18 Mart şüpesizki TÜRK ulusunun tarihde yazdığı destanlardan ve en önemli dönüm noktarından birsidir.
Yazacak o kadar çok şey varki, o zamanın ehemmiyetini şu kısa hadise ile bilgilerinize sunmak isterim, sanırım bu hadise size yeterince açıklayıcı olacaktır.
Anadolu fakirdi yoksulluk, hat safhada idi. Bu hal Çanak Kaleye akan ve orada küçük bir ana dolu oluşturan Osmanlı Ordusunun ortak özelliği idi. Yokluk her tarafta kendini hissettiriyordu.
Elde tel engeli yapacak dikenli tel, sığınak yapacak kereste yoktu, bu nedenle yıkılan evlerden veya terk edilen köylerdeki evlerden sağlanan kerestelerle, sığınak yapılıyor bahçe çitlerinden sağlanan tellerle tel engeli yapılmaya çalışılıyordu. Eldeki tahkimat malzemesi yeterli olmadığından köylülerden veya dükkanlardan sağlanan kazma ve kürekler kullanılıyordu.
Bu durum yardım istenilecek durumdu ama böyle bir zamanda böyle zor bir zamanda Osmanlı ordusu kimden yardım isteyecekti ? Ordunun nazı kime geçiyordu ?
1. Tabur Kumandanı Bin Başı Lütfü bey kimden destek alacağını biliyordu ve onun şu seslenişi askerin yüreğini titretiyor ve her ağızdan yükselerek dalga dalga yayılıyordu
Yetiş Ya MUHAMMED !!!
Yetiş Ya MUHAMMED !!!
Yetiş Ya MUHAMMED !!
kitabın gidiyor.
Yıl 1915
Yer Medine’yi Münevvere
Hindistan Ulemasından bir zat mescidi nebevinin bir köşesinde ağlıyordu, saatlerce ağlıyor onu bu halde gören efendimizin türbedarı yaklaşıyor ve böyle bir mekanda kalplerin bayram yatığı bu makam da neden böyle ağladığını soruyor
O zat Medine’yi Münevvere ye gelene kadar Allah rasulu ile mana aleminden her zaman görüşebildiğini söylüyor ve diyor ki Medine’ye geldiğim den beri Rasullahla görüşemiyorum
Acaba ne a hata yaptım ki kalp gözüm onu görmüyor ya ben hata yaptım yada Rasulullah makamında değil peygamber türbedarı şaşırıyor ve başka bir şey söylemiyor türbedar aynı gece Allah rasulunu rüyasında görüyor o anda Hindistan ulemasından olan o zatın söyledikleri aklına geliyor fakat edebinden dolayı saramıyor ama Allah Resulü türbedarıda şöyle buyuruyor.
‘’ Evet hissedilen doğrudur ben şimdi Medine’mde değilim Çanak Kaledeyim.
Çok zor durumda bulunan asker evlatlarıma yalnız bırakmaya gönlüm razı olmadı.
Şimdi onara yardım ediyorum’’
VE YEŞİL KUŞLAR UÇUŞUR ÇANAK KALE VADİLERİNDE !!!
VE RÜZGAR HARP DURUMUNA GEÇER EN TEPE DE !!!
BULUTLAR ULVİ BİR SEVKİYATTADIR !!!
DEVRİN SUPER DEVLETLERİNA KARŞI EN ZAYIF HALLERİ İLE MEHMETLER
EN FAKİR GÖRÜNÜMLERİ İLE MEHMETLER TAŞIDIKLARI İSME YAKIŞIR BİR TEVEKÜLLE DİM DİK AYAKTADIRLAR.
VE BU MEHMETLERİN ARKASINA O İSİMİN HATRINI BİLENLER GECER TEKER TEKER
MEHMETLERİN ARDINDA KOCA BİR KAİNAT EN ÜST DÜZEYDE ŞAVAŞ DURUMUNA GEÇMİŞTİR
Ve ben biliyorumki Efendimiz orada idi, Sahabe orada idi, Bedr'in Aslanları orada idi, Uhudun Yiğitleri orada idi, Mekkenin Fatihleri orada idi, İstanbulun Fatihleri orada idi.
Ve Aziz Şehitlerimiz, Mehemetlerimiz hala oradalar...
asımın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek işte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Re: Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Yarının AnLam Ve Önemini Çok Güzel açıklamışsın içim bi tuhaf oldu bi onlara bakıyorum bide bize
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Onları Unutmak Elde Değil.Böyle bir Konu açtığın İçin Ayrıca Sana Teşekkür Ederim 1453 .
O Zamanlar İngiltere'de Bir Orgeneral Bu durumu Şöyle Açıklıyordu.- Türklerin Topları Bile Kalmamıştı.Biz Onları Yeneceğimizi Sanıyorduk ki 300 bin Kişilik Bir Ordu İle Denizden Bomba Yağdırıyorduk Onlara.Ne Yazık ki Kaybetmemizin Tek Sebebi Onların Maddi İmkanı Değil , Manevi Duyguları Orada Bizim Yenimemize En Büyük Sebeb Oldu.
Ayrıca Çanakkale Kahramanlarımız Tüm Cihanın Efendisi İle Orada Savaşmaktaydı.
Ordaki Bir Asker Şu Durumu Şöyle Açıklamıştı.
" Düşman Karşımızda Bize Bomba yağdırırken Birden Gökten Bir Bulut Beliriverdi.Bulut Simsiyahtı Düşman O Buluta Baktığında Bulut Onların Üzerine Çöktü , ve O an Bulutun Düştüğü Her Yerde Düşman Kayboluyordu" Allahın Evliya Kulları Bizzat Ordaydı.
O Zamanlar İngiltere'de Bir Orgeneral Bu durumu Şöyle Açıklıyordu.- Türklerin Topları Bile Kalmamıştı.Biz Onları Yeneceğimizi Sanıyorduk ki 300 bin Kişilik Bir Ordu İle Denizden Bomba Yağdırıyorduk Onlara.Ne Yazık ki Kaybetmemizin Tek Sebebi Onların Maddi İmkanı Değil , Manevi Duyguları Orada Bizim Yenimemize En Büyük Sebeb Oldu.
Ayrıca Çanakkale Kahramanlarımız Tüm Cihanın Efendisi İle Orada Savaşmaktaydı.
Ordaki Bir Asker Şu Durumu Şöyle Açıklamıştı.
" Düşman Karşımızda Bize Bomba yağdırırken Birden Gökten Bir Bulut Beliriverdi.Bulut Simsiyahtı Düşman O Buluta Baktığında Bulut Onların Üzerine Çöktü , ve O an Bulutun Düştüğü Her Yerde Düşman Kayboluyordu" Allahın Evliya Kulları Bizzat Ordaydı.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Bedr'in Aslanları Ailesi olarak ilgi Ve Alakanıza teşşekür ederiz.

