Herkeze sunucular arası geçiş hakkı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
codihacker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Herkeze sunucular arası geçiş hakkı

Mesaj gönderen codihacker »

S.a cümleten bu oyunun gidişatı maalesef kötü görünüyor. ikv yönetimi bu son kalan oyuncularıda kaybetmek istemiyorsa; herkeze ama herkeze sunucular arası geçiş hakkı vermek zorunda. diğer sunucular maalesef ki bomboş duruyor. çoğunun bende dahil plus paketimiz olsa bile oyuna giremiyoruz. Yönetimdeki arkadaşlar lütfen birkere kulak verin ve bizleri dinleyin. verin geçiş hakkı diğer sunucularıda dolduralım. bari Eminönüde rahatlamış olur. Bana destek veren arkadaşlar varsa bu konunun altına söylemek istediklerini söylesin...
Kullanıcı avatarı
talha
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: D A Ğ

Re: Herkeze sunucular arası geçiş hakkı

Mesaj gönderen talha »

Aynen öyle son derece haklısın mesela merana aktaralım çarlarımızı haklı isyan 1 saattir oyuna giremiyorum bırakacagım oyunu yoksa
Kullanıcı avatarı
talha
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen talha »

abi deli olucam kırıcam şimdi bilgisayarı 1 saattir oyuna giremiyorum yaw halla halla bir gm açıklama dahi yapmıyor ya
ayıptır günahtır ya o kadar para yatırıyoruz
Kullanıcı avatarı
talha
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen talha »

gm verin sunucu aktarımı yoksa oyunu bırakıcam kardeş bu nedir 1 saat oldu giriş yapamıyorum oyun mu kapandı acaba dc bişede yok sorayım adamlara
seafightes
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen seafightes »

İlgili kişiler
CTRL C
CTRL V
Yaptıkça bu oyun ne gelişir ne de sorunlar çözüme kavuşur. Sorumsuzluk almış başını gidiyor tabi denetmenleri vs yok rahat takılıyolar...
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Eminönü sunucusuna çarlarını, loncalarınızı getirecek paranız var ama aktarmaya yok mu? Sunucuya nasıl geldiyseniz öyle geri dönün. Yok öyle beleşe aktarım hakkı.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

CHAPPIE yazdı: 10 Ara 2020 20:53 Eminönü sunucusuna çarlarını, loncalarınızı getirecek paranız var ama aktarmaya yok mu? Sunucuya nasıl geldiyseniz öyle geri dönün. Yok öyle beleşe aktarım hakkı.
Aradığım en mantıklı cevap. +1
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

CHAPPIE yazdı: 10 Ara 2020 20:53 Eminönü sunucusuna çarlarını, loncalarınızı getirecek paranız var ama aktarmaya yok mu? Sunucuya nasıl geldiyseniz öyle geri dönün. Yok öyle beleşe aktarım hakkı.

bullshit
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
codihacker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen codihacker »

Oyuna para verebilecekler var birde veremeyecekler. ozaman hiçbirşey yapılmasın kimse giremesin oyuna, saatlerce bekleyelimde biri düşsünde öylemi girelim. maksat okadar kişiyi baska sunuculara aktarmak. ben bu oyunu 2008 den beri oynuyorum artı param olsada olmasada ben yinede para harcıyorum bu oyuna. çoğu kişi farklı zamanlarda calısıyor bende geceleri müsait oluyorum bazende gündüzleri. fakat giremiyorum plus olmasına rağmen. hangisi mantıklı. birazda yönetimin el atması gerekmiyormu bu oyuna. benim yada bir kaç kişinin alıp baska sunucuya gecmesi farketmiyor ki. herkezin birden birşeyler yapması gerekiyor ki sunucular rahatlasın. neredeyse herkez E.Ö sunucusunda. ben sadece 2 yıldır buradayım diğer carım sancakta. biraz mantıklı olanı düşünün lütfen...
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Çok temiz boş yapılmış

Karaköy
Ultron
Megatron

“Genel Etkileşim” sayfasına dön