Windows 10
Windows 10
Windows 10da giriş ekranı (kullanıcı adı-şifre) gelince anlamsız şekilde çok kasıyor. Kullanıcı adı şifreyi elle yazmak mümkün değil. Daha önce aynı soruna forumda denk geldiğim için arama yerinden sorunu aradım ama cevap bulamadım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Re: Windows 10
çözümü yok. birçok çözüm yolu öneren var işe yarayan da var. ben bazılarını denemiştim geçici olarak düzeliyor. bir süre sonra eski haline dönüyor. kasmaya devam ediyor.mikrocip yazdı: ↑29 Ara 2020 16:14 Windows 10da giriş ekranı (kullanıcı adı-şifre) gelince anlamsız şekilde çok kasıyor. Kullanıcı adı şifreyi elle yazmak mümkün değil. Daha önce aynı soruna forumda denk geldiğim için arama yerinden sorunu aradım ama cevap bulamadım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
bende de aynı sorun vardı eski sürüme geri döndüm düzeldi. windowsunuzu en son sürüme yükselttiyseniz kasmalar olabilir.
Aynısını benim laptopta da yapıyor, Yotube ana sayfası açık dursun tıkır tıkır girersin 
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- furkancan42
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Güvenlik kodunu defalarca doğru girmeme rağmen hep yanlış diyor kapatıp açılınca çözülüyor bendede.
Bir Efsanedir İKV