Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Alidurna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Mesaj gönderen Alidurna »

Biranda oyuna geri dönüp günlüğe devam etsen de bizde o eski günlerdeki gibi zevkle okusak
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Alidurna yazdı: 27 Eyl 2020 11:20 Biranda oyuna geri dönüp günlüğe devam etsen de bizde o eski günlerdeki gibi zevkle okusak
Ben de oynamak istiyorum da maalesef zor gibi duruyor. :(
Resim
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Furkan şimdiden düşünmeye başla 200. Sayfaya özel bir şey yap. Lidersin bak 193 olmuş şu ana kadar
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Plafect00 yazdı: 23 Eki 2020 13:12 Furkan şimdiden düşünmeye başla 200. Sayfaya özel bir şey yap. Lidersin bak 193 olmuş şu ana kadar
200. Sayfaya özel dev komodo kesimi istiyoruz
kedi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Plafect00 yazdı: 23 Eki 2020 13:12 Furkan şimdiden düşünmeye başla 200. Sayfaya özel bir şey yap. Lidersin bak 193 olmuş şu ana kadar
Oyunu oynamıyorum ki nasıl 200. sayfaya geleyim Muhammed? :D
BayTerapi yazdı: 23 Eki 2020 14:47
200. Sayfaya özel dev komodo kesimi istiyoruz
Keselim :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Herkese merhaba.

Gönül ister oyunu tekrar oynamak ister fakat iş güç üstüne bir de DGS kasıyorum. Burayı, bu oyunu seviyorum hatta özenle sadece burada sarı font kullanıyorum. Arkadaşlarla WhatsApp grubunda konuşuyoruz. 6 kişiyiz grupta 5'i İKV oynuyor tek oynamayan benim. Çok ısrar ediyorlar ama içimiz buruk, hayat yoğun. Bir ara akçelerde indirim de varmış bir an tekrar başlamayı düşündüm ama 3-4 sene önceki hataya düşmek istemedim. Fakat buraya bir gün geri dönecek olursam başımızdan geçen birkaç olayı, neden oyunu bırakmak zorunda kaldığımı üstü kapalı bir şekilde olsa da anlatırım inşallah.

Her neyse, bir hafta önce baktım Cümleyi Tamamla etkinliği varmış. Epeydir bu etkinlik yapılmıyordu sanırım 1 sene falan. Oyunu oynadığımdan değil, eskiden ışık hızıyla yarışır ilk yanıtı veren olurdum. Paslanmış mıyım diye tekrar girdim, etkinlik geç başlamasına rağmen gene ilk yazan oldum. ödülde de gözüm yok, trollüğüne, itliğine, serseriliğine katıldım etkinliğe. Ama doğru yanıtı vermeme rağmen kazanan tayin edilmedi. Sanırım istenilen şartlartda yazmamak ve yazım yanlışlarından ötürü kazanamadık, neyse sağlık olsun. Şaşırdım ama doğrusu, Gorgar abi nasıl yazdıysa öyle yazmıştım. :)

Resim

Neyse hepinizi seviyorum. Bazen buraya yazılan mesajları görüyorum, mutlu ediyor insanı. Muhammed ısrarla 200. sayfa falan yazmıştı nasip olur mu bilmem. Arkadaşlarım şu an Beyazköşk'e taşındılar, WhatsApp'takiler. Yaza bırakmazlarsa kavuşuruz belki. Herkese saygılar, sevgiler. Kendinize iyi bakın.
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Türkçe sınavına girmiş gibi dikkat etmişler😂.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

ejedrogl yazdı: 30 Ara 2020 13:55 Türkçe sınavına girmiş gibi dikkat etmişler😂.
TDK ile yarışırlar :')
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Retaliation yazdı: 29 Ara 2020 23:56 Herkese merhaba.

Gönül ister oyunu tekrar oynamak ister fakat iş güç üstüne bir de DGS kasıyorum. Burayı, bu oyunu seviyorum hatta özenle sadece burada sarı font kullanıyorum. Arkadaşlarla WhatsApp grubunda konuşuyoruz. 6 kişiyiz grupta 5'i İKV oynuyor tek oynamayan benim. Çok ısrar ediyorlar ama içimiz buruk, hayat yoğun. Bir ara akçelerde indirim de varmış bir an tekrar başlamayı düşündüm ama 3-4 sene önceki hataya düşmek istemedim. Fakat buraya bir gün geri dönecek olursam başımızdan geçen birkaç olayı, neden oyunu bırakmak zorunda kaldığımı üstü kapalı bir şekilde olsa da anlatırım inşallah.

Her neyse, bir hafta önce baktım Cümleyi Tamamla etkinliği varmış. Epeydir bu etkinlik yapılmıyordu sanırım 1 sene falan. Oyunu oynadığımdan değil, eskiden ışık hızıyla yarışır ilk yanıtı veren olurdum. Paslanmış mıyım diye tekrar girdim, etkinlik geç başlamasına rağmen gene ilk yazan oldum. ödülde de gözüm yok, trollüğüne, itliğine, serseriliğine katıldım etkinliğe. Ama doğru yanıtı vermeme rağmen kazanan tayin edilmedi. Sanırım istenilen şartlartda yazmamak ve yazım yanlışlarından ötürü kazanamadık, neyse sağlık olsun. Şaşırdım ama doğrusu, Gorgar abi nasıl yazdıysa öyle yazmıştım. :)

Resim

Neyse hepinizi seviyorum. Bazen buraya yazılan mesajları görüyorum, mutlu ediyor insanı. Muhammed ısrarla 200. sayfa falan yazmıştı nasip olur mu bilmem. Arkadaşlarım şu an Beyazköşk'e taşındılar, WhatsApp'takiler. Yaza bırakmazlarsa kavuşuruz belki. Herkese saygılar, sevgiler. Kendinize iyi bakın.
Come back ?
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

romendiyojen yazdı: 30 Ara 2020 23:41
Retaliation yazdı: 29 Ara 2020 23:56 Herkese merhaba.

Resim

Come back ?
Resim
palavra hep
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön