işte bu yüzden diğer sunuculardan neden kaldırılmadığını sormak istemiştim aslında
Teşkilat bonosu
Re: Teşkilat bonosu
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Diğer sunucularda eminönüne nazaral sarma olmuyor olsa bile nadirenBubyo yazdı: ↑05 Ara 2020 20:05işte bu yüzden diğer sunuculardan neden kaldırılmadığını sormak istemiştim aslında![]()
-
YigidoSivasli
- FareAdam Düşmanı

Bazen kritik hata ile sarma olmadığı anlar oluyor. Bunu tamamiyle sunsalar bu sorun ortadan kalacaktır.Demek ki her kritik hatada geri sarma olayı olmuyor. E yapsınlar geri sarma olayını. Basit bir şey olmalı. Elde kalan kopyalar ne mi olacak.
Hadi 10 bin karakter olsun oyunda. Bizi takip edebilen,ne yaptığımızı bilen yönetim ( kendileri öyle diyorlar). Tek tek günde 100 karakteri günlük ban sistemine alıp sistemde tarama yaptırarak kopyaları silsinler!
Zor bir şey değil istenmeyen bir şey belliki. Oyuncu tarafından ise isyan çıkacak bununda farkındayım.
Amaaan yönetim düşünmüyor biz mi düşünelim
Hadi 10 bin karakter olsun oyunda. Bizi takip edebilen,ne yaptığımızı bilen yönetim ( kendileri öyle diyorlar). Tek tek günde 100 karakteri günlük ban sistemine alıp sistemde tarama yaptırarak kopyaları silsinler!
Zor bir şey değil istenmeyen bir şey belliki. Oyuncu tarafından ise isyan çıkacak bununda farkındayım.
Amaaan yönetim düşünmüyor biz mi düşünelim