Bu ve bunun gibi bize gücümüzü, birlikteliğimizi nasıl bir nesil evlatları olduğumuzu hatırlatan, günleri birlikte yad etmeyi Allah (c.c.) her daim nasip etsin.

Bu ve bunun gibi bize gücümüzü, birlikteliğimizi nasıl bir nesil evlatları olduğumuzu hatırlatan, günleri birlikte yad etmeyi Allah (c.c.) her daim nasip etsin.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Sunder
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim gerçekten hoş ve güzel bir video.
İzlerken ağlatacak bir o kadar da yüceltecek bir paylaşım!
Bugünün anlamını gerçekten belirtiyor.
Paylaşımın için teşekkür ediyorum.
İzlerken ağlatacak bir o kadar da yüceltecek bir paylaşım!
Bugünün anlamını gerçekten belirtiyor.
Paylaşımın için teşekkür ediyorum.

Büyük insanların idealleri,küçük insanların hevesleri vardır.
Sunder - Sentinus - Coliseum
- Ultraslanqmudur
- Sahaf Yardımcısı
SeLamLaR
Kanka GüzeL PayLaşım oLmuş eLLeRine sağLık Günümüzün GeRçeĞİNİ çOK GüseL AnLatıyoR.

ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
- DENIZLIHOROZU
- Salgın Koruyucusu
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Yarab ne güneşler batıyor
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi
Bedrin aslanları ancak bu kadar şanlı idi
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın
Gömelim seni tarihe desem sığmazsın
Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber
M. Akif Ersoy
İşte Çanakkale harbi bunlardan ibaret: İnanç ve cesaret bir millete gerekli olan iki şey. Eğer bu değerlere sahipseniz hiçbir güç sizi durdurmaya cesaret edemiyecektir.
Herkes lütfen kendi kendisine düşünsün biz hala millet olarak bu meziyetlere sahip miyiz?
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Yarab ne güneşler batıyor
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi
Bedrin aslanları ancak bu kadar şanlı idi
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın
Gömelim seni tarihe desem sığmazsın
Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber
M. Akif Ersoy
İşte Çanakkale harbi bunlardan ibaret: İnanç ve cesaret bir millete gerekli olan iki şey. Eğer bu değerlere sahipseniz hiçbir güç sizi durdurmaya cesaret edemiyecektir.
Herkes lütfen kendi kendisine düşünsün biz hala millet olarak bu meziyetlere sahip miyiz?

Ryu Kamasutra ve Takuma'nın İntikamı Sinemalarda
Selamun aleykum,
Ben Meran Sunucusundan Muhammed Ali ...
Bedrin Aslanlarına selamlar olsun ! işte en sonunda forumda aradığım insanları buldum ALLAH sizlerden razı olsun.Bedrin aslanları bir lonca mıdır ? birlik midir ?
Sevgiler ve selamlar ile;
Muhammed Ali.

Bedrin Aslanlarına selamlar olsun ! işte en sonunda forumda aradığım insanları buldum ALLAH sizlerden razı olsun.Bedrin aslanları bir lonca mıdır ? birlik midir ?
Muhammed Ali.

23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Rapkoliq yazdı:Selamun aleykum,
Muhammed Ali.
Bedr'in Arslanları ailesi İ.K.V. gönül vermiş insanların bir araya geldiği Teşkilat suncusunda bulunan köklü bir loncadır.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|