Alternatif boss kesimleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Bluewar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Alternatif boss kesimleri

Mesaj gönderen Bluewar »

Herkese merhaba,

Ben beyazköşk sunucusunda oynuyorum, oyun içerisinde boss kesilirken çoğu kişi alışık olduğu düzeni devam ettiriyor hem kolay olması için hem de karaköy'deki bossların konumları dolayısıyla.

Merak ettiğim durum, mesela bir gbz kesilirken 4 hs + 2 şifacı yerine hasarların 4 çemberci ile veya 4 gazap şifacısı ile kesim yapılması mümkün değil mı? Veya neden kimse işin eğlencesi olsun diye yapmıyor sonuçta bu bir oyun.
Önceden migrat ve sığınaklarda farklı yetenekler ile deneme yapılıyordu. Kolaylık derecesini dikkate almadan, sizce boss kesimleri için alternatif nasıl grup kurulabilir?

Forum için güzel bir başlık olur umarım, seviyeli şekilde tartışırsak oyun bilgimizi vs atmadan savaş dışında da karşılaştırabiliriz :)
Hidrojen
İskele Babası
İskele Babası

Re: Alternatif boss kesimleri

Mesaj gönderen Hidrojen »

1 şifa 1 sağlam m23 m3 lü hs 4 def 23 te kesilir hemde çok seri 🙂
Tuncay111
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Tuncay111 »

5hs 1 şifa komiser kesimi yapılıyor mesela çok da kısa sürede kesiliyor
singleshot23
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen singleshot23 »

Bu konu biraz karakterlerini fulleyen artık oyundan bir beklentisi kalmamış arkadaşlar için :) bu arkadaşlar grup toplayıp yapabilir ben bir engel göremiyorum. Ama tabi item düşürme amacında olan arkadaşlar da sadece kendilerine düşecek eşyalarla ilgileneceği için hızlı kesme veya kesebilme gibi olaylar daha önemlidir.
Kullanıcı avatarı
Noter
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Noter »

forumdan ikv fandan bölgeden çağırıyoruz kimse gelmiyor ki. video çekeceğiz bir anı olsun farklı şeyler yapalım diyoruz. kimse takmıyor . adam 5 tane ful karakter yapmış ama yeniliklere kapalı .NATO kafa NATO mermer olmamak lazım . ..
Kullanıcı avatarı
knees2faces
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gondor

Mesaj gönderen knees2faces »

Ben önceden loncamla 3 kişi kesiyordum gbz yi, o şekilde istediğimiz itemin düşme şansı daha fazla oluyor diye.
There is good guys and there is bad guys in this world and make no mistake about it ladies and gentlemen, ım a bad bad man.
Kilza
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kilza »

Geçen hafta loncamdan kurduğum ekiple eğlencesine 5 ofans 1 şifa Kenan kesimi yaptık gayet keyifliydi :)
Sırada GBM-X var. Zor olacak ama imkansız değildir herhalde. Deneyip görücez :)
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Kilza yazdı: 03 Ara 2020 15:24 Geçen hafta loncamdan kurduğum ekiple eğlencesine 5 ofans 1 şifa Kenan kesimi yaptık gayet keyifliydi :)
Sırada GBM-X var. Zor olacak ama imkansız değildir herhalde. Deneyip görücez :)
İşte aradığım ruh
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön