Alış Veriş Çözümü (Alternatif)
- furkancan42
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Re: Alış Veriş Çözümü (Alternatif)
Bizi oyuncuların kopya ticaretinden kurtaracak tek çözüm inşallah bu veya buna yakın bir çözüm gelir.
Bir Efsanedir İKV
Mizahşör gm'lere hasret kalmışız. Keşke bir de gülebilseydikBorgia yazdı: ↑31 Ara 2020 20:36benibanladilar yazdı: ↑31 Ara 2020 20:10 O NPC yi geceleyin kimse yokken gelinlik giydirip labirente kaçırırlar. seri şekilde kopyalarlar npcyi aman aman.
Gelin olmuşta labirente gidiyormuşsun..
çözüm önerileri çok yapan yok anlasanız
Ban h.oTOLGARDA yazdı: ↑01 Oca 2021 03:07Mizahşör gm'lere hasret kalmışız. Keşke bir de gülebilseydikBorgia yazdı: ↑31 Ara 2020 20:36benibanladilar yazdı: ↑31 Ara 2020 20:10 O NPC yi geceleyin kimse yokken gelinlik giydirip labirente kaçırırlar. seri şekilde kopyalarlar npcyi aman aman.
Gelin olmuşta labirente gidiyormuşsun..![]()
![]()
(Umarım ban yemem)
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Kıyamet günlüğü açmak mantıklı aslında. Her gün neler yaptığını oraya ss alıp koysan en azından ne yaptığın belli olur
- AndyWARHOL
- İri Fare Avcısı
furkancan42 yazdı: ↑31 Ara 2020 18:21 Arkadaşlar oyuna şöyle küçük bir ek gelse efsane olmazmı Eminönünde Mısır Çarşısında nerde olduğu önemi yok bir npc eklense. Oyunun adminleri şuanda güncel piyasaları gayet iyi biliyolar biz bu npc ye saf madenler,çöp madenler,iksirler oyun içi tek efsunlu sarı itemler + tılsımlar satsak oyuncuya satar gibi güncel piyasadan bir fiyat belirleyip koysalar. Örnek veriyorum bende 2 tane ganoderma var bunu npc ye 2 t ye satıyorum. Böylelikle Kopya Bono gelmemiş olur. Aynı şekil bu npc dede madenler satılacak aynı fiyattan almak isteyen npcden alacak. Böylelikle kimseye kopya Maden bono denk gelmemiş olur. Emek emek tılsım maden kasanlarında hakkı yenmemiş olur çünkü aynı değerden satılıyor ve alınıyor. Böylelikler kimseye bir daha maden bono (kopya) dan ban atılmaz. Herkes bu npcden piyasa değerinde alım satım yapsa nasıl olur sizce. Extra düşünceleriniz varsa sizde ekleyin.
Kardeşim Önce Ticketlere cevap versinlerde sonra bu dedin kalsın
- AndyWARHOL
- İri Fare Avcısı
furkancan42 yazdı: ↑31 Ara 2020 18:21 Arkadaşlar oyuna şöyle küçük bir ek gelse efsane olmazmı Eminönünde Mısır Çarşısında nerde olduğu önemi yok bir npc eklense. Oyunun adminleri şuanda güncel piyasaları gayet iyi biliyolar biz bu npc ye saf madenler,çöp madenler,iksirler oyun içi tek efsunlu sarı itemler + tılsımlar satsak oyuncuya satar gibi güncel piyasadan bir fiyat belirleyip koysalar. Örnek veriyorum bende 2 tane ganoderma var bunu npc ye 2 t ye satıyorum. Böylelikle Kopya Bono gelmemiş olur. Aynı şekil bu npc dede madenler satılacak aynı fiyattan almak isteyen npcden alacak. Böylelikle kimseye kopya Maden bono denk gelmemiş olur. Emek emek tılsım maden kasanlarında hakkı yenmemiş olur çünkü aynı değerden satılıyor ve alınıyor. Böylelikler kimseye bir daha maden bono (kopya) dan ban atılmaz. Herkes bu npcden piyasa değerinde alım satım yapsa nasıl olur sizce. Extra düşünceleriniz varsa sizde ekleyin.
Kardeşim Önce Ticketlere cevap versinlerde sonra bu dedin kalsın
Npcler iyi bir çözüm lakin güncel için çalışmak gerek