İkv. Huzursuzluğum Yoksa Betaya Dönüş mü?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nettu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

İkv. Huzursuzluğum Yoksa Betaya Dönüş mü?

Mesaj gönderen Nettu »

Bir oyun vardı İstanbul Kıyamet vakti,

Bu oyun öyle güzel ve öyle de zordu ki,

Unuttuldu. siz o yolları yeraltından merana
Yeraltından kadime kadar defalarca gitmeyi,

Bu oyun öyle zorduki bir madenin başında 5 6 adam her maden de ayrı bir kavga

Menekşe elmasçılar 😊

Arkadaşlar bu oyun öyle bir zordu ki İKV FORUM imza kullanılan yerde (Ecel Getiren) (Latif) yazardık. Öyle değerli item değil miydi neden yazılmaz Halley asa diye şimdi :relaxed: doğru oyun karıştı bazı insanlar kolayca üretti ve yazılmasına bile gerek kalmadı
ne mi oldu tadı kaçtı :)

Kp kasmak için hunharca meteorda kaoslar

Daha mı eski hadi söyleyin şu oyunu oynayıpta bir Kenan veya miğrata gidebilmek için kavga ettiğimiz günleri, hepsi güzeldi 😊

Çemberlitaşta Ramazanlar özellikle sahur vaktine kadar giremediğimiz o günler

Başarı için değişim şart Eyvallahta bu değişim pek olmadı gibi sanki 😊
Belkide 49 Huzurluğum Görevi Betaya dönüş olacaktır
Hayırlısı Nereden Nereye
Özlem. İyi Akşamlar iyi forumlar

Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İkv. Huzursuzluğum Yoksa Betaya Dönüş mü?

Mesaj gönderen 4thEspada »

:thinking_face:
seafightes
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen seafightes »

Sonuna kadar haklı. Sanki bu kopya rezilliği ayrılan geliştiricilerden biri tarafından planlı olarak yapıldı diye hep düşünmüşümdür.
Hidrojen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hidrojen »

seafightes yazdı: 14 Ara 2020 01:08 Sonuna kadar haklı. Sanki bu kopya rezilliği ayrılan geliştiricilerden biri tarafından planlı olarak yapıldı diye hep düşünmüşümdür.
+1
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Hidrojen yazdı: 14 Ara 2020 11:04
seafightes yazdı: 14 Ara 2020 01:08 Sonuna kadar haklı. Sanki bu kopya rezilliği ayrılan geliştiricilerden biri tarafından planlı olarak yapıldı diye hep düşünmüşümdür.
+1
bono olayları çok daha eskiye dayanıyor. zaten bono kopyası sebebiyle piyasada haddinden fazla nakit vardı. bu sefer komple oyunu bozdu. buradaki hata oyuna tekrar bono eklenmesi olabilir.

ancak alışverişlerdeki sıkıntı sebebiyle bono gerekliydi. çünkü 200m olan sınır sebebiyle çok fazla sorun oluşuyordu. ama oyun açığı demek ki tam anlamıyla kapatılmamış.

ben piyasadaki bono miktarından şikayetçi değilim. ne kadar fazla olsa da piyasa değerini buluyor. şu saatten sonra her türlü kopya cezalandırılıyor olsa kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum.

ama gün geçmiyor ki birinden tonlarca maden çıkmasın. hala bir şekilde kopya devam ediyor. 3 ay boyunca çok fazla emek vererek eşya aldım. ama benden sonra kasıp full olan birilerini görünce hevesim kırıldı. adam 1000 er tane xeno peptit gösteriyor. istediği tılsımı istediği anda basabilecek durumda. ben m23 almak için 2 hafta maden çektim. 2 saat peptit düşürmek için uğraştım 1 tane alabildim. birde kopya yapmayı bilmeyen mi kaldı diye laf bile yedim.

emek vermek aşağılanan bir şey olacak neredeyse.

kopya olaylarını duymuş olmama rağmen bir hevesle oyuna başlayıp emekle bir şeyler yaptım ama artık oyuna giresim gelmiyor.

bütün bunlara rağmen beta falan da hikaye. 2 ay oynayıp sıkılacağınız bir şey gelse sadece hevesinizi almış olursunuz.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Geriye dönüş sevdası. :thinking_face: Olmayacak dualara amin diye diye olacak duaları da arada kaynattınız. :thinking_face:
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Başlığı görünce bi sigara daha yaktım.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
Nettu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Nettu »

Sonne yazdı: 14 Ara 2020 13:35 Başlığı görünce bi sigara daha yaktım.
Daha sende bende çok içeriz yani sıgara 😂
Oyunu maffetiler ellerimizde verdiler 😂
Hiç birşey olmamış tavırları

Ya eskiden de harbi sıkıntıydı harbi bu adamların oyunları 2 de 1 oyundan atardı millet ttnet e kızardı amaa hile hurda yoktu. eskiler bilir, 😂😂

Kp çarlarına kadar kastılar, hepsi yalan oldu ne oldu biliyor musunuz YALAN 😂 o eskiler ağlıya ağlıy buralara forumlara yazdılar veda üstüne veda bildiği bildik bir yöneticiler

Özlem ya, yazmak dedik 😂
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

kargasa14 yazdı: 14 Ara 2020 12:01
Hidrojen yazdı: 14 Ara 2020 11:04
+1
bono olayları çok daha eskiye dayanıyor. zaten bono kopyası sebebiyle piyasada haddinden fazla nakit vardı. bu sefer komple oyunu bozdu. buradaki hata oyuna tekrar bono eklenmesi olabilir.

ancak alışverişlerdeki sıkıntı sebebiyle bono gerekliydi. çünkü 200m olan sınır sebebiyle çok fazla sorun oluşuyordu. ama oyun açığı demek ki tam anlamıyla kapatılmamış.

ben piyasadaki bono miktarından şikayetçi değilim. ne kadar fazla olsa da piyasa değerini buluyor. şu saatten sonra her türlü kopya cezalandırılıyor olsa kimsenin şikayet edeceğini sanmıyorum.

ama gün geçmiyor ki birinden tonlarca maden çıkmasın. hala bir şekilde kopya devam ediyor. 3 ay boyunca çok fazla emek vererek eşya aldım. ama benden sonra kasıp full olan birilerini görünce hevesim kırıldı. adam 1000 er tane xeno peptit gösteriyor. istediği tılsımı istediği anda basabilecek durumda. ben m23 almak için 2 hafta maden çektim. 2 saat peptit düşürmek için uğraştım 1 tane alabildim. birde kopya yapmayı bilmeyen mi kaldı diye laf bile yedim.

emek vermek aşağılanan bir şey olacak neredeyse.

kopya olaylarını duymuş olmama rağmen bir hevesle oyuna başlayıp emekle bir şeyler yaptım ama artık oyuna giresim gelmiyor.

bütün bunlara rağmen beta falan da hikaye. 2 ay oynayıp sıkılacağınız bir şey gelse sadece hevesinizi almış olursunuz.
Bonoların geri gelmesinin gerekliliğinden ziyade bir şekilde bu 200m sınırının değiştirilmesi gerekirdi. Teknik sıkıntılar olduğunu biliyoruz ama bono hiç önü alınamayacak bir konu.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
batuhannkarahan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen batuhannkarahan »

Hep merak etmişimdir biliyor musun "Huzursuzluğum(49)" görevinin asıl amacının ne olduğunu. Acaba gelecek yeni level sınırı mı (69) yoksa eskiye bir dönüş mü..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön