Karaköy itemleri çok basit gibi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
arena7759
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Karaköy itemleri çok basit gibi

Mesaj gönderen arena7759 »

Nerede ejder asanın, ashabı kehfin, ecel getiren latifin kıyamet asanın tasarımları, nerede karaköy itemlerinin tasarımları. Attan inip eşeğe binilmiş gibi. Hele ejder asanın görüntüsü şuan oyundaki en iyi asa olabilir. Belkide sadece ben böyle düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
furkancan42
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: Karaköy itemleri çok basit gibi

Mesaj gönderen furkancan42 »

Basitinde basiti sığınak migrat zamanı ve çt zamanı efsaneydi itemlerin görünüşü birde şimdi bakın😂
Bir Efsanedir İKV
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Ejder asanın yeri bende apayrıdır. Ejder Asa + Alternator GB-Amplifikatör ile yeraltında karacinlerde az para kasmamıştım. Ne günlerdi be.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Kıyafetlerin rengi ve şekli değişik olabilirdi. Örneğin full olan fiziksel bir büyücü ile elektrik kullanan büyücünün sadece asaları farklı. Bence kıyafetleri de farklı olsa tadından yenmezdi. Karaköy bankada veya klan savaşlarında bir bakıyorsun herkesin üstü silahlar dışında aynı. Eskiden her seviyenin meteorda savaştığı günlerde azda olsa görsel şölen oluyordu. Şimdi ise görsellik bakımdan bana hiç güzel gelmiyor.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Savaşçılarda ki Gece Zırhının yerini gelen hiçbir zırh alamadı !!!!!.....
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

IFonQzrail yazdı: 27 Ara 2020 20:16 Kıyafetlerin rengi ve şekli değişik olabilirdi. Örneğin full olan fiziksel bir büyücü ile elektrik kullanan büyücünün sadece asaları farklı. Bence kıyafetleri de farklı olsa tadından yenmezdi. Karaköy bankada veya klan savaşlarında bir bakıyorsun herkesin üstü silahlar dışında aynı. Eskiden her seviyenin meteorda savaştığı günlerde azda olsa görsel şölen oluyordu. Şimdi ise görsellik bakımdan bana hiç güzel gelmiyor.
aynen öyle, şu anki savaşlara baktın mı hepsi seri üretim çar gibi duruyor.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

IFonQzrail yazdı: 27 Ara 2020 20:16 Kıyafetlerin rengi ve şekli değişik olabilirdi. Örneğin full olan fiziksel bir büyücü ile elektrik kullanan büyücünün sadece asaları farklı. Bence kıyafetleri de farklı olsa tadından yenmezdi. Karaköy bankada veya klan savaşlarında bir bakıyorsun herkesin üstü silahlar dışında aynı. Eskiden her seviyenin meteorda savaştığı günlerde azda olsa görsel şölen oluyordu. Şimdi ise görsellik bakımdan bana hiç güzel gelmiyor.
Bu olay ÇT'de tam olarak bu hale geldi. İtemlerin hepsi birbirinin aynısını oldu, karaköy'de de aynı düşünceden vazgeçilmemiş.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

arena7759 yazdı: 27 Ara 2020 18:27 Nerede ejder asanın, ashabı kehfin, ecel getiren latifin kıyamet asanın tasarımları, nerede karaköy itemlerinin tasarımları. Attan inip eşeğe binilmiş gibi. Hele ejder asanın görüntüsü şuan oyundaki en iyi asa olabilir. Belkide sadece ben böyle düşünüyorum.
Eminönünden beri aynı bu sistem. Yani o seviyede o eşyanın cinsi ne ise o renk ile karşılaşıyoruz. Semender derisi ceketin efsunu ne olursa olsun yine tipi aynı idi. Ama burada mor renkli eşyalardan bahseder isek:
İçeriği olarak seramik lifi istendiğine göre mantıken sınıf farkıyla yine de özelliklerine istinaden benzer oluyor.
Görsellik bir kenara sıkıntı şurada:
Karşındaki rakibin üzerinde ne giyili olduğunu biliyorsunuz!
Eskiden " acaba gül dikeni mi giydi yoksa Dalton mu var ?" diye sorduğumuz soru Karaköy de yarım gelen bir güncelleme ile geçerliliğini yitirmiştir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön