Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar iyi forumlar dilerim.
Ben ve benim gibi vs atan bir çok arkadaşımın sorununu dile getirmek istiyorum bugün bu konu hakkında defalarca kez desteğe yazı gönderdim fakat olumlu bir dönüş alamadım sorun şu ki. Aynı klanda veya klansız olduğumuz zaman attığımız vs lerde kutup rüzgarını son anda kullanmak istediğimizde ölüyoruz ben bunun herhangi bir mantıklı açıklamasını bulamadım fakat bu bizim için büyük sorunlar yaratıyor.Düşündüğümüz zaman 2,3,4 adet 3. Kademe tılsımına vs atıyorum kazanacağım ellerde kutup sorunu yüzünden berabere kalıyorum ve kazanacağım el gidiyor bunun hakkında artık bi çalışma yapılması gerekmiyor mu ?
KUTUP RÜZGARI SORUNU
Re: KUTUP RÜZGARI SORUNU
Ben ws atmıyorum ancak son birkaç gündür Alaşım kasarken aynı hataya rastladım bir tek bende var zannediyordum ki bu tılsımı kullanan herkeste varmış. Umarım ki en yakın zamanda düzeltirlerCevikol yazdı: ↑04 May 2020 18:58 Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar iyi forumlar dilerim.
Ben ve benim gibi vs atan bir çok arkadaşımın sorununu dile getirmek istiyorum bugün bu konu hakkında defalarca kez desteğe yazı gönderdim fakat olumlu bir dönüş alamadım sorun şu ki. Aynı klanda veya klansız olduğumuz zaman attığımız vs lerde kutup rüzgarını son anda kullanmak istediğimizde ölüyoruz ben bunun herhangi bir mantıklı açıklamasını bulamadım fakat bu bizim için büyük sorunlar yaratıyor.Düşündüğümüz zaman 2,3,4 adet 3. Kademe tılsımına vs atıyorum kazanacağım ellerde kutup sorunu yüzünden berabere kalıyorum ve kazanacağım el gidiyor bunun hakkında artık bi çalışma yapılması gerekmiyor mu ?
Olayın tılsımla alakası pek yok aslındaSonne yazdı: ↑04 May 2020 19:03Ben ws atmıyorum ancak son birkaç gündür Alaşım kasarken aynı hataya rastladım bir tek bende var zannediyordum ki bu tılsımı kullanan herkeste varmış. Umarım ki en yakın zamanda düzeltirlerCevikol yazdı: ↑04 May 2020 18:58 Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar iyi forumlar dilerim.
Ben ve benim gibi vs atan bir çok arkadaşımın sorununu dile getirmek istiyorum bugün bu konu hakkında defalarca kez desteğe yazı gönderdim fakat olumlu bir dönüş alamadım sorun şu ki. Aynı klanda veya klansız olduğumuz zaman attığımız vs lerde kutup rüzgarını son anda kullanmak istediğimizde ölüyoruz ben bunun herhangi bir mantıklı açıklamasını bulamadım fakat bu bizim için büyük sorunlar yaratıyor.Düşündüğümüz zaman 2,3,4 adet 3. Kademe tılsımına vs atıyorum kazanacağım ellerde kutup sorunu yüzünden berabere kalıyorum ve kazanacağım el gidiyor bunun hakkında artık bi çalışma yapılması gerekmiyor mu ?![]()
Yeteneğin kendisiyle alakalıysa daha kötü. Yandık desene sen şunaCevikol yazdı: ↑04 May 2020 19:09Olayın tılsımla alakası pek yok aslındaSonne yazdı: ↑04 May 2020 19:03Ben ws atmıyorum ancak son birkaç gündür Alaşım kasarken aynı hataya rastladım bir tek bende var zannediyordum ki bu tılsımı kullanan herkeste varmış. Umarım ki en yakın zamanda düzeltirlerCevikol yazdı: ↑04 May 2020 18:58 Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar iyi forumlar dilerim.
Ben ve benim gibi vs atan bir çok arkadaşımın sorununu dile getirmek istiyorum bugün bu konu hakkında defalarca kez desteğe yazı gönderdim fakat olumlu bir dönüş alamadım sorun şu ki. Aynı klanda veya klansız olduğumuz zaman attığımız vs lerde kutup rüzgarını son anda kullanmak istediğimizde ölüyoruz ben bunun herhangi bir mantıklı açıklamasını bulamadım fakat bu bizim için büyük sorunlar yaratıyor.Düşündüğümüz zaman 2,3,4 adet 3. Kademe tılsımına vs atıyorum kazanacağım ellerde kutup sorunu yüzünden berabere kalıyorum ve kazanacağım el gidiyor bunun hakkında artık bi çalışma yapılması gerekmiyor mu ?![]()
Yeteneğin kendisiyle alakası var , farklı klanda olmadığın sürece kabadayı modunda farz edelim ki 1 salise farkla ben senden daha önce fizik atıp kutup açıyorum sen ölüyorsun ve bende kutup içinde olsam bile ölüyorum ve vs'yi kazanamamış oluyorum
Savaşçıda sarsılmaz yeteneğinde de sıkça yaşanıyor bu sorun.
Kutup rüzgarı yeteneği dahil birçok yetenek gözden geçirilmesi gerekiyor. Düşünsene 6 tane büyü var combatta 6 sı da kutup açsa sırayla nasıl olur? Hiç oynayamazsınız ki değil mi? 10 saniye süren kutup x6= 60 saniye hiç kıpırdayamazsın. 
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
Yetenekler hatalı değil. Sen kötü oynuyorsun.Cevikol yazdı: ↑04 May 2020 18:58 Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar iyi forumlar dilerim.
Doğru dedin knknapcan066 yazdı: ↑04 May 2020 22:34Yetenekler hatalı değil. Sen kötü oynuyorsun.Cevikol yazdı: ↑04 May 2020 18:58 Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar iyi forumlar dilerim.