Eskiden Karaköy Çıkmadan Önce Bildiginiz Gibi 49 level karekterler . 5 level karekterleri holde kasa biliyorlar dı. karaköy çıkması ile 59 level oldu herkes . ve şimdi o sistem olmuyor 59 level karekter 5 level karekter holde kasamiyor ...
ama şöyle bişey olsa sayın ikv oyuncuları.. benim 49 level karekterim var çt itemli ben hole gitsem 5 level karekterim kasam exp gelir mi acaba ? ona göre pls felan çekecem de yanıtlarsanız sevinirim .
level kasma hk
- AndyWARHOL
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: level kasma hk
karakterler arasında 10 levelden fazla fark var ise aynı gruba giremiyorlar
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
karakterler arasında 10 lvl farkı olunca tecrübe puanı kazanamıyosun diye biliyorum. Misal sen 10 seviye iken seni kasan 49 olsa, 39 lvl seviye farkı var tecrübe puanı ya gelmeyecektir yada çok az gelecektir deneyip bakmak lazım. Örnek vermek gerekirse sen 49 iken 59 lvl lerle sığınak migrat girmek istesen giremiyosun 10 seviye farkı olmayacak 50 lvl olman gerekecek onlarla grup bölgesine girebilmek içinAndyWARHOL yazdı: ↑06 Oca 2021 12:36 Eskiden Karaköy Çıkmadan Önce Bildiginiz Gibi 49 level karekterler . 5 level karekterleri holde kasa biliyorlar dı. karaköy çıkması ile 59 level oldu herkes . ve şimdi o sistem olmuyor 59 level karekter 5 level karekter holde kasamiyor ...
ama şöyle bişey olsa sayın ikv oyuncuları.. benim 49 level karekterim var çt itemli ben hole gitsem 5 level karekterim kasam exp gelir mi acaba ? ona göre pls felan çekecem de yanıtlarsanız sevinirim .
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

küçük bir düzeltme 49 ile 59 bölgeye girebilir 48 ile giremezsin.rembrandt yazdı: ↑06 Oca 2021 13:05karakterler arasında 10 lvl farkı olunca tecrübe puanı kazanamıyosun diye biliyorum. Misal sen 10 seviye iken seni kasan 49 olsa, 39 lvl seviye farkı var tecrübe puanı ya gelmeyecektir yada çok az gelecektir deneyip bakmak lazım. Örnek vermek gerekirse sen 49 iken 59 lvl lerle sığınak migrat girmek istesen giremiyosun 10 seviye farkı olmayacak 50 lvl olman gerekecek onlarla grup bölgesine girebilmek içinAndyWARHOL yazdı: ↑06 Oca 2021 12:36 Eskiden Karaköy Çıkmadan Önce Bildiginiz Gibi 49 level karekterler . 5 level karekterleri holde kasa biliyorlar dı. karaköy çıkması ile 59 level oldu herkes . ve şimdi o sistem olmuyor 59 level karekter 5 level karekter holde kasamiyor ...
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
-
SonunaKadar
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Derdin bu olsun bilader, 5-10 levele kas at adaya taskanatlarda 1 saat sürmeden 40 levelsınAndyWARHOL yazdı: ↑06 Oca 2021 12:36 Eskiden Karaköy Çıkmadan Önce Bildiginiz Gibi 49 level karekterler . 5 level karekterleri holde kasa biliyorlar dı. karaköy çıkması ile 59 level oldu herkes . ve şimdi o sistem olmuyor 59 level karekter 5 level karekter holde kasamiyor ...
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
rembrandt yazdı: ↑06 Oca 2021 13:05karakterler arasında 10 lvl farkı olunca tecrübe puanı kazanamıyosun diye biliyorum. Misal sen 10 seviye iken seni kasan 49 olsa, 39 lvl seviye farkı var tecrübe puanı ya gelmeyecektir yada çok az gelecektir deneyip bakmak lazım. Örnek vermek gerekirse sen 49 iken 59 lvl lerle sığınak migrat girmek istesen giremiyosun 10 seviye farkı olmayacak 50 lvl olman gerekecek onlarla grup bölgesine girebilmek içinAndyWARHOL yazdı: ↑06 Oca 2021 12:36 Eskiden Karaköy Çıkmadan Önce Bildiginiz Gibi 49 level karekterler . 5 level karekterleri holde kasa biliyorlar dı. karaköy çıkması ile 59 level oldu herkes . ve şimdi o sistem olmuyor 59 level karekter 5 level karekter holde kasamiyor ...
10 seviye fark olunca tecrübe kazanamıyosun değil. 10 seviye farktan sonra her seviye başına yüzde 10 tecrübe kaybı oluyor. Yani aradaki fark 20 seviye olan 2 karakter gruba gelir lakin xp paylaşımı olmaz. Grup bölgeleri içinde aradaki fark 10 seviyeden fazla ise aynı grup bölgesine giremezsiniz.