LANTAN TOMRUK
- karacin
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İslam Ailesi
LANTAN TOMRUK
yeşilmen atmaca bor tomruk ile yeşilmen atmaca lantan tomruk arasında çoook fark varmı
eskiye özlem
Re: LANTAN TOMRUK
Çok var, birisi Ferrari diğeri Rolls Royce
-
nirvanx235
- Sahaf Yardımcısı

bunu bende araştırmıştım deneme fln da yaptık sunucudaki arkadaşlarımızla 0-700 hasar fark oluşuyor gözlemlediğimiz kadarıyla ve LANTAN ın taban hasarı daha yüksek bulabiliyorsan lantan parlatman daha iyi yeri geliyor o 700 hasar cidden çok fark ettiriyor onu anladım
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
o fark bor ile lantan olduğundan değil de silahın seviyesinden kaynaklı. yanlışsa arkadaşlar düzeltsin lantan tomruk yaran'ın hem 56 hem 59 seviyeleri mevcuttu. ikisine de bakarsan aynı efsun ama seviyeden kaynaklı hasar farkı var.
bende bunu yazacaktım. biraz uzun oldu. birde yanlış bildiklerim vardır belki diye sildim.Cankurtarann yazdı: ↑02 Oca 2021 20:07 o fark bor ile lantan olduğundan değil de silahın seviyesinden kaynaklı. yanlışsa arkadaşlar düzeltsin lantan tomruk yaran'ın hem 56 hem 59 seviyeleri mevcuttu. ikisine de bakarsan aynı efsun ama seviyeden kaynaklı hasar farkı var.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
-
nirvanx235
- Sahaf Yardımcısı

Lantan Tomrugun svh si 44.44 bu farktan kaynaklanıyor zaten Lantan demek 59 demek birşey değişmiyor 2 mizde aynı şeyi diyoruzCankurtarann yazdı: ↑02 Oca 2021 20:07 o fark bor ile lantan olduğundan değil de silahın seviyesinden kaynaklı. yanlışsa arkadaşlar düzeltsin lantan tomruk yaran'ın hem 56 hem 59 seviyeleri mevcuttu. ikisine de bakarsan aynı efsun ama seviyeden kaynaklı hasar farkı var.
Lantan tomruk 59 seviyesi de mi varmış.
-
nirvanx235
- Sahaf Yardımcısı

58 lvl işte ya 
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
bunu yaşayınca ben de siliyorum sonra amann yazmasam da olur deyip forumu kapatıyorum .ddkargasa14 yazdı: ↑02 Oca 2021 21:16bende bunu yazacaktım. biraz uzun oldu. birde yanlış bildiklerim vardır belki diye sildim.Cankurtarann yazdı: ↑02 Oca 2021 20:07 o fark bor ile lantan olduğundan değil de silahın seviyesinden kaynaklı. yanlışsa arkadaşlar düzeltsin lantan tomruk yaran'ın hem 56 hem 59 seviyeleri mevcuttu. ikisine de bakarsan aynı efsun ama seviyeden kaynaklı hasar farkı var.![]()
evet lantan denildiğinde yüksek seviyeli tomruk yaran akla gelir ama beyaz köşkte bazı uyanık satıcılar 56 seviyeli lantan tomruk yaranı satmaya çalışır : )).nirvanx235 yazdı: ↑03 Oca 2021 10:56Lantan Tomrugun svh si 44.44 bu farktan kaynaklanıyor zaten Lantan demek 59 demek birşey değişmiyor 2 mizde aynı şeyi diyoruzCankurtarann yazdı: ↑02 Oca 2021 20:07 o fark bor ile lantan olduğundan değil de silahın seviyesinden kaynaklı. yanlışsa arkadaşlar düzeltsin lantan tomruk yaran'ın hem 56 hem 59 seviyeleri mevcuttu. ikisine de bakarsan aynı efsun ama seviyeden kaynaklı hasar farkı var.
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
iyi olmak istiyorsan iyi olanı seçeceksin her zaman yani LANTAN TOMRUK YARAN.