Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]
Ne ka güzel bi günlük ne ka
Son 5 klorotoksin eksikmiş ben de 2 çöp tılsım karşılığı vermeyi kabul ettim. Bu dönemde kıyamet asa basan kim kaldı ayrıca?

Tanesi 80 bonodan 5 motorin sattım, hata mı ettim?

Daha sonra kimsenin almadığı madenler alan birini görüp ona 24 saf kromu 10t'ye

144 demiri 1.5t'ye

50 berili 1t'ye sattım.

Ticaret namına bugün pek bir şey yapamadım. Alıcı yoktu bugün, müşteri gıcıktı. Yıldırım 2 tılsımım karşılığında aldığım 55t değerindeki materyali satamıyorum. Ne Sentetik İpek alan var ne Erg Yongası. Ama Saf Kroma 40 bono veren bulunabiliyor. İlginç bir gündü günlük.

Daha sonra kimsenin almadığı madenler alan birini görüp ona 24 saf kromu 10t'ye

144 demiri 1.5t'ye

50 berili 1t'ye sattım.

Ticaret namına bugün pek bir şey yapamadım. Alıcı yoktu bugün, müşteri gıcıktı. Yıldırım 2 tılsımım karşılığında aldığım 55t değerindeki materyali satamıyorum. Ne Sentetik İpek alan var ne Erg Yongası. Ama Saf Kroma 40 bono veren bulunabiliyor. İlginç bir gündü günlük.
inş, tşk
tşk
tşk
g.o
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Şu cümleyi de görecek miydi bu gözler...
Şu cümleyi de görecek miydi bu gözler...
kedi
2 hafta önce tanesini 10 bonodan satmıştım kazıklanmışım.

Hayranıyımdır kendisinin.
Geçenlerde piyasası 50 bono olduğundan aldıktan sonra pişman olduğum safranı 100 bonoya sattım, mutluyum.

Tılsım karşılığı aldığım erg ve ipeklere alıcı çıkmıyordu, ben de takaslamaya başladım. Halley asa reçetesi ararken biri 3t dedi, 2 erg karşılığı aldım.

Aynı kişi zırh için de 2 erg istedi 1 erg dedim. İkna çabalarının ardından tekrar ve sadece "1 erg" yazdım.

Ve az sonra aynı zırh reçetesini 2 barut karşılığı verdim.

Daha çok alıcısı olduğu için ipeklerimi barutlarla takas ettim.

3 erg'e 3 ytt aldım.

8'ine 8 sibiryalı

Ergi para yerine kullandıktan ve ipeklerden kurtulduktan sonra diğer madenlerimle takasa devam ettim.

15 gümüş 2 kloro ve 3 istanbul kardeleni karşılığı 5 ytt ve 12 tulyum aldım. Aşağı yukarı aynı değerdeler, belki birazcık kâr etmiş olabilirim.
3 kloro 1 barut 4t

4 gümüş 3t

Gümüşleri biraz daha ucuzdan bırakmaya başladım. 1t'den alan çıkmadı. Tabi hala 1t yazıyorum, almazlarsa indiriyorum. İnsanlar farklı farklı belli olmaz. Laps diye alır ağzınız açık kalır vallahi. Örneğin zamk'a bile 1 t verenler var.

Halley malzemelerini tamamlama yolunda yaptığım alışverişler:
5 parfüm 4t bence fena fiyat değil.

5 alaşım 2 hydrar ve 1 martian 7t, bu da gayet iyi.

Maden çekerken birinin saf gümüş sattığını gördüm. Piyasa öğrenmek için sormuştum sadece. Ama "Taze çıktı : D" cümlesindeki neşe beni cezbetti. Dayanamadım aldım.

Evet biliyorum günlük, kızma bana. Bir saf krom ve saf gümüşe toplasan 1t veririz biz, üstünü vermeyiz. Haklısın. Ama hiç koymadı bana bu alışveriş. Çok mesudum be günlük.
Halley malzemelerini topladım sayılır. 1 Pençe ve 1 Philetheos Tılsımı eksik. 55t değerinde materyale y2 vermiştim, 42t'ye m1 aldım. 60t'den alıcı çıkarsa satarım artık.

Vay be. Asaya gerçekten çok az kalmış. Bu arada M1 hayırlı olsun
Umarım 59 olup Boss kesimlerine de en yakın zamanda katılırsın dostum 
- cehennemsogugu
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
hayırlı olsun şimdiden, bu başarılı ticaret ile halley zırhı üretmen de çok sürmez eminim