Herkeze sunucular arası geçiş hakkı
-
- Acemi Savaşçı
Re: Herkeze sunucular arası geçiş hakkı
Oyun alt yapısı teknıkden anlama ama bellıkı sorunlu bu ekıbınde buna 1 kurus harcamaya nıyetı yok benım anladıgım sunucu tasımıyor dıkkat ettıysenız akce ındırımı geldı sunucu kapasıtesını kıstılar kımse gıremıyor sorunu cozemıyoruz barı mıllet akce cekıp baska yerlere gıtsın dıye kendılerınce akıl yurutuyorlar tama kardesım oynanabılırlık sevıyesı olan her sunucu aynı gıdılırde bos sunucya gıdıp napıcak mıllet zaten mılletın 1-2 sunucuda toplanma sebebı oyuncu kaybından dolayı dıger sunucuların komple bos olması ama bakın emınonu sorunlu kısıtlama yapıtk dıyen ve baska yerde oynaya bılırsınız dıye akıl veren yonetım ne yapıyor bugun gıt baska sunucudakı hesabını bas akceyı emınonune getır hemen kabul edıyor yaa kardesım sunuc kapasıtesı kaldırmıyor veya cokmus bırsey de yapamıyorsunuz daha hala nıye tranfer hakkını kabul edıyorsunuz cunku akceler tatlı dımı sızdekı tek dert hıc kusura bakmayın para para kazanın kazanmayın dıyen yok ama once bır hızmet verın sonra para kazanmayı dusunun sızınkısı sadece sark kurnazlıgı .. yazık en onemlısıde bu haramdır anlarsanız ama hıc beklentım yok ..
Burada ürün değil hizmet alıyorsun. Hizmetin iadesi olabilir mi? Örneğin evini temizletmek için birini tuttun ama yaptığı işi beğenmedin. Beğenmediğin için geri çağırıp paranı geri mi isteyeceksin?Bubyo yazdı: ↑17 Ara 2020 19:43Bir ürün aldığınızı ve ürünün kullanışsız, sorunlu veya hatalı çıktığını düşünün. Ürünü iade ederken tekrar bir ücret mi veriyorsunuz.
Bu oyunda yaşanan durum tam olarak budur. Madem sunucu kapasitesini düşürdün, madem altyapın zayıf o zaman diğer sunuculardan Eminönü sunucusuna aktarımlara izin vermeyeceksin.
Şu an doluluk olarak en dolu sunucu hangisidir?
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Eminönü ardından ise Beyazköşk geliyor.
Anladım üstad.. Banlanmalar konusunda bir af durumu var mı? 2023 yılına kadar banlıyım. epey özledim oyunu geri dönmek istiyorum..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Dostum forum üzerinden açılmasını talep edenlere Forum destek ekibi siteden başvurmalarını öneriyor, nasıl bir dönüş yapıyorlar işleyiş nedir gibi net bi' bilgim yok. Eğer iletişim-destek'ten başvurduysanız yönetim beklemeniz gerektiğini söylüyor.
En son Sonne tarafından 19 Ara 2020 11:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Çok defa yazdım ama bir dönüş yapan olmadı... Maalesef yeni karakter açıp onu kasmak tek çözüm olacak gibi...Sonne yazdı: ↑19 Ara 2020 11:15Dostum forum üzerinden açılmasını talep edenlere Forum destek ekibi siteden başvurmalarını öneriyor, nasıl bir dönüş yapıyorlar işleyiş nedir gibi net bi' bilgim yok. Eğer iletişim-destek'ten başvurduysanız yönetim beklemeniz gerektiğini söylüyor. Banlanan arkadaşlar bu iletinin altına muhakkak işleyişi belirtir zaten.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Aynen. Ben de öyle yaptım. Arkadaşlarım sağ olsun görevlerimde birçok defa yardımcı oldu.faysbok yazdı: ↑19 Ara 2020 11:16Çok defa yazdım ama bir dönüş yapan olmadı... Maalesef yeni karakter açıp onu kasmak tek çözüm olacak gibi...Sonne yazdı: ↑19 Ara 2020 11:15Dostum forum üzerinden açılmasını talep edenlere Forum destek ekibi siteden başvurmalarını öneriyor, nasıl bir dönüş yapıyorlar işleyiş nedir gibi net bi' bilgim yok. Eğer iletişim-destek'ten başvurduysanız yönetim beklemeniz gerektiğini söylüyor. Banlanan arkadaşlar bu iletinin altına muhakkak işleyişi belirtir zaten.
Hangi sunucudasın üstadSonne yazdı: ↑19 Ara 2020 11:17Aynen. Ben de öyle yaptım. Arkadaşlarım sağ olsun görevlerimde birçok defa yardımcı oldu.faysbok yazdı: ↑19 Ara 2020 11:16Çok defa yazdım ama bir dönüş yapan olmadı... Maalesef yeni karakter açıp onu kasmak tek çözüm olacak gibi...Sonne yazdı: ↑19 Ara 2020 11:15Dostum forum üzerinden açılmasını talep edenlere Forum destek ekibi siteden başvurmalarını öneriyor, nasıl bir dönüş yapıyorlar işleyiş nedir gibi net bi' bilgim yok. Eğer iletişim-destek'ten başvurduysanız yönetim beklemeniz gerektiğini söylüyor. Banlanan arkadaşlar bu iletinin altına muhakkak işleyişi belirtir zaten.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Şu aralar oyundan uzağım dostum. Karakterlerim şu an anka sunucusunda.faysbok yazdı: ↑19 Ara 2020 11:18Hangi sunucudasın üstadSonne yazdı: ↑19 Ara 2020 11:17Aynen. Ben de öyle yaptım. Arkadaşlarım sağ olsun görevlerimde birçok defa yardımcı oldu.faysbok yazdı: ↑19 Ara 2020 11:16Çok defa yazdım ama bir dönüş yapan olmadı... Maalesef yeni karakter açıp onu kasmak tek çözüm olacak gibi...Sonne yazdı: ↑19 Ara 2020 11:15Dostum forum üzerinden açılmasını talep edenlere Forum destek ekibi siteden başvurmalarını öneriyor, nasıl bir dönüş yapıyorlar işleyiş nedir gibi net bi' bilgim yok. Eğer iletişim-destek'ten başvurduysanız yönetim beklemeniz gerektiğini söylüyor. Banlanan arkadaşlar bu iletinin altına muhakkak işleyişi belirtir zaten.