Konuya açıklık getirelim Eminönü sunucusu kesinlikle arzların değildir. Toplanıp savaşma gibi bir algıları olmadığı için girmiyorlar, e bu durumda gayret gösterip toplanan ve birlik şekilde savaşanlar lodos olduğu için sunucu onların oluyor. Madem çok tartışma konusu girsinler savaşsınlar bahaneler de iş güç var tamam iş güç var bizde de iş güç var akşam oyuna zaman ayırabiliyoruz, hem oyuna zamanını ayırma hemde sunucu bizim de. Arzların yaptığı tamamen oyuna girmeyen insanları muhabbette kandırmadır. Bu mesajı kimse bir yöne çekmesin aksini iddia eden oyunda gelip göstersin gücünü.
Tüm oyuna sevgilerle.
EMİNÖNÜNDE Kİ BİTMEYEN SAVAŞ DAVASI EMİNÖNÜ KİMİN ? ARZIN MI LODOSUN MU?
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: EMİNÖNÜNDE Kİ BİTMEYEN SAVAŞ DAVASI EMİNÖNÜ KİMİN ? ARZIN MI LODOSUN MU?
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Şu konu da bile o kadar boş insan var ki ne desem yaramaz. Daha full karakteri olmayan adam konu altında ona buna ahkam kesiyor. Komik, valla komik.
Anti hetero
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Bende ülkeye kaçak sigara sokmaya çalışan adamın videosunu buldum?
Eminönü benim diyebilen herkesindir.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Adamın derken nasıl yani anlamadım?showmaster yazdı: ↑06 Ara 2020 16:23

- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Çöp adamzeynel55 yazdı: ↑07 Ara 2020 14:17Adamın derken nasıl yani anlamadım?showmaster yazdı: ↑06 Ara 2020 16:23
Eskiden eminönünde arz klanında gerçekten seçkin bir kesim vardı lakin onlar oyunu bıraktı ve zamanla sunucuya dışardan gelenler, lodostan geçenler vs. olsun arz klanını batırdılar. Tam bir çöplük şu an arz klanı. O yüzden eminönü lodosların şuan öyle de kalır uzun bir süre.
-
- Acemi Savaşçı
oyunu 2011 de bırakmıştım beta dan beri eminönü server ında oynuyordum ve o zamanlar kesinlikle lodos üstündü.
Pandemide tekrar başladım. 4 aydır aktif şekilde klan savaşlarındayım ve objektif bir şekilde yorum yapmak gerekirse eylül ekim ayı arzlar baskın olan taraftı ama 2 aydır ve özellikle 2 haftadır lodoslar nefes aldırmıyor..
Pandemide tekrar başladım. 4 aydır aktif şekilde klan savaşlarındayım ve objektif bir şekilde yorum yapmak gerekirse eylül ekim ayı arzlar baskın olan taraftı ama 2 aydır ve özellikle 2 haftadır lodoslar nefes aldırmıyor..