Her şeyi geride bırakır mıydınız ?
Re: Her şeyi geride bırakır mıydınız ?
Konu sahibi arkadaşın dediği gibi biri oyunun tüm haklarını satın alacak ve proje orijinaline sadık kalınarak en başından yapılacak ve oyun 10 numara 10 yıldız olacak. Bırakırım diyen arkadaşlar eski oyunu bir süre sonra istemeyerek te olsa mecburen zaten bırakacaklar.
Sadece son teknoloji oyun motoru ile yapılmış ve haritalar şuankinden çok daha büyük olacak. Oyundan atma tarihe karışacak.
Bayat ekmek ile köfte yapılsa da, o köfteleri arasına koyduğumuz ekmek tazeciktir, fırından yeni çıkmış idir. 
39 yayın haklarını on bin tl ye satıyorsalar alayım
İKV HAKKINDA HANGI SEÇENEK DAHA İYİ OLURDU.
1-ESKİ Mİ ?
-sunucuya karakter aktarımı kapalı olacak
-39 lwl son ve zamanla 49 vs. gelicek
2-YENİ Mİ ?
-59 lwl kalacak
-boslar değişecek ve kapalı bölgede olacak boslar kacırılmayacak buglar kesilmeyecek
-boş 1 2 sunucu birleşecek.
HANGİSİ İKV Yİ GERİ DÖNDÜRÜR SİZCE ?
1-ESKİ Mİ ?
2-YENİ Mİ ?
-59 lwl kalacak
-boslar değişecek ve kapalı bölgede olacak boslar kacırılmayacak buglar kesilmeyecek
iki farklı sunucuyla her ikisi de olabilir ama bu sunucuların aktifliklerini oldukça etkiler. 59 seviyelik son sürümü güncellenebilirse daha fazla oynanır. Belki bir süreliğine pvp şeklinde 39 seviye insanları oyuna bağlayabilir.talha yazdı: ↑19 Kas 2020 19:08 İKV HAKKINDA HANGI SEÇENEK DAHA İYİ OLURDU.
1-ESKİ Mİ ?
2-YENİ Mİ ?
-59 lwl kalacak
Bir çok insanla aynı fikirdeymişim meğer.
39 zamanları 2008'ler falandı. Özlenilen şeyler aslında sadece oyunun değil genel olarak o zamanlar. Bu yüzden kimsenin gözünün yaşına bakmadan yeni motor seçeneğini düşünüyorum. Bırakın "benim on yüzz bin milyar bonom var, dükkandan full+full büyücü alayım" tayfası kalsın buralarda. Yenilikle beraber iyi reklam yönetimiyle bu şahısları 2 dakikada unuturuz zaten.
39 zamanları 2008'ler falandı. Özlenilen şeyler aslında sadece oyunun değil genel olarak o zamanlar. Bu yüzden kimsenin gözünün yaşına bakmadan yeni motor seçeneğini düşünüyorum. Bırakın "benim on yüzz bin milyar bonom var, dükkandan full+full büyücü alayım" tayfası kalsın buralarda. Yenilikle beraber iyi reklam yönetimiyle bu şahısları 2 dakikada unuturuz zaten.

2007-2009
1. Seçeneğin bir mantığının olduğunu sanmıyorum. 2. Seçenekte ise çeşitli düzenlemeler ve eklemeler olur ise oyunda sağlıklı yenilikler olabilir.talha yazdı: ↑19 Kas 2020 19:08 İKV HAKKINDA HANGI SEÇENEK DAHA İYİ OLURDU.
1-ESKİ Mİ ?
2-YENİ Mİ ?
-59 lwl kalacak
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
1-ESKİ Mİ ?
2-YENİ Mİ ?
-59 lwl kalacak
2 madde yede katılmıyorum
Karakoy açık bölge muazzam derecede güzel olmuş öncelikle bunu tekrar belirteyim..
Bosslar degişecek demişşin hiç gerek olduğunu sanmıyorum.
Kapalı bölge mantıgı zaten sona erdi açık bölge alışmak daha iyidir daha zor daha fazla rekabet plan buydu ama oyun hataları bu tür rekabetleri ve zorulukları sona erdirdi
Boss kaçırılması önlemi yönetim ekibinin yavaş çalışması yüzünden sinir bozucu Çok hızlı bir destek paneli olmalı (5-10dk) kasıtlı olarak kaçıran ilk seferde 30 tekrarlarsa 999 güle güle sorun çözüldü bak yönetici olurken bize sormadılar sonuçta oyuncuların tüm sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilmeliler.
Bug kesme ayrı bir kavram bugsuzda kesilebildiği için en mantıklı kavganın çözülmesini adına oyundaki bug hatası kalksın böyle bir sorunda yaşamaz kimse
Sonuç olarak olumsuz çünkü olduğu gibi kabullenip zevk alarak dizdim çarlarımı vs hiçde şikayet etmedim bugüne kadar çok olumsuz yorumlar görüyorum karaköy hakkında buda beni üzüyor kapalı bölge olsun boss kolay item atsın kesilmesi kolay olsun vs çoğu kişi bir günde 10 boss kesip fullenmek istiyor resmen
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Runescape diye bir oyun var.
Bu online oyun aynı sizin düşündüğünüz gibi eski oyununun yanına ,yeni ve iyi grafikli bir oyun çıkardılar.
Aynı oyun ama grafikleri geliştirilmiş, daha iyi bir oyun motorunda yapılmış. Bir sürü skill eklenmiş.
Ne oldu biliyor musun?
İnsanlar yeni oyunu beğenmedi eski oyunu oynamaya devam etti.
Şuan hala eski oyun yeni oyundan daha çok oynanıyor.
Benim düşüncem ikv de böyle birşey olsa bile insanlar eskisini oynar.
Çünkü anılar eskisinde.
Bu online oyun aynı sizin düşündüğünüz gibi eski oyununun yanına ,yeni ve iyi grafikli bir oyun çıkardılar.
Aynı oyun ama grafikleri geliştirilmiş, daha iyi bir oyun motorunda yapılmış. Bir sürü skill eklenmiş.
Ne oldu biliyor musun?
İnsanlar yeni oyunu beğenmedi eski oyunu oynamaya devam etti.
Şuan hala eski oyun yeni oyundan daha çok oynanıyor.
Benim düşüncem ikv de böyle birşey olsa bile insanlar eskisini oynar.
Çünkü anılar eskisinde.