Tam bilmiyorum ama kurala göre iki aynı mor item beraber atamaz.YigidoSivasli yazdı: ↑20 Kas 2020 11:42 Dün komiseri kestikten sonra Afrikalı zırh ürettim çantadan alınca oha adama zırh düştü diye şaşırmalar oldu. Arkadaşın üretimi için çantasına sığacak malzeme düşünülmeli. Sonuç olarak 3 ceket malzemesi çantasına sığmaz. O ara al aktar yapsa illaki PM girerdi araya. HO vs.
2 ayakkabı düştüğünü gördüm. 2 ceket te düşebilir. 9 adet kapasiteli yerden bazen slotlardan 6 adet eşya aldığımız oluyor kısmen benim bir çantada 6 eşya aldığım oldu SLOTLARDAN.
Düşündürücü olan şu : 3 eşyanın da birbirinden farklı olması nasıl denk geldi2 oğuz bir Afrikalı değilde üçüde farklı.?
Şaşırmamak elde değil.
Şimdi aklımızda bi soru var. Şans Nedir Nasıl Kullanılır?
Re: Şimdi aklımızda bi soru var. Şans Nedir Nasıl Kullanılır?
-
- İskele Babası
Hocam canlı canlı şahit olmak gerekir buna, üretim yapıp yapmadığını nerden bileceğiz
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Direk poşeti cekip atsalar hadi dersin 3 ceket var inandırdı ama cantadan aldi olarak ekran görüntüsü alinmis 2 ceket düşer 1 nide üretiriz bu kadar basit 3 tane düşemez ....singleshot23 yazdı: ↑20 Kas 2020 12:50 Hocam canlı canlı şahit olmak gerekir buna, üretim yapıp yapmadığını nerden bileceğiz![]()
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Yav 3 tane ceket daha önce de düştü,çanta fotoğrafı da var,forumdan ara şimdi hatırlamıyorum hangi konu.Equalero yazdı: ↑20 Kas 2020 12:57Direk poşeti cekip atsalar hadi dersin 3 ceket var inandırdı ama cantadan aldi olarak ekran görüntüsü alinmis 2 ceket düşer 1 nide üretiriz bu kadar basit 3 tane düşemez ....singleshot23 yazdı: ↑20 Kas 2020 12:50 Hocam canlı canlı şahit olmak gerekir buna, üretim yapıp yapmadığını nerden bileceğiz![]()
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Bende 3 tane pantolon almıştım Çemberlitaştan. Ama Karaköyde böyle bir şey görmedim. Ayrıca mesaj penceresinin ss’ini almak yerine çantanın fotoğrafını çekmek daha kolay ve daha inandırıcı olurdu.ejedrogl yazdı: ↑20 Kas 2020 13:14Yav 3 tane ceket daha önce de düştü,çanta fotoğrafı da var,forumdan ara şimdi hatırlamıyorum hangi konu.Equalero yazdı: ↑20 Kas 2020 12:57Direk poşeti cekip atsalar hadi dersin 3 ceket var inandırdı ama cantadan aldi olarak ekran görüntüsü alinmis 2 ceket düşer 1 nide üretiriz bu kadar basit 3 tane düşemez ....singleshot23 yazdı: ↑20 Kas 2020 12:50 Hocam canlı canlı şahit olmak gerekir buna, üretim yapıp yapmadığını nerden bileceğiz![]()
Yapılmamıştır, ya da düşmemiştir demiyorum fakat sohbet penceresinde bütün mesaj kanallarını kapatıp sadece gruptan yazılan mesajları açıp, arka arkaya 3 üretim yapıp arkadaşına da şaşkınlık mesajı yazdırmış da olabilir yani. Her şey ihtimal dahilinde.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
- FareAdam Düşmanı
Karakter çantasına 2 farklı ceketin malzemelerini koy sığacak mi ?Equalero yazdı: ↑20 Kas 2020 12:57Direk poşeti cekip atsalar hadi dersin 3 ceket var inandırdı ama cantadan aldi olarak ekran görüntüsü alinmis 2 ceket düşer 1 nide üretiriz bu kadar basit 3 tane düşemez ....singleshot23 yazdı: ↑20 Kas 2020 12:50 Hocam canlı canlı şahit olmak gerekir buna, üretim yapıp yapmadığını nerden bileceğiz![]()
Kasadan aktar koy hiç kimse PM atmadı ho yazmadı biri bile bu şey yazmadı üst üste alınan eşyalar dikkat edin
He tek üretti diyelim adamın nerden içine doğdu da hakirden Afrika yıldız düşer bende oğuz uretem dedi ?
