Emin ol 9 adet çip bile düşme olasılığı var iken bu random sisteminde bir şey ispatlayamayiz.o 9 slottan hepsinde trilyonda 1 ihtimal bile olsa denk gelince RANDOM SİSTEMİ diye cevap alırsınız
Şimdi aklımızda bi soru var. Şans Nedir Nasıl Kullanılır?
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Şimdi aklımızda bi soru var. Şans Nedir Nasıl Kullanılır?
bu tartışmaların aynısı çt zamanında da vardı. bir çantadan 2 efsane almışlığım var. 3 alan kaç defa gördüm. karaköyde daha az düştüğü bir gerçek ama imkansız değil. video var ona bile inanmayan çıkacaktır 
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Video varsa elbette ki teorilerimiz çöp olacaktır .
1 ceket 100t olsa 300 t tek çanta güzelmiş.
Ayrica grupta tek savaşcı olma avantaj da var Aynı şekilde tek büyücü veya sifa ile kesim tanımlanırsa dizmek daha kolay olur şahsen tek büyü ile kesimi bitirip kisa zamanda ceketlerimi tamamlamıştım 3 ceket ilk defa görmüş oldum ..
Ayrica grupta tek savaşcı olma avantaj da var Aynı şekilde tek büyücü veya sifa ile kesim tanımlanırsa dizmek daha kolay olur şahsen tek büyü ile kesimi bitirip kisa zamanda ceketlerimi tamamlamıştım 3 ceket ilk defa görmüş oldum ..
En son AhiEvran tarafından 20 Kas 2020 18:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlendi.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Grupta tek savaşçı olunca dezavantaj ? Hmm,interesting...Equalero yazdı: ↑20 Kas 2020 16:43 Video varsa elbette ki teorilerimiz çöp olacaktır .
Ayrica grupta tek savaşcı olma dezavantaji da var Aynı şekilde tek büyücü veya sifa ile kesim tanımlanırsa dizmek daha kolay olur şahsen tek büyü ile kesimi bitirip kisa zamanda ceketlerimi tamamlamıştım 3 ceket ilk defa görmüş oldum ..
Anti hetero
- VeniceSANCAK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Row
Merhaba;
Öncelikle güle güle eskitmen dileğiyle... Hayırlı olsun. Bir konuya değinmek istiyorum: Bazı arkadaşlar forum, youtube gibi kanallardan tek çantada 3 ceket alıp bunu oyunda ilk ve tek olarak yansıtıyor. Bu duruma açıklık getireyim. Sunucular arası ilk Arındıcı Asa'yı üreten birisi olarak ilklere hep saygım vardır.viewtopic.php?t=151228(yanılmıyorsam sunucular arası da 7 veya 8. ilk üretimdi) Tek torbada 3 ceket alan ve ilki başaran bir arkadaşımızı sizlerle tanıştırayım: viewtopic.php?f=46&t=150982
Keyifli forumlar dilerim...
RowxVeNiCe - Sancak
Öncelikle güle güle eskitmen dileğiyle... Hayırlı olsun. Bir konuya değinmek istiyorum: Bazı arkadaşlar forum, youtube gibi kanallardan tek çantada 3 ceket alıp bunu oyunda ilk ve tek olarak yansıtıyor. Bu duruma açıklık getireyim. Sunucular arası ilk Arındıcı Asa'yı üreten birisi olarak ilklere hep saygım vardır.viewtopic.php?t=151228(yanılmıyorsam sunucular arası da 7 veya 8. ilk üretimdi) Tek torbada 3 ceket alan ve ilki başaran bir arkadaşımızı sizlerle tanıştırayım: viewtopic.php?f=46&t=150982
Keyifli forumlar dilerim...
RowxVeNiCe - Sancak
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Düşer kardeşim bal gibi de düşer. Düşen arkadaşa tebrikler .. İnanmayan, kayıtlara falan bakacak arkadaşta neyin peşinde anlamıyorum. Sanki paşama bişey kanıtlamak zorundaymışız gibi, düşemez arkadaş düşemez yazıp 10 dakika sonra kafayı kuma gömmek. Bilgi sahibi değilsiniz de, maşallah herkesten çok fikriniz var 
Şahsen gaffardan 3 asa almışlığım var şifacı ile. Diğer arkadaşlara ayıp olmasın diye varolan asaları çantadan almamıştım onlara ayıp olmasın diye