Zırh HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Zırh HK.

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Arkadaşlar oyun dünyası içerisinde Topçu Tipi Flanş'lı zırh veya reçetesi mevcut mu ? 39 seviye öncelikli olarak soruyorum bunu. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Zırh HK.

Mesaj gönderen kargasa14 »

MobilSorun78 yazdı: 29 Ara 2020 12:37 Arkadaşlar oyun dünyası içerisinde Topçu Tipi Flanş'lı zırh veya reçetesi mevcut mu ? 39 seviye öncelikli olarak soruyorum bunu. Bilgilendirirseniz sevinirim.
benim bildiğim topçu tipi karaköydeki hasar ateş efsunu var. ama 39 mevzusunu anlayamadım. 39 seviyede de topçu tipi varmıydı pek hatırlamıyorum.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

39 level Topçu zırhı hiç görmedim olduğunu da zannetmiyorum.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Meteor bölgesi ve yer altı paketi eşyalarının Karaköy milislerden düştüğü kesin. Meteor bölgesine ait sadece 39 seviye savaşçı zırhı düşmektedir.ve yine meteor bölgesine ait örneğin Alman modeli gibi efsuna ait özellikleri mevcuttur. Kısacası Karaköy bölgesi efsunlarında 39 seviye zırh için yer verilmemiş.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

karaköy için 50 seviyesi de yok zaten. en düşük zırh seviyesi 54. topçu tipi zırh ta olsa 54 seviye oluyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
karacin
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: İslam Ailesi

Mesaj gönderen karacin »

3 yıl oldu bölge geleli ama daha karaköy efsunlu platin zırh görmedim. sanırım yok
eskiye özlem
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

oyunun başında vücutçu zırh vardı, max efsunu veren. şimdi onu da hiç göremiyorum.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Cankurtarann yazdı: 29 Ara 2020 21:26 oyunun başında vücutçu zırh vardı, max efsunu veren. şimdi onu da hiç göremiyorum.
Onun reçetesi galiba sadece kraliçe tırtıldan düşüyordu şans eseri, çünkü 54 seviye o zırh ve o bölgede tırtıllar 53,tünelciler 51, bombacı,bıçakçı 52 normal fare de 50. Onlar o tip efsunlar atıyordu.54 seviye tek kraliçe var bana da alaska berseus zırh düşmüştü.
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

ejedrogl yazdı: 29 Ara 2020 21:36
Cankurtarann yazdı: 29 Ara 2020 21:26 oyunun başında vücutçu zırh vardı, max efsunu veren. şimdi onu da hiç göremiyorum.
Onun reçetesi galiba sadece kraliçe tırtıldan düşüyordu şans eseri, çünkü 54 seviye o zırh ve o bölgede tırtıllar 53,tünelciler 51, bombacı,bıçakçı 52 normal fare de 50. Onlar o tip efsunlar atıyordu.54 seviye tek kraliçe var bana da alaska berseus zırh düşmüştü.
hmm,evet olabilir. oyunun başında karakterler fazla gelişmediği için ara item olarak işe yarıyordu hele de çemberlitaş veya miğrat zırhı olmayanlar için. şimdi pek de bir önemi kalmadı: olsa da olur olmasa da.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

karaköyde zamanında oynarken o 50 levellik farelerden dalton platin zırh düşürmüştüm. O kadar saçma ki 35 seviye efsun 50 level fareden düşüyor platinli hiç düşmese daha iyi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön