şifacı bb2si bb3den daha çok bozuyor
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
şifacı bb2si bb3den daha çok bozuyor
Şifacı bb2si bb3den daha fazla bozuyor bir tek bende mi böyle acaba.Sanki karaköy güncellemesiyle bi değişiklik olmuş
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: şifacı bb2si bb3den daha çok bozuyor
Sadece şans faktörü.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
-
- Salgın Koruyucusu
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Fakirlikten o
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Buna ben de katılıyorum şahsen büyük hol bölgesi geldiği günden beri II kademesini kullanıyorum hatta belirli aralıklar da aldım test ettim geri sattım III kademesini tavsiye etmiyorum. Böyle sorunlar tılsımların bazılarında mevcut.emirhanhazir yazdı: ↑03 Oca 2021 22:34 Şifacı bb2si bb3den daha fazla bozuyor bir tek bende mi böyle acaba.
-
- Salgın Koruyucusu
birader tılsımın her kademesini kullandım ki söylüyorum neyin fakirliği bu git denede tecrübenle konuş burda boş laf kalabalığı yapma.
Şifacıların büyü bozması genel olarak çok güçlü tılsımla farkediyor mu fikrim yok
15 puan büyü bozma yeteneği %25 savaşçı ve büyücü etkilerini de bozabiliyor.
İkinci seviye büyü bozma tılsımı %25'i %30'a çıkarıyor. Üçüncü seviye büyü bozma tılsımı ise %32,5'a çıkarıyor bu şansı.
İkinci seviye tılsımın daha çok bozma ihtimali yok değil. Bu sonuçta tamamen şans işi.
İkinci seviye büyü bozma tılsımı %25'i %30'a çıkarıyor. Üçüncü seviye büyü bozma tılsımı ise %32,5'a çıkarıyor bu şansı.
İkinci seviye tılsımın daha çok bozma ihtimali yok değil. Bu sonuçta tamamen şans işi.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
emirhanhazir yazdı: ↑05 Oca 2021 22:54birader tılsımın her kademesini kullandım ki söylüyorum neyin fakirliği bu git denede tecrübenle konuş burda boş laf kalabalığı yapma.
oQ