Göster
Boos kaçırmak ceza sebebi.
Boos kaçırmak ceza sebebi.
1- Karaköy bölgesinde bir X grubu boss keserken, Y oyuncusu gelip bossu kaçırıyor. Ve Y oyuncusu ban yiyor. Oysa oyunun amacı gereği Y oyuncusunun böyle bir hakkı mevcut, yetenekleri buna göre ayarlanmış tamamen oyun mekaniği kullanıyor. Hile falan da yok. Ne amaçla hangi mantıkla bu oyuncu ban yiyor ?
Re: Boos kaçırmak ceza sebebi.
Oyun mekaniklerini gerektiren bir Boss kesimini, oyun mekanikleri ile sabote ediyorsun burada mekaniğin suçu yok, onu yönlendirende problem var 
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
İnsanların verdiği emeği hiç etmekten, bilinçli olarak bunu sürekli boss kaçırmaya yönelik kullanmaları, engellemeleri onlara ne tür kazanç elde ediyo nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum. Evet online bir oyun, böyle şeylerin olmasıda normal. Belki bossu kesen gruptan birine düşmansın ve bilerek kestirmiyorsundur anlarım. Haa bide o bossun başında 7/24 bekleyip kestirmemeye çalışan şahsiyetleri hiç ama hiç çözemiyorum nasıl bir hastalık abi bu
Aslında dediklerin tamamen doğru ama Karaköy'ün yapısı buna o kadar müsait ki oyun amacı dışında bir hal alıyor. Böyle olunca da bunu abartanlara yaptırım uygulamak gibi bir çözüme gidildi. Doğru olduğu için değil tamamen çaresizlikten alınan bir karar. Bu yüzden değişme ya da cezaların kaldırılma imkanı yok.
- vokalanestezii
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Oldu o zaman mekaniği uygun diye gelsin adamın birisi menzilden naralasın sürekli. Nasıl oynayacak o zaman bu insanlar? Bence forumun da mekaniği uygun bu düşünce yapısındaki birisini forumdan şutlamak için ?
Pycelle
Sen ve senin gibi insanların daha derinlere indiğimizde psikolojik sıkıntıları olan bireyler olduğunuzu düşünüyorum. Yoksa neden insanların emeklerini hiçe sayıp vakitlerini öldüresiniz ki?
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Adama hakaret edecektim ama haklı galiba
bu adam haklı olsa ve dediği şekilde uygulansa karaköyde bir tane boss kesemezsin. geçmişte çok fazla kaçırma mevzusu vardı.
oyundaki diğer oyunculara taraf gözetmeksizin saldırma, öldürme gibi mekanikler olsa ve öldüğünde eşya ve exp kaybı gibi şeyler oyun mekaniklerinde olsa hiç kimse itiraz etmez. boss kaçıranı keser eşyasını alır yoluna bakarsın. ama öyle olmuyor maalesef. tarafsız bir savaşçı tek yetenekle senin bütün emeğini bitiriyor.
oyun mekaniklerindeki eksiklikler sebebiyle kendini bunda hak sahibi görmek kabul edilemez. oyun içerisinde bunu engelleyebilecek tek bir yetenek veya işleyiş yok. bu yüzden cezalar gerekli ve de haklı.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz