1 aylık plus çekip sıfırdan çar kasmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

1 aylık plus çekip sıfırdan çar kasmak

Mesaj gönderen Jimyosef »

Düşünceleriniz nedir , neler olur neler biter başımıza ne gibi aksilikler gelebilir ? yorumlarınızı merakla beklemekteyim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: 1 aylık plus çekip sıfırdan çar kasmak

Mesaj gönderen Equalero »

Jimyosef yazdı: 24 Kas 2020 23:39 Düşünceleriniz nedir , neler olur neler biter başımıza ne gibi aksilikler gelebilir ? yorumlarınızı merakla beklemekteyim
Ben 0dan başlayıp 2.gün 59 olup halley setle gezen büyücüler görmüştüm sen naparsın bilemem :')
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
WHiSPeRoFDeaTH
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiSPeRoFDeaTH »

ilk önce 1 haftalık maden arttırıcı alıp bir loncaya girdim 1 hafta lokman sarraf madenci madenlerini cektim para biriktirdim ardından büyücü actım. en başta çevren olmadığı için migrat çt hol görevleri için adam arayacaksın o görevler bittikten sonra kasmak kolay. ben 2 günde 51 den 59 oldum. sonra maden yaparken biriktirdiğim parayla halley asa ve zırh ürettim.kıyafet vs aldım . karaköyde level kasarken alaska veya karamuk item ile kasmalısın bu arada.
singleshot23
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen singleshot23 »

Bu arada yaptığın önemli görevlerden ve zor kastığın seviyelerden sonra esc atmanı öneririm oyundan soğumaman için :) hangi sunucuda olduğunu bilmiyorum ama migrat çt görevleri konusunda grup bulabilmek adına Eminönü veya beyazköşkte olman sana fayda sağlayacaktır.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Neden olmasın? Sağlam loncan yada grubun olursa daha kısa sürede karakterini 59 seviye yapabilirsin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Görevler haricinde her şey çok kolay
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
ksamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ksamet »

Kardeşim kutu al kutu. 3 aylık daha avantajlı. Soruna gelince eğer doğru zamanda doğru yerde doğru insanlarla karşılaşırsan 2 hafta içinde Karaköy'de olursun. Hadi geç kalma GBZ'ye falan adam lazım. Acele et.
Hoijdonk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Hoijdonk »

Ben dedigini yaptim. Gittim yeni car actim Çemberlitaş kutu aldim. Arkadasim olmadigi icin tek basima oynamaya calisiyordum suan 2-3 arkadas edindim birlikte takiliyoruz. 50 lvl oldum. Ama çar boş bir asa falan birseyim yok. Azat set soruyorum kimse satmiyor. Transformator asa yapayim diyorum onume gelen karakoyde çöp o asa diyorlar, bende gitmicem onemli degil diyorum. Ama materyal piyasasi cok yuksek milletin dedigi gibi kısa surede falan uretemezsin 3 gundur sadece maden geziyorum 24 saf kalay 4 saf gümüş zor topladim ki bunlar en basitleri daha hidrojendir niobyumdur var. Şuanki halimle ne ne kenana girebiliyorum ne gaffara girebiliyorum gruplara alan yok 😁 yani eger arkadaslarin yoksa hic ugrasma bence 😁😁
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Hoijdonk yazdı: 12 Ara 2020 03:51 Ben dedigini yaptim. Gittim yeni car actim Çemberlitaş kutu aldim. Arkadasim olmadigi icin tek basima oynamaya calisiyordum suan 2-3 arkadas edindim birlikte takiliyoruz. 50 lvl oldum. Ama çar boş bir asa falan birseyim yok. Azat set soruyorum kimse satmiyor. Transformator asa yapayim diyorum onume gelen karakoyde çöp o asa diyorlar, bende gitmicem onemli degil diyorum. Ama materyal piyasasi cok yuksek milletin dedigi gibi kısa surede falan uretemezsin 3 gundur sadece maden geziyorum 24 saf kalay 4 saf gümüş zor topladim ki bunlar en basitleri daha hidrojendir niobyumdur var. Şuanki halimle ne ne kenana girebiliyorum ne gaffara girebiliyorum gruplara alan yok 😁 yani eger arkadaslarin yoksa hic ugrasma bence 😁😁
Bence benim fikrim hiç Transfirmatör asa ile uğraşma KaraKöy'de etkisini inan hiç görmessin onun yerine Alaska üretmen daha mantıklı 59 lvl'e kadar götürür seni. Hem üretimi de daha kolay.
Hoijdonk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Hoijdonk »

Tafsiyeni dikkate alacagim dostum saolasin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön