizin sihirli parmaklarınızın ucunda.

Herkese keyifli oyunlar dilerim.
Eminönü / Mehnur ☆ - ☆ Teşkilat / HipHop - Hiphopxbüyü
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Re: Öneri!

Mesaj gönderen Sonne »

TOLGARDA yazdı: 22 Ara 2020 17:25 Ya iyi ya da kötü demeden şunu söyleyeyim sabaha kadar biz forum olarak fikir yürütsek inanılmaz şeyler buluruz. Sorun düşünmek değil faaliyete dökmek
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

TOLGARDA yazdı: 04 Haz 2020 03:52 Bunun tamamını okuyarak kendime hiçbir şey katmadım. Zaman israfı oldu biraz
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Sonne yazdı: 08 Oca 2021 10:44
TOLGARDA yazdı: 22 Ara 2020 17:25 Ya iyi ya da kötü demeden şunu söyleyeyim sabaha kadar biz forum olarak fikir yürütsek inanılmaz şeyler buluruz. Sorun düşünmek değil faaliyete dökmek
Kesinlikle buraya çok yakışmış bu söz :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön