Vaart Çalınmıştır...!!!
Re: Vaart Çalınmıştır...!!!
boşver can çekemediklerinden seni böyle yorum yapıyorlar kardeşim geçmiş olsun
kanka az dikkatli ol olum ya :roll:

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Selam,
Kardeşim çok üzücü bir durum(bunu empati yaparak düşüne bilirsiniz) ALLAH kimsenin başına böyle bir olayı getirmesin inş. yıllarca yapılan emekleri 2-3 dk içinde harcayan hırsızlara yazıklar olsun.
"Emeğe saygı duyalım !"
Rapkoliq.
Kardeşim çok üzücü bir durum(bunu empati yaparak düşüne bilirsiniz) ALLAH kimsenin başına böyle bir olayı getirmesin inş. yıllarca yapılan emekleri 2-3 dk içinde harcayan hırsızlara yazıklar olsun.
"Emeğe saygı duyalım !"
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Kardesım gercekten çok üzüLdüm.Geçmış oLsun...
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
-
- Kadim Hidra Avcısı
Hicret,Morduman,Rapkoliq ve MegaxRealist kardeşlerim tşkler saolun.
geçmiş olsun
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
GEÇMİŞ OLSUN
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ÜZÜLME YENİSİNİDE KASARSIN
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
vaart geçmiş olsun ve bu arada zeydan sen doru dürüst adam gibi bi cevap vermezmisin allah aşkına sende beyin varmı ya bi bakalım beynine tepsi gibi ötüo bakın beyin yokmuş zaten adamla ws yapıodum orda geldin daldın canımı sıktın git başka yere hade :mrgreen:zeydan yazdı:Oh iyi Olmuş ahhahahah :mrgreen: Aktarım alışveriş yaparımkarezine :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Perfectmagician yazdı:vaart geçmiş olsun ve bu arada zeydan sen doru dürüst adam gibi bi cevap vermezmisin allah aşkına sende beyin varmı ya bi bakalım beynine tepsi gibi ötüo bakın beyin yokmuş zaten adamla ws yapıodum orda geldin daldın canımı sıktın git başka yere hade :mrgreen:zeydan yazdı:Oh iyi Olmuş ahhahahah :mrgreen: Aktarım alışveriş yaparımkarezine :mrgreen:
1. İyi Aile Cocuğu bana Bak sanane lan bnm yorumumdan Adamına Göre Adamız Gibisinden Yorum Yazdım sen Buna Karışamassın Çalınmışsa Çalınmış Cehennemin dibine kdar :.Bida Böyle Konuşma Kırarım kafanı dünkü Velet .Forum Herkese Ait Uzatma .Bu Forum İkv Oynayanlara Yapılmış İkv Oynamayıpta KArı Gibi Konuşanlara Değil...