Kaç yılda bir siliniyor karaterler
- titanyum41
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Kaç yılda bir siliniyor karaterler
Öncelikle arkadaslar merhaba beta zamanindan oynadgim oyundu karakoy cıktıgında oyunu bıraktim senelerdr girmiyorum mail hesaplarimdan giris yapmaya calisiyorum oyuna girmiyor sifre hatali dyor parolanizi unuttunuzmu yapiyorum maile eposta gelmiyor gorunuse gore silinmis gibi gorunuyor hesaplarim sizce sorun nedir
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Kaç yılda bir siliniyor karaterler
Şifremi unuttum bölümünü kullandıysan, parolanız başarılı bir şekilde e mail adresine gönderilmiştir uyarısını alıyorsan demek ki üyeliğin vardır. Gelen maillerden spam,gereksiz bölümüne bakmanı öneririm.
hesaplar silinmez. benim 5 yıldan fazla girmediğim hesabım olduğu gibi duruyordu.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
İkv'de böyle bir şey yok, her şekilde en eski karaktere bile girebilirsin
- cehennemsogugu
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
oyun tarihinde karakter silinme yaptırımının bir kere uygulandığını hatırlıyorum. onun dışında en eski karakterlerime hala erişim sağlayabildiğimi söyleyebilirim. karakter silinme hadisesinin havadislerdeki duyurusu için bkz: http://www.istanbuloyun.com/News.aspx?NewsId=91
kaldı ki senin durumunla bu durum farklı olduğundan genel kültür maksadıyla paylaşıyorum
kaldı ki senin durumunla bu durum farklı olduğundan genel kültür maksadıyla paylaşıyorum
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Klan: Arzın Çocukları
pek hatırlamıyorum ama bir dönem hesaplar sobee üyeliğe aktarılması gerekiyordu, beta zamanı kaç çeşit üyelik vardır bilmiyorum. belki aktarmamışsındır.
- titanyum41
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Evet gonderildi diyor ama mailde hic byere gelmiyor destegede yazdm cevap yokIFonQzrail yazdı: ↑03 Oca 2021 01:33 Şifremi unuttum bölümünü kullandıysan, parolanız başarılı bir şekilde e mail adresine gönderilmiştir uyarısını alıyorsan demek ki üyeliğin vardır. Gelen maillerden spam,gereksiz bölümüne bakmanı öneririm.
- titanyum41
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- titanyum41
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- titanyum41
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Evet aktardim o zman calisiyodu ama suan bi sorun var ama cozemedim 11 yllk bi karakter e posta ara ara girer bakardim suan giris yapmiyor link dahi gelmiyo spam gereksiz kutusu v.sCankurtarann yazdı: ↑03 Oca 2021 22:31 pek hatırlamıyorum ama bir dönem hesaplar sobee üyeliğe aktarılması gerekiyordu, beta zamanı kaç çeşit üyelik vardır bilmiyorum. belki aktarmamışsındır.