Sarma tuhaflığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Sarma tuhaflığı

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Geçen Gün X sunucusunda, Eminönü bölgesinde, İksir üretmek için bir takım madenler alıyordum. Yeni oyuna başlamış bir karakterden Bir kaç parça maden aldım. Adam bana oyunla ilgili sorular sormaya başladı filan, bende kendisine yardımcı oldum. Canım sıkıldığı için bende yardım Ederim görevlere filan diye muhabbet ettim.
Dc açıp muhabbete başladık.

Hızlı kasmak için bu oyunda özellik yok mu filan diye sordu, plus ve exp artırıcı alabilirsin dedim.

Neyse adam bir iki gün sonra aldı plus paket ve exp artırıcıyi, Adam sabah 07.00 gibi oyuna girmiş 24 seviyedeyken, bende 10.00 gibi girdim oyuna bu arkadaşı 35 seviye yaptık. (kendisine antika itemlerimi ödünç verdim tek başına kasmasi kolay olsun diye, 10 yıldan fazladır kasamda tutarım böyle antika itemleri).

Oyun hakkında muhabbet ederken,
Kendisine bu oyunun en kötü tarafının geri sarma olduğunu söyledim, geri sarmanin nasıl büyük Kayıplara sebebiyet verdiğini nice emeklerin çöpe gittiğini söyledim. Tuhaf dedi başka oyunlarda böyle bir şey olsa zararları karşılıyorlar. Bunda tek çaresi esc atmak dedim. Hatta kendisine büyük hole, gönül tılsımı almaya giderken yolda 2 tane safran çektim ben bi esc atayım dedim.

Uyardım kendisini bi Esc at diye.
Dur şu görevi bitirip atayım Demeye kalmadı.

PAAT oyun sarmaz mi... 😔

O an, DC'de soğuk kutup rüzgarı esiyor. :)

İki dakika sonra oyuna girdik adama verdiğim takılar antika itemler uçmuş gitmiş dahası adam 35 seviyeden 24 seviyeye düşmüş.

Tabi adam şok geçirdi bune dedi,
abi böyle bir şey olabilir mi ya.
6, 7 saatlik emek hiç oldu 😂(sinirden gülerek söylüyor)

Bende bir taraftan gülüyorum bir taraftan da antika itemlerim gittiği için üzülüyorum.

Soğudum dedi bu oyundan böyle bir şey olamaz filan diyo 😂😂😂😂
Bi taraftan da, kardeş senin eşyalarda gitti kusura bakma diye dert yanıyor. Bişi olmaz canın sağ olsun dedim.

Neyse baştan kasmaya başladık yine. 2 saat sonra çanta ile bazı şeyleri isportaya satacakken demez mi senin itemler eşyaların altından çıktı diye.
Haydaa ilk defa böyle bir şey görüyorum geri sarmada eşyalar yerinde duruyor fakat seviye uçtu. İlk defa böyle bir şey oldu, galiba. Esyalar duruyor fakat seviye gidik...
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Sarma tuhaflığı

Mesaj gönderen kargasa14 »

bende tam yazacaktım alışverişler kaybolmuyor diye. o materyal eşyalar bir yerden çıkıyor sonra :D
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Hidrojen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Hidrojen »

Bu oyun sarmayı çok seviyor anlaşılan , Fakat Dolmanın tadı sarmadan daha lezzetli 😅😁
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Tuhaf yanlarinda var 123 yetenek

290 direnç puani

Neden +20 yetenek veriyor geri sarinca veya neden 50 + direnç veriyor aralarinda bir oranti yok :thinking_face:
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

Equalero yazdı: 25 Kas 2020 13:34 Tuhaf yanlarinda var 123 yetenek

290 direnç puani

Neden +20 yetenek veriyor geri sarinca veya neden 50 + direnç veriyor aralarinda bir oranti yok :thinking_face:
Normalde her seviye başında 2 yetenek puanı kazanıyoruz. Bunun 49 sonrasında gerçekleşmiyor olması gerekiyor ama belli ki kodlarda bi açık var bu açık yüzüden sanki 59'a kasarken de yetenek puanı kazanıyormuşuz gibi oluyor aynı durum dirençler için de geçerli her seviye başına 5 direnç puanı kazanıyoruz.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Zuvay yazdı: 25 Kas 2020 13:50

290 direnç puani

Normalde her seviye başında 2 yetenek puanı kazanıyoruz. Bunun 49 sonrasında gerçekleşmiyor olması gerekiyor ama belli ki kodlarda bi açık var bu açık yüzüden sanki 59'a kasarken de yetenek puanı kazanıyormuşuz gibi oluyor aynı durum dirençler için de geçerli her seviye başına 5 direnç puanı kazanıyoruz.
Mantikli 10 level 20 yetenek
10 level 50 direnç ..

Teşekürler...
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Karaköy oyunu iyice yordu,artık hatalar daha bariz olmaya başladı. 2 yıldır inanılmaz geri sarmalar,sunucu çökmeleri yaşıyor,keşke yeni bölge geleceğine oyun içi iyileştirmeler yapsalardı daha mantıklı olurdu.
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

kargasa14 yazdı: 25 Kas 2020 13:00 bende tam yazacaktım alışverişler kaybolmuyor diye. o materyal eşyalar bir yerden çıkıyor sonra :D
Valla öyleymiş galiba
Hidrojen yazdı: 25 Kas 2020 13:15 Bu oyun sarmayı çok seviyor anlaşılan , Fakat Dolmanın tadı sarmadan daha lezzetli 😅😁
Kaburga dolması +1

290 direnç puani

Ban yiyenlerin bazıları kopyadan değil. Bunları kullandığı için yiyordur. :)
Zuvay yazdı: 25 Kas 2020 13:50

290 direnç puani

Katılıyorum haklısın
ejedrogl yazdı: 25 Kas 2020 14:36 Karaköy oyunu iyice yordu,artık hatalar daha bariz olmaya başladı. 2 yıldır inanılmaz geri sarmalar,sunucu çökmeleri yaşıyor,keşke yeni bölge geleceğine oyun içi iyileştirmeler yapsalardı daha mantıklı olurdu.
Eskiden böyle olmazdı gerçekten Karaköyden sonra işler sarpa sardı...
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ejedrogl yazdı: 25 Kas 2020 14:36 Karaköy oyunu iyice yordu,artık hatalar daha bariz olmaya başladı. 2 yıldır inanılmaz geri sarmalar,sunucu çökmeleri yaşıyor,keşke yeni bölge geleceğine oyun içi iyileştirmeler yapsalardı daha mantıklı olurdu.
Her ne olursa olsun karaköy, büyük holden bizi kurtardı. Ben çok sevdim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

TOLGARDA yazdı: 27 Kas 2020 03:14
Her ne olursa olsun karaköy, büyük holden bizi kurtardı. Ben çok sevdim
Hol Gb Ct...
...COMANDANTE...

... Semsûr...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön