Windows 10

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Windows 10

Mesaj gönderen mikrocip »

Windows 10da giriş ekranı (kullanıcı adı-şifre) gelince anlamsız şekilde çok kasıyor. Kullanıcı adı şifreyi elle yazmak mümkün değil. Daha önce aynı soruna forumda denk geldiğim için arama yerinden sorunu aradım ama cevap bulamadım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Windows 10

Mesaj gönderen kargasa14 »

mikrocip yazdı: 29 Ara 2020 16:14 Windows 10da giriş ekranı (kullanıcı adı-şifre) gelince anlamsız şekilde çok kasıyor. Kullanıcı adı şifreyi elle yazmak mümkün değil. Daha önce aynı soruna forumda denk geldiğim için arama yerinden sorunu aradım ama cevap bulamadım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
çözümü yok. birçok çözüm yolu öneren var işe yarayan da var. ben bazılarını denemiştim geçici olarak düzeliyor. bir süre sonra eski haline dönüyor. kasmaya devam ediyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Cotyora
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Cotyora »

bende de aynı sorun vardı eski sürüme geri döndüm düzeldi. windowsunuzu en son sürüme yükselttiyseniz kasmalar olabilir.
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bailamo »

Aynısını benim laptopta da yapıyor, Yotube ana sayfası açık dursun tıkır tıkır girersin :D
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Cotyora yazdı: 29 Ara 2020 20:45 bende de aynı sorun vardı eski sürüme geri döndüm düzeldi. windowsunuzu en son sürüme yükselttiyseniz kasmalar olabilir.
windowsu ilk defa son sürüm olarak kurduğum için maalesef eski sürümünü yükleyemedim
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bailamo yazdı: 30 Ara 2020 09:55 Aynısını benim laptopta da yapıyor, Yotube ana sayfası açık dursun tıkır tıkır girersin :D
denedim ama fayda etmedi :(
Kullanıcı avatarı
furkancan42
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen furkancan42 »

Güvenlik kodunu defalarca doğru girmeme rağmen hep yanlış diyor kapatıp açılınca çözülüyor bendede.
Bir Efsanedir İKV

“Genel Etkileşim” sayfasına dön