En son YigidoSivasli tarafından 20 Kas 2020 13:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Mesaj kanalları kapatılabiliyor farkındasınızdır umarım. Klanı, Bölgeyi, Loncayı, Fısıldayı, Söyleyi kapatabiliyorsunuz. Bu da sizin teorinizi çürütebilir.YigidoSivasli yazdı: ↑20 Kas 2020 13:29Karakter çantasına 2 farklı ceketin malzemelerini koy sığacak mi ?Equalero yazdı: ↑20 Kas 2020 12:57Direk poşeti cekip atsalar hadi dersin 3 ceket var inandırdı ama cantadan aldi olarak ekran görüntüsü alinmis 2 ceket düşer 1 nide üretiriz bu kadar basit 3 tane düşemez ....singleshot23 yazdı: ↑20 Kas 2020 12:50 Hocam canlı canlı şahit olmak gerekir buna, üretim yapıp yapmadığını nerden bileceğiz![]()
Kasadan aktar koy hiç kimse PM atmadı ho yazmadı biri bile bu şey yazmadı üst üste alınan eşyalar dikkat edin
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
- FareAdam Düşmanı
Lonca kanalı açık dikkat et.. ayrıca kesim yapılacaksa grup yazılmasının açık olmaması çocuk k saçma olur lütfen benimki teori değil az başka bakın olaya. Bana teorimden yana şunu soyle:ganimet çantası slot alanı 9 adet iken 9 ununda dolu çıkması oyunun neresinde yanlış? Hayırlı olsun arkadaşa bu kadar basit güzel şansSkyBlue yazdı: ↑20 Kas 2020 13:31Mesaj kanalları kapatılabiliyor farkındasınızdır umarım. Klanı, Bölgeyi, Loncayı, Fısıldayı, Söyleyi kapatabiliyorsunuz. Bu da sizin teorinizi çürütebilir.YigidoSivasli yazdı: ↑20 Kas 2020 13:29Karakter çantasına 2 farklı ceketin malzemelerini koy sığacak mi ?Equalero yazdı: ↑20 Kas 2020 12:57Direk poşeti cekip atsalar hadi dersin 3 ceket var inandırdı ama cantadan aldi olarak ekran görüntüsü alinmis 2 ceket düşer 1 nide üretiriz bu kadar basit 3 tane düşemez ....singleshot23 yazdı: ↑20 Kas 2020 12:50 Hocam canlı canlı şahit olmak gerekir buna, üretim yapıp yapmadığını nerden bileceğiz![]()
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
Lonca kanalı açık farkındayım fakat mesaj gelmemiş olabilir, loncadan yazılmamış olabilir. Grup kanalı da açık zaten.YigidoSivasli yazdı: ↑20 Kas 2020 13:34Lonca kanalı açık dikkat et.. ayrıca kesim yapılacaksa grup yazılmasının açık olmaması çocuk k saçma olur lütfen benimki teori değil az başka bakın olaya. Bana teorimden yana şunu soyle:ganimet çantası slot alanı 9 adet iken 9 ununda dolu çıkması oyunun neresinde yanlış? Hayırlı olsun arkadaşa bu kadar basit güzel şansSkyBlue yazdı: ↑20 Kas 2020 13:31Mesaj kanalları kapatılabiliyor farkındasınızdır umarım. Klanı, Bölgeyi, Loncayı, Fısıldayı, Söyleyi kapatabiliyorsunuz. Bu da sizin teorinizi çürütebilir.YigidoSivasli yazdı: ↑20 Kas 2020 13:29Karakter çantasına 2 farklı ceketin malzemelerini koy sığacak mi ?Equalero yazdı: ↑20 Kas 2020 12:57Direk poşeti cekip atsalar hadi dersin 3 ceket var inandırdı ama cantadan aldi olarak ekran görüntüsü alinmis 2 ceket düşer 1 nide üretiriz bu kadar basit 3 tane düşemez ....singleshot23 yazdı: ↑20 Kas 2020 12:50 Hocam canlı canlı şahit olmak gerekir buna, üretim yapıp yapmadığını nerden bileceğiz![]()
Çantada bulunan 9 slotun hepsinin dolu olduğu çantalarda aldım. Bunda yanlış bir şey yok. Arkadaşa belki 3 tane cekette düşmüş olabilir. Bu ihtimal dahilinde. Ama üretmiş de olabilir. Bu da ihtimal dahilinde. Onu söylüyorum sadece. Düşemez, düşmemiştir demiyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~