Işınlanma yeri
Işınlanma yeri
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Re: Işınlanma yeri
Bende de nadiren de olsa mısır çarşısı farklı renklere bürünüyor. Çok garip.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Yeraltın da başıma çok geliyordu aşağıya doğru inerken ejderha deseni alıyordu yollar
kedi
Oluyor öyle arada
O an 1-2 kişide daha böyle göründüğü için değiştirildi sandım 
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Kimi zaman kıyafet veya zırh kaplamaları tam da bu noktaya yansıyor. Yazılım bilgim yok nedenini bilmiyorum ama kaplamalar ile ilgili bir hata.
- Kartalx35
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İçinde HiSsSeT
Senin başına daha çok felaket gelicek merak etme BayTerapi
( DÜNYA KÜÇÜK İSTANBUL ? ACABA ? DAHA DA KÜÇÜK )
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
WutKartalx35 yazdı: ↑06 Ara 2020 23:28Senin başına daha çok felaket gelicek merak etme BayTerapiseninle bir kaç ay zorunlu tatilden sonra ilgilenecektim o günler geliyor uzakta arama sadece Doctore'nin Crixus'a söylediği gibi hiçbir zaman gardını düşürme.
![]()
kedi
Kayıt tarihi 2012 ve tek mesajını bugün Bayterapi'yi tehdit etmek için mi yazdın?Kartalx35 yazdı: ↑06 Ara 2020 23:28Senin başına daha çok felaket gelicek merak etme BayTerapiseninle bir kaç ay zorunlu tatilden sonra ilgilenecektim o günler geliyor uzakta arama sadece Doctore'nin Crixus'a söylediği gibi hiçbir zaman gardını düşürme.
![]()
Çok gizemli.TOLGARDA yazdı: ↑08 Ara 2020 16:09Kayıt tarihi 2012 ve tek mesajını bugün Bayterapi'yi tehdit etmek için mi yazdın?Kartalx35 yazdı: ↑06 Ara 2020 23:28Senin başına daha çok felaket gelicek merak etme BayTerapiseninle bir kaç ay zorunlu tatilden sonra ilgilenecektim o günler geliyor uzakta arama sadece Doctore'nin Crixus'a söylediği gibi hiçbir zaman gardını düşürme.
![